- 30 Eylül 2014
- 1.036
- 1.136
- 158
- 37
canm bu ay stres olmayım diye yazdırmamıştım bat 3 aralıkti canm inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
denemeni de yaz ama kuzum öyle ekliyimcanm bu ay stres olmayım diye yazdırmamıştım bat 3 aralıkti canm inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Hadi bakalim inşallah yükselir ya ne zaman bakacaksin tekrarkızlaarr 14.83 çıktı sonucum adetime 3 gün var dua edin bana noluurr
anlat bakalım neler yaptın hamiş kalmak içincanm bu ay stres olmayım diye yazdırmamıştım bat 3 aralıkti canm inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun canım gözünaydınkızlaarr 14.83 çıktı sonucum adetime 3 gün var dua edin bana noluurr
Amiiin komsumuz bikacaksin yarin birgun bi olur pespese olur görürsün diyo amin dedim bana benzerse yasadik annemin etegine yapisik yasarmisimsağlıkla para el versin 3 çocuk en güzeli....uyalım tabi etrafımız anneeeeeeeeeeeeee diyen sıpalarla dolsun
dayanabilirsem 1 hafta sonra falan yaptırayım diyorum ama dayanamzsam 48 saat sonra :)Hadi bakalim inşallah yükselir ya ne zaman bakacaksin tekrar
Valla bende bir hafta bekle diyecektim aslinda ama sabredemezsin diye demedimdayanabilirsem 1 hafta sonra falan yaptırayım diyorum ama dayanamzsam 48 saat sonra :)
canm bu ay adetim bittikten sonra 5 gün gazlı beze vick sürüp vajinama yerleştirip uyudum. çünkü tüplerde yapışıklık oldugunu düşünüyodum klomenlede 2. ayımdı bu ay 2 yumurtamvardı 1 sağda 1 solda yumurtlama günü 10 dk falan süt maydonoz buharına oturdum ve ilişkiden sonra duş almadım belimin altına yastık koyup sabaha kadar yattım.anlat bakalım neler yaptın hamiş kalmak için
teşekkür ederim canm allah razı olsun inşallah yükselir bu ay okadar umutsuzdumki çatlama akıntısı olmadı iğneden sonra ben kist oldu diye düşünüyodumHayırlı olsun canım gözünaydın
Him evet canim biliyorum toplu test yapmistiniz adet olursam baslarim ates olcmeyeBat ın çok yakın gebelik varsa ateşin yüksek oluyo düşmüyo ben ateş ve kalp çarpıntısından anlamıştım hamileliğimi
slm kızlar 4 yum da gelişiyomş ancak 3ü 2 hücreli biri 4 hücreli inş gelişimleri yrn a kdr devam eder çünkü yrn ikisini içime koyacklar çok heyecanlıym inş sıkı sıkı tutunurlar bana
Yok canim ekleme adet olursam diger batimi soylerim eklersinok anladım balım ekliyim mi eklemiyim mi sen söyle
Hayirli olsun canim cok sevindim senin adina belirtin varmiydi pekidayanabilirsem 1 hafta sonra falan yaptırayım diyorum ama dayanamzsam 48 saat sonra :)
Cnm 11-17 kasım arasındaydı ben 11-13-15-17 günleri değerlendirdim akıntımın yoğun olduğu günler 15-17 arasındaydı 16 denemedim keşke olsaydı o gün de nasip kısmet artık kasık ağrılarım devam ediyor inşallah tutunmuştur bebişim :)Senin yumurtlaman kaçıncı gündü canım kaçıncı günler ilişki oldu benimde bat 12 aralık
inşallah canm rabbim isteyen herkese en hayırlı zamnda nasip etsin inşallahelifbade06 tebrik ediyorum canım değerin katlanarak artar sağlıkla kucağına alırsın inşallah darısı başımıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?