2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

canm parmakla muayene edince hamile değilsen rahim sert bi şekilde değiyomus :)
Onu ben anlamam.zaten :) hayurli oosun canim darisi bizlere insallah bu viks mevzusunu bu ara cok duyuyorum bende simdi yaptim ama vajinaya surmedim kasik be belime surdum cunku sorun yok deniliyor adetin 13. Gunu yanlis birsey olmaz heralde sonucta krem ama su anda resmen hava alior asagisi

Sagol canım Allah razı olsun Rabbım dualarını kabul etsın canım dualarına kocaman bır AMINNNNNNN ınsallah aralık ayı dolu dolu gecek canım sen nasılsın bebıs nasıl

Oyy yerim senin takviminii nede çok yakışmış öylee...
içimden bir his sen uğurlu geleceksin diyor Aralık ayı bol bebişli olacak inşaAllah...

İnşallah canım elifbade06 ugurlu gelır acılısı guzel yaptık bol bebıslı olur arka arkaya guzel haberler verebılırız

Sagol canım Allah razı olsun Rabbım dualarını kabul etsın canım dualarına kocaman bır AMINNNNNNN ınsallah aralık ayı dolu dolu gecek canım sen nasılsın bebıs nasıl
Allaha şükür mide bulantılarım azaldı artık iyiyim .bebeğimi yarın görecem inşaAllah iyidir kuzum belki cinsiyeti söyler diye umut ediyorum bakalım.

Allaha şükür mide bulantılarım azaldı artık iyiyim .bebeğimi yarın görecem inşaAllah iyidir kuzum belki cinsiyeti söyler diye umut ediyorum bakalım.

Cok sukur canım sevındım rahatlıkla hamılelıgın tadını cıkarırsın artık canım :) oyy ne guzel gor bakalım mınnagını ıyıdır Allah'ın ıznıyle ınsalah cınsıyetınıde ogrenırsın gosterır annecıgıne :)

teşekkür ederim canım benim sizlerinkinide göreceğimiz günler gelecek inşaAllahh...

bende ıyıyım canım cok sukur canım 28 gunde olacaksam eger 6 gun var ama ben yum 19 da catladıgını dusunuyorum ve oyle olunca bata 10 gun falan oluyor ama ben gecıkmeyı 10 aralıktan sonra alacagım cunku 18 de benım uzayan akıntım geldı canım valla canım sıkı calıstık ne olur bılmıyorum 12 14 16 18 20 22 bugun 22 gunum benımde ben ates olcmuyorum canım hıc vucudumuda dınlemıyoum hakkmızda hayırlısı bu kadar yogun calıstık Allah emeklerımızı bosa cıkarmasın

Kızlar bişey sorucam. Şimdi yum gúnlerinin dışında yapılan ilişkilerde tutma oranı hiç yokmu?

Kızlar bişey sorucam. Şimdi yum gúnlerinin dışında yapılan ilişkilerde tutma oranı hiç yokmu?

canım ben yakın arkadasımdan bılıyorum adettının bıttıgı son gun ılsıkıye gırmıs tek korunmasız o zaman ılıskı yasamıs o ılıskıyle hamıle kalmıs ksmet ne zaman olacagını bılmıyoruz her ılıskıde yumdaymıs gıbı dıkkat etmek lazım ben öyle yapıyorum

canım teorikte öyle bir ihtimal yok ama çevreden duyuyoruz bazen adetten sonra kaldım veya önce kaldım diyeni ama benim aklıma yatan her zaman yumurtlama günleri aynı gün değil bence ve herkeste adetin 14. günü olmayabilir.kişiye göre değişiyor ve düzenine göre düzenli değilse yumrtlama günü değişir.mesela ben 24 günde gören biriyim bazen 23 oluyodu ama test 13. gün koyulaşıyordu. 10 gün sonra hastalanıyordum.hiç şaşmadı 4 ay yaptım.halbuki ovülasyondan 14 gün sonra adet görmem gerekirdi.

ayrıca ben ovü testlerini de pek sağlıklı bulmuyorum şimdi bu testlr lh pikini yakalıyo tamam ama her insan vucüdunda aynı tepkiler mi olur hayır belki benim lh pik yaptığında çatlamış oluyor ama arkadaşımın lh pik yaptıktan 2 gün sonra çatlıyor bilemeyiz ki o yüzden garantiye alıp gün aşırı ya devam derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…