- 16 Nisan 2014
- 918
- 622
- 208
canm çatlama iğnesi oldum ben iğneden 1 gün önce iğne günü bide iğneden 1 gün sonra ilişki oldu baskada ilişki olmadıpeki ilişki günlerini doktor mu söyledi yoksa siz kafanıza göre mi yaptınız...kaç günde bir oldu
kızlaarr 14.83 çıktı sonucum adetime 3 gün var dua edin bana noluurr
teşekkür ederim canm sağlıklıca yükselir inşallah isteyen herkese nasip olsun inşallahCANIMMMMM KAÇIRDIM SANIRIM ŞİMDİ GÖRDÜM TEBRİKLERSAĞLIKLI DOĞSUN ANİŞİ İNŞ
teşekkür ederim darısı isteyen herkese inşallah :)Tebrık ederım canım Allah'ım saglıklı bır gebelık nasıp etsın bebegını saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın darısı bızlere olsun aralık acılısını guzel yaptık ınsallah boyle devam eder :)
teşekkür ederim canm inşallah yükselirr :)gözün aydın canım inşaAllah yükselir değerin tebrik ederim cici anne
canım benim sen neden korunuyorsun ki gün aşırı bata kadar devam et bence ve yumurtlama günü ve sonraki günü de değerlendir yani neden korunuyosun ki? bak benhamile kaldığım koskoca ayda sadece yumurtlama ve sonraki günü değerlendirdimcok guzel demıssın canm sabırla beklıyoruz en guzel gunde gelecegıne ınanıyoruz bende senı optum canım ıyıyım kuzum kocam pasta ıstedı onla ugrastım 22 gunude degerlendırdık beklemedeyım artık canım :)
KIZLAR İnş hepimiz hamiş olacaz bi yerden başladık istedik, hemen olmayabilr, annem bana 1 sene sonra hamile kalmış korunmasız, komşum gene öyle etrafımda ilk denemede tutturan bi tek kişi biliyorum .. salmayın kendinizi ilişkin2 günde bi yeter zaten tutarsa tutar sonunda gelecek inş o ünler.. ondan önce gezin tozun, hamileyken yapamayacağınız şeyleri şimdi yapın :) daha bugün kocam aslında hamile olmasanda böyle sevişsek hep dediçünkü o zaman mecburi bazı hareketler yapamayacak.. öpüyorum hepinizi dün yarın misafir temizlik hazırlık uğrayamadım buraya elisa__ @KAYGILI ne alemdesiniz.. bugün yazmamışsınız
canım benim sen neden korunuyorsun ki gün aşırı bata kadar devam et bence ve yumurtlama günü ve sonraki günü de değerlendir yani neden korunuyosun ki?
teşekkür ederim darısı isteyen herkese inşallah :)
kızlar nöbetteyim eşimi işe çağırdım çok kötüyüm karnımda bişi çıktı çabuk gel dedim telaşlanmıs hemen geldi yattım karnıma da babacım ben geliyorum yazdımm bi baktı önce algılayamadı gerçekmi dedi sarıldı çok ağladı kuzum benm :)
Yok canım korunmuyor 12 gunume kadar zaten yogun bır sekılde oldu canım bazen 2 gun ust uste oldugu bıle oldu sonra 12 14 16 18 20 22 degerlendırdık ben normalde 28 gunde olan bırıyım ama gecen ay 4 5 gun gecıkmem oldu 19 gunumde catlamıs yum bende o zaman calısmadım dıye kacırdım bu ay sıkı tuttum ama batıma sımdı ne kadar var bılmıyorum yıne 28 gunde olacaksam 6 gun var bekleyecegım canım sadece ılıskı ıcın kasmyacagım ılıskı olursa yıne korunmam zaten
şu kocişleride damızlık gibi kullanıyoz yahutamam kuzum ama bata kadar devam bence hiç belli olmaz sen garantiye al 2 günde 1 e devam
benım bugun 22 gunumdu bugunude degerlendırdık oluruna bıraktık artık canımız nasıl ısterse bende gecen ay dongum 28 gun dıye 12 13 15 degerlendırıp bıraktım 19 da yum catlamıs kacırdım o yuzden bu defa uzun tuttum ınsallah kacırmayız :)
tamam kuzum ama bata kadar devam bence hiç belli olmaz sen garantiye al 2 günde 1 e devam
şu kocişleride damızlık gibi kullanıyoz yahu
canm parmakla muayene edince hamile değilsen rahim sert bi şekilde değiyomus :)hayirli olsun canim ama anlamadigim eline sert ne geliyorduki ? :)
inşallah canım. benim adetlerim düzenlidir öncekilerde tutturmuştuk ama geçen ay kaçtı. bu ay kaçırmamak için savaşıyorum :)
etmezmiyim bebeğimm.oyy Rabbime her gün dua ediyorum elisa__ ,kaygılım,hanfendi,mgul,afrodit bacım magami bacım şekerpancarım ve daha ismini sayamadığım nicesine Rabbim sizlerinde gönlünüzün muradını versin inşaAllah... AMİNNNNHım tamam canım öyle yapayım o zaman ınsallah kacırmamısımdır sprem ıle yumurta bulusup dollenmıstır Rabbım ol demıstır ınsallah ben elımden gelenı yaptım hıc calısmadıgım kadar calıstım benım adetım en fazla 4 gun gecıkıyor 5 gun oluyorum bakalım canım benım ıcın dua edermısın sen nasılsın bebısın nasıl canım
oyyy elisam benim ne güzel dilekler dualar...Rabbim seninde güzel gönlüne göre versin...şurda nerdeyse 8 aydır biraradayız sevincimiz hüznümüz oldu hep destek olduk inşallah hepte böyle gider...öperim canım benim tatlı rüyalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?