2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Arkadaş gerçekten öyle olmak lazımmış... yine de taramaları yaptırmaması bence büyük hata...Allah sağlık versin ne diyim...Sende feyz al arkadaşından azcık

Bilmiyorum ki canim bu sefer de kist vs cikarsa yum takibi yapalim dicem o zaman yapar heralde onu moralimi bozmamaya calisiyorum ksfaya takmak da hormonlsri delirtiyomus ondan da catlamsysbiliyomus gecen ay da bunu ogrendim iste
kuzu her sağlıklı bayanın yılda iki kez testere dişli aslan pençesi çayı içmesi ve yine yılda iki soğan kürü yapması lazımmış...hormon düzenlenmesi için testere dişliyi kullan derim...onun dışında bencede doktorundan böyle bi talepte bulunman iyi olur...şimdilik içini ferah tut kisti düşünme
28 martta 29 olucam.
aaaaaa ne varmış yaşta yahu bende mayısta 29 olucam...bacım peşpeşe çakarız biz sen merak etme 35 olmadan 3 çocuk yapmış oluruz
Mogami ben bu ay yumurtlamadım galiba mogiş bat 30 kasım ama ben gecikirim diye düşünüyorum.
yumurtlamadım diye bişey düşünme kuzum sakince batı bekle eğer olmazsan test yaparsın negatif çıkarsa ben batını aralığa kaydırırım...
slm kızlar 4 yum da gelişiyomş ancak 3ü 2 hücreli biri 4 hücreli inş gelişimleri yrn a kdr devam eder çünkü yrn ikisini içime koyacklar çok heyecanlıym inş sıkı sıkı tutunurlar bana
ah annesi yesin o gelişen yavruları...inşallah diğer 3 ü de abilerine(bence 4. erkek) yetişirler hadi kızlar tempo çok çok bölünün hadi

kızlar dün bişey yaşadım ben sütten nefret ederim markete gittim bişler aldım orda çilekli süt gördüm canm nasıl istedi anlatamam sütü sevmeyen ben 2 kutu aldım ödeme yaptım marketten çıktım evle market arası 5 dk dayanamadım acıp içeçektim nerdeyse eve girdim montu çıkarmadan sütü açtım bi nefeste 1 kutu sütü içtim nasıl tatlıydı :) eger hamileysem tek belirtim bu olacak

bende 29un içindeyim ve aynen 35 e kadar 3 çocuk olayına katılıyorum :)

Bakalim su bata gelelim de negatifi gorursem icerim canm aslanpencesi

Bu arada kizlar sabah sag kasikta segirir gibi bisi hissettim ara ara da oluyo yumlar sinyal veriyor sanirim:) play storedan bi uygulama indirdim cok guzel april arkadas da onu kullanmis sanirim gunluk belirti ov testi bilgileri ates kilo boy bilgileri iliski bilgileri giriliyor hamis kalirsam paylasirim sizinle be de :)

Bende hamsi diye tuttutmustum ki yiyemem normalde hadi hayırlısı

bende 29un içindeyim ve aynen 35 e kadar 3 çocuk olayına katılıyorum :)
29 da hamile kal 30 da doğur
32 de hamile kal 33 te doğur
35 te hamile kal 36 da doğur... 3 çocuk isteyen için ideal bi takvim...ama olurda 2 de kalırsam 35 te doğurmuş olurum...ayyy planlar planlar

29 da hamile kal 30 da doğur
32 de hamile kal 33 te doğur
35 te hamile kal 36 da doğur... 3 çocuk isteyen için ideal bi takvim...ama olurda 2 de kalırsam 35 te doğurmuş olurum...ayyy planlar planlar
Bende gecen esime diyordum ikiden yukari belki cikamayacagiz diye amaa gel görki bize ideal bir takvim hazırlanmış e uyalim bari

Ay inşallah cnm yrn 2si göbüşüme girck 2 hftalık hamile sayilirm inş sıkı sıkı tutunurlar yrna kdr da büyürler

Bende gecen esime diyordum ikiden yukari belki cikamayacagiz diye amaa gel görki bize ideal bir takvim hazırlanmış e uyalim bari
sağlıkla para el versin 3 çocuk en güzeli....uyalım tabi etrafımız anneeeeeeeeeeeeee diyen sıpalarla dolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…