Hanfendi insaAllah hamilesindr canimGünaydı. Tatlım batı bekliyorum ve diyorumki ben hamileyim allahn izniyle bu mide bulantıları boşuna değil bir tes yapmaya cesaretim yok batın geçmesini bekliyorum sen ne alemdesin canm
Umutlumudun bu aydan
valla canim baslarda musaama oluyoda sonrada hrrkes bir laf soylemeye basliyo neyseki esim daha anlayisliSana hak bunlar canim hamilesin sen sonuna kadar kullan varsin kalmasin giyecek çorap oh yasasin ozgurluk ☺☺
Ben haberleri izlemiyorum aglamamak icin buz devrinde belgeselde bile aglayan biri olarak cok iyi anliyorum seniBazen bende eften püften şeylere dayanamayıp ağlıyorum kadın milleti duygusal işte.artık üzüldügüm zaman hemen duaya başlıyorum.bir süre sonra unutuyorum.
İyiyim canim sen nasilsin dun vardi bugun yok oyle yogun sancim olmuyor hafif hafif agrim oluyor arada insallah bebistir ama hicbirsey hissetmiyorum sabah migdem bulandi cikaramadim galiba ben migdemi usuttum senin bat ne zamanGünaydın cnm nasılsın sancıların devam ediyor mu inşallah bebiştendir :)
Hayirlisi olsun canim insallah son kirmizilar olur 2 gun sonra bende kirmizi karti yiyecegim sanirimHerkese avusturyanin sisli puslu soguk havasindan guzel pazarlar.ben kirmizi karti yedim.tam zamaninda hic bekletmeden geldi.hakkimizda hayirlisi.
Bende iyiyim cnm çok geçmiş olsun belki bebiştir :) hissedermişsin hamile kalınca öyle derler hep bense garip hisler içindeyim benim bat 10 aralık bugünle beraber 3 gündür kasık ağrım var belim de ağrıyor dün çok yoruldum belki ondandır misafirlerim vardı allah hayırlısını verir inşallah cnm hepimizin gönlüne göreİyiyim canim sen nasilsin dun vardi bugun yok oyle yogun sancim olmuyor hafif hafif agrim oluyor arada insallah bebistir ama hicbirsey hissetmiyorum sabah migdem bulandi cikaramadim galiba ben migdemi usuttum senin bat ne zaman
Insallah canim.sende gormezsin insallah belki de hamissindir.yeni batim da tam yilbasina geliyor.uzulsemmi sevinsemmi bilmiyorum.yine negatif olursa butun yil negatif gorurmusum.Hayirlisi olsun canim insallah son kirmizilar olur 2 gun sonra bende kirmizi karti yiyecegim sanirim
Bende oyle duydum hamile oldugumu hissetmiyorum tesekkur ederim canim rabbimhayirlisini versin insallah gonlumuze gore olur sanada gecmis olsun canim dikkat et belki bebisin yerlesiyordurBende iyiyim cnm çok geçmiş olsun belki bebiştir :) hissedermişsin hamile kalınca öyle derler hep bense garip hisler içindeyim benim bat 10 aralık bugünle beraber 3 gündür kasık ağrım var belim de ağrıyor dün çok yoruldum belki ondandır misafirlerim vardı allah hayırlısını verir inşallah cnm hepimizin gönlüne göre
Hamile oldugumu hissetmiyorum ki canim insallah yilbasinda pozitifi gorursun canim ben inanmiyorum canim negatif baslarsa negatif gidecegineInsallah canim.sende gormezsin insallah belki de hamissindir.yeni batim da tam yilbasina geliyor.uzulsemmi sevinsemmi bilmiyorum.yine negatif olursa butun yil negatif gorurmusum.
Aslinda bende inanmiyorum yeni yila nasil girdiysem hep tersi olmustur.zaten gece yarisina kadar gelir kirmizilar.saatli bomba gibi aninda patliyor.Hamile oldugumu hissetmiyorum ki canim insallah yilbasinda pozitifi gorursun canim ben inanmiyorum canim negatif baslarsa negatif gidecegine
Benim kirmizilarda ya sabah ya geceden geliyor aslinda adeti zamaninda oldugumuz icin sansliyiz ilacla adet olanlar var gunu gecip negatif gorenler var hamile degilsem 2 sinde ya sabah yada gece gelir kirmizilarAslinda bende inanmiyorum yeni yila nasil girdiysem hep tersi olmustur.zaten gece yarisina kadar gelir kirmizilar.saatli bomba gibi aninda patliyor.
Saol cnm benim amin herşeyin hayırlısı inşallah dediğin gibidir :)Bende oyle duydum hamile oldugumu hissetmiyorum tesekkur ederim canim rabbimhayirlisini versin insallah gonlumuze gore olur sanada gecmis olsun canim dikkat et belki bebisin yerlesiyordur
gunaydin canim insallah dedigin gibidir batin ne zaman canim valla canim bu ay cok calistik 1214 16 18 20 22 hani bu calimaya ne olur bilmiyorum vucudumuda dinlemiyorum canim bekliyorum oylece hayirlisi olsun canim
Senin yumurtlaman kaçıncı gündü canım kaçıncı günler ilişki oldu benimde bat 12 aralıkBende iyiyim cnm çok geçmiş olsun belki bebiştir :) hissedermişsin hamile kalınca öyle derler hep bense garip hisler içindeyim benim bat 10 aralık bugünle beraber 3 gündür kasık ağrım var belim de ağrıyor dün çok yoruldum belki ondandır misafirlerim vardı allah hayırlısını verir inşallah cnm hepimizin gönlüne göre
Ateşini ölçsene canımBende oyle duydum hamile oldugumu hissetmiyorum tesekkur ederim canim rabbimhayirlisini versin insallah gonlumuze gore olur sanada gecmis olsun canim dikkat et belki bebisin yerlesiyordur
Ben hic ates olcme yontemini denemedim canim ovulasyonda yapmadim bu ay oluruna biraktim bakalim 2 gun sonra belli olacakAteşini ölçsene canım
Bat ın çok yakın gebelik varsa ateşin yüksek oluyo düşmüyo ben ateş ve kalp çarpıntısından anlamıştım hamileliğimiBen hic ates olcme yontemini denemedim canim ovulasyonda yapmadim bu ay oluruna biraktim bakalim 2 gun sonra belli olacak
ok anladım balım ekliyim mi eklemiyim mi sen söyleBen soylemedim canim batimi hesaplamadan deneyeyim dedim o yuzden soylememistim 2 aralik 8. Deneme canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?