- 16 Nisan 2014
- 918
- 622
- 208
canm teşekkür ederim göğüslerim çok hassastı ama gecti bende adet olmayı bekliyodum aslında tek belirtim dün canımın çilekli süt istemesi :)Hayirli olsun canim cok sevindim senin adina belirtin varmiydi peki
Inşallah cnm benim çok güzel haber bu allah gönlünden geçene göre en güzelini nasip etsin :) inşallah tutunurlarslm kızlar 4 yum da gelişiyomş ancak 3ü 2 hücreli biri 4 hücreli inş gelişimleri yrn a kdr devam eder çünkü yrn ikisini içime koyacklar çok heyecanlıym inş sıkı sıkı tutunurlar bana
Hayırlı olsun cnm inşallah daha da yükselir :)kızlaarr 14.83 çıktı sonucum adetime 3 gün var dua edin bana noluurr
Ayy hadi insallah annesine siki siki tutunsun bebislerin rabbim hayirlisiyla sagligiyla nasip etsin insallahAy inşallah cnm yrn 2si göbüşüme girck 2 hftalık hamile sayilirminş sıkı sıkı tutunurlar yrna kdr da büyürler
Mogami canim bana kocaman olmadi isareti koyabilirsin.yeni bat yok canim artik istegim falan kalmadi olmayinca olmuyor.Arkadaşlar listemiz başlığımızda AKTİF olarak sohbet edenlere açıktır...Bekleriz
KASIM BAT
Bebek isdeyen biri ----> 1 Kasım -------> 37. deneme ------>
Adrenalin85 -----------> 1 Kasım -------> 10. deneme ------>
Wuslt -------------------> 1 Kasım -------> 7. deneme -------->
Elifbade06 -------------> 3 Kasım -------> 8. deneme ------->
Batu7884 --------------> 3 Kasım -------> 3. deneme -------->
Sebebiumut -----------> 4 Kasım -------> 2. deneme --------> HAMİŞ
Ayseygt1453 -----------> 5 Kasım -------> 4. deneme -------->
Elisa --------------------> 6 Kasım -------> 5. deneme -------->
Kaygılı ------------------> 6 Kasım -------> 3. deneme -------->
Golyayla ----------------> 7 Kasım -------> 21. deneme ------->
Blummmm ------------> 7 Kasım -------> 5. deneme --------->
Donence5838 ---------> 11 Kasım ------> 5. deneme --------->
Friendly8584 ---------> 11 Kasım ------> 5. deneme --------->
Cemrem15 -------------> 11 Kasım ------> 2. deneme --------->
Tospaa -----------------> 12 Kasım ------> 5. deneme --------->
Nilgunuk ---------------> 12 Kasım ------> 3. deneme --------->
Yfrks -------------------> 13 Kasım ------> 13. deneme -------->
Deminos ---------------> 14 Kasım ------> 8. deneme --------->
Tubaomur01 ----------> 16 Kasım ------> 4. deneme --------->
Pielorr -----------------> 16 Kasım ------> 6. deneme ---------->
Mgul -------------------> 17 Kasım -------> 3. deneme ---------->
Abcdefcd --------------> 19 Kasım ------> 11. deneme --------->
Secido -----------------> 20 Kasım ------> 15. deneme --------->
Betiboop ---------------> 21 Kasım ------> 6. deneme ---------->
Berlinberlin ----------> 23 Kasım -------> 1. deneme ---------->
Arsinli -----------------> 24 Kasım -------> 7. deneme --------->
Beztebya --------------> 24 Kasım --------> 2. deneme ---------> HAMİŞ
Gulbıke ---------------> 25 Kasım ---------> 5. deneme -------->
Bebek isdeyen biri --> 25 Kasım ---------> 38. deneme ------>
Svai5 ------------------> 26 Kasım ---------> 9. deneme -------->
Nenuya ---------------> 26 Kasım ---------> 50. deneme ------->
Golyayla --------------> 28 Kasım ---------> 21. deneme
Zzzzynpppp ---------> 30 Kasım ---------> 7. deneme
Okosale ---------------> 30 Kasım ---------> 8. deneme
ARALIK BAT
Hanife55 -------------> 1 Aralık -------> 11. deneme
Elifbade06 -----------> 3 Aralık -------> 9. deneme --------> HAMİŞ
Ayseygt1453 ---------> 4 Aralık -------> 5. deneme
Cemrem15 -----------> 4 Aralık -------> 3. deneme
Hanfendi25 ---------> 6 Aralık -------> 5. deneme
Elisa ------------------> 7 Aralık -------> 6. deneme
Blummmm ----------> 8 Aralık -------> 6. deneme
Okulum --------------> 9 Aralık -------> 13. deneme
Mine_burcu ---------> 10 Aralık ------> 3. deneme
Deminos --------------> 10 Aralık ------> 9. deneme
Pielorr ----------------> 11 Aralık ------> 7. deneme
Friendly8584 --------> 12 Aralık ------> 6. deneme
Jasmine53 -----------> 14 Aralık ------> 14. deneme
Afrodit26 -------------> 15 Aralık ------> 4. deneme
Kaygılı ----------------> 16 Aralık -------> 4. deneme
Mgul -------------------> 17 Aralık -------> 4. deneme
Secido -----------------> 17 Aralık -------> 16. deneme
Bebeem ---------------> 17 Aralık --------> 9. deneme
Batu7884 -------------> 21 Aralık -------> 4. deneme
Arsinli ----------------> 21 Aralık -------> 8. deneme
Betiboop --------------> 21 Aralık -------> 7. deneme
Yfrks ------------------> 22 Aralık -------> 14. deneme
Nenuya ---------------> 23 Aralık -------> 51. deneme
Bebek isdeyen biri --> 28 Aralık -------> 39. deneme
Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz alıntı yapabilirsiniz
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
hayırlısı olsun kuşum eşin tekrarlasın bakalım testi bu defa daha ayrıntılı olsun ama...baktın sonuçlar yine istediğiniz gibi değil bence normal deneyerek uğraşmayın direkt tedavi yollarına başvurun balım...şahsen bende artık normal yollarla beklemek istemiyorumKızlar ben doğru tahmin etmişim ovulasyon yapmaya başladığım gün yani 16. gün yumurtamın çatladığı günmüş bugün adet oldum ayın 30'u 14 çıkardığımızda 16.güne denk geliyor. Demeki neymiş bir ay yumurta 22. gün çatladı diye bir sonraki ayda o günlerde çatlayacak diye bi şey yokmuş. Bizde ovulasyon dönemindeyiz sanıyoruz. Artık otomatik hesaplayıcılara da güven yok. Vücudumuzu en iyi biz tanıyoruz. Ben salı günü yani adetin 3. günü hormon testi yaptıracağım, perşembe günü kendi doktorumda randevum var tahlillerimi değerlendireceğiz birlikte ve akıntım için fitil verecek. Perşembe günü eşimde sabahtan bu sefer bir devlet hastanesinde sperm testini tekrarlıcak inşallah sonuç iyi çıkar. Bu arada ibrahim saraçoğlunun keçi boynuzu kürüne başlıcaz bu akşam itibariyle 3 ay nadasa bırakıcaz kendimizi sonrası kısmet.
peki ilişki günlerini doktor mu söyledi yoksa siz kafanıza göre mi yaptınız...kaç günde bir olducanm bu ay adetim bittikten sonra 5 gün gazlı beze vick sürüp vajinama yerleştirip uyudum. çünkü tüplerde yapışıklık oldugunu düşünüyodum klomenlede 2. ayımdı bu ay 2 yumurtamvardı 1 sağda 1 solda yumurtlama günü 10 dk falan süt maydonoz buharına oturdum ve ilişkiden sonra duş almadım belimin altına yastık koyup sabaha kadar yattım.
bide dün parmak muayenesini yaptıö ilk defa elime sert bişi değmedi :)
ah kuzum yaaa çok çabuk yıldın gibi geliyor bana...bak elifbade 9 da tedaviyle de olsa hamiş kaldı diğer bi arkadaşımız 10. da hamiş kaldı normal yollarla...sende doktorunla bi yol çizsen ve Allahtan ümidini kaybetmesen ne güzel olur değil miMogami canim bana kocaman olmadi isareti koyabilirsin.yeni bat yok canim artik istegim falan kalmadi olmayinca olmuyor.
hayırlısı olsun kuşum eşin tekrarlasın bakalım testi bu defa daha ayrıntılı olsun ama...baktın sonuçlar yine istediğiniz gibi değil bence normal deneyerek uğraşmayın direkt tedavi yollarına başvurun balım...şahsen bende artık normal yollarla beklemek istemiyorum
valla hiçbirimiz bebek düşünmeye başladığımızda başımıza neler geleceğini bilemiyoruz kuzum bende sende hepimiz hatta korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalacağız sanıyorduk...başa gelince bir yerden başlıyorsun işte...abcdef ve şekerpancarı çok sıkıntılı olduğundan bahsetmediler ben burda sadece onların heyecanına tanık oldum...abcdef nin yaklaşık 7 bin tutmuş kuzum 4 tane sağlıklı döllenme oldu bi tanesi bölünme olarak diğerlerinden hızlı gidiyor...ve çok mutlu...pancarımı ayrıntılı olarak bilmiyorum ama o da sıkıntılı değildi...tüp biraz uğraştırıcı bi süreç ama nihayetinde hayatta türlü zorluklarla karşılaştırıldığında bence çokta abartı bi yönü yok üstelik ucunda bebişler var...madden biraz zor olabilir ama iki kişi çalışıyorsanız çok zorlanacağınızı düşünmüyorum tabi ev yada araba kredisi gibi büyük borçlarınız yoksa...onun dışında biraz harcamalarınızdan yaptığınız tatil palnlarından fedakarlık yaparak parayı hazır edebilirsiniz....yani derdi veren dermanıda verir bunu unutma...Rabbim kaldıramayacağından fazla yük yüklemez...olumlu düşünmeye çalış kuzumNerden başlayacağımızı bilmiyorum Mogami. Hiç beklemediğimiz birşeydi dünden beri şok içindeyiz. Nerden nasıl başlıcaz hiç bilmiyoruz. Bunun için maddi manevi hazır da değiliz.
valla hiçbirimiz bebek düşünmeye başladığımızda başımıza neler geleceğini bilemiyoruz kuzum bende sende hepimiz hatta korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalacağız sanıyorduk...başa gelince bir yerden başlıyorsun işte...abcdef ve şekerpancarı çok sıkıntılı olduğundan bahsetmediler ben burda sadece onların heyecanına tanık oldum...abcdef nin yaklaşık 7 bin tutmuş kuzum 4 tane sağlıklı döllenme oldu bi tanesi bölünme olarak diğerlerinden hızlı gidiyor...ve çok mutlu...pancarımı ayrıntılı olarak bilmiyorum ama o da sıkıntılı değildi...tüp biraz uğraştırıcı bi süreç ama nihayetinde hayatta türlü zorluklarla karşılaştırıldığında bence çokta abartı bi yönü yok üstelik ucunda bebişler var...madden biraz zor olabilir ama iki kişi çalışıyorsanız çok zorlanacağınızı düşünmüyorum tabi ev yada araba kredisi gibi büyük borçlarınız yoksa...onun dışında biraz harcamalarınızdan yaptığınız tatil palnlarından fedakarlık yaparak parayı hazır edebilirsiniz....yani derdi veren dermanıda verir bunu unutma...Rabbim kaldıramayacağından fazla yük yüklemez...olumlu düşünmeye çalış kuzum
canm bu ay adetim bittikten sonra 5 gün gazlı beze vick sürüp vajinama yerleştirip uyudum. çünkü tüplerde yapışıklık oldugunu düşünüyodum klomenlede 2. ayımdı bu ay 2 yumurtamvardı 1 sağda 1 solda yumurtlama günü 10 dk falan süt maydonoz buharına oturdum ve ilişkiden sonra duş almadım belimin altına yastık koyup sabaha kadar yattım.
bide dün parmak muayenesini yaptıö ilk defa elime sert bişi değmedi :)
CANIMMMMM KAÇIRDIM SANIRIM ŞİMDİ GÖRDÜM TEBRİKLERcanm teşekkür ederim göğüslerim çok hassastı ama gecti bende adet olmayı bekliyodum aslında tek belirtim dün canımın çilekli süt istemesi :)
Yilmaktan ziyade artik beklenti icine girmiycem yumurta catladi patladi belirti falan aramak istemiyorum ondan dedim.ortada belirgin bi sorun da yok sperm testi iyi cikti benim hormonlarda normaldi tsh biraz fazlaydi onun icin ilac aliyorum.enfeksyonu bu ay hallettim.yumurtammi kalitesiz bilmiyorum.10 nunda gidicem zaten.sali tekrar kan vericem.kismetten ote koy yok.ah kuzum yaaa çok çabuk yıldın gibi geliyor bana...bak elifbade 9 da tedaviyle de olsa hamiş kaldı diğer bi arkadaşımız 10. da hamiş kaldı normal yollarla...sende doktorunla bi yol çizsen ve Allahtan ümidini kaybetmesen ne güzel olur değil mi
bende adetim bittikten sonra hemen başladık bi gün arayla sadece bi kere 2 gün ara vermek zorunda kaldık. yine aynı şekilde devam :) bat 17 aralığa kadar. çünkü geçen ay netten hesapladığım yumurtlama gününde ilişki oldu sonra iş yorgunluğu falan 4-5 gün ara vermiştik o ara kaçırdım heralde.
gözün aydın canım inşaAllah yükselir değerin tebrik ederim cici annekızlaarr 14.83 çıktı sonucum adetime 3 gün var dua edin bana noluurr
KIZLAR İnş hepimiz hamiş olacaz bi yerden başladık istedik, hemen olmayabilr, annem bana 1 sene sonra hamile kalmış korunmasız, komşum gene öyle etrafımda ilk denemede tutturan bi tek kişi biliyorum .. salmayın kendinizi ilişkin2 günde bi yeter zaten tutarsa tutar sonunda gelecek inş o ünler.. ondan önce gezin tozun, hamileyken yapamayacağınız şeyleri şimdi yapın :) daha bugün kocam aslında hamile olmasanda böyle sevişsek hep dediçünkü o zaman mecburi bazı hareketler yapamayacak.. öpüyorum hepinizi dün yarın misafir temizlik hazırlık uğrayamadım buraya elisa__ @KAYGILI ne alemdesiniz.. bugün yazmamışsınız
slm kızlar 4 yum da gelişiyomş ancak 3ü 2 hücreli biri 4 hücreli inş gelişimleri yrn a kdr devam eder çünkü yrn ikisini içime koyacklar çok heyecanlıym inş sıkı sıkı tutunurlar bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?