Hayirli olsun canim guzel guzel katlasin degerlerinteşekkür ederim canm sağlıklıca yükselir inşallah isteyen herkese nasip olsun inşallah
Onu ben anlamam.zaten :) hayurli oosun canim darisi bizlere insallah bu viks mevzusunu bu ara cok duyuyorum bende simdi yaptim ama vajinaya surmedim kasik be belime surdum cunku sorun yok deniliyor adetin 13. Gunu yanlis birsey olmaz heralde sonucta krem ama su anda resmen hava alior asagisicanm parmakla muayene edince hamile değilsen rahim sert bi şekilde değiyomus :)
canm parmakla muayene edince hamile değilsen rahim sert bi şekilde değiyomus :)
Umutsuzluğun boşunaymış şükür tebrikler kuzumteşekkür ederim canm allah razı olsun inşallah yükselir bu ay okadar umutsuzdumki çatlama akıntısı olmadı iğneden sonra ben kist oldu diye düşünüyodum
etmezmiyim bebeğimm.oyy Rabbime her gün dua ediyorum elisa__ ,kaygılım,hanfendi,mgul,afrodit bacım magami bacım şekerpancarım ve daha ismini sayamadığım nicesine Rabbim sizlerinde gönlünüzün muradını versin inşaAllah... AMİNNNN
Oyy yerim senin takviminii nede çok yakışmış öylee...
içimden bir his sen uğurlu geleceksin diyor Aralık ayı bol bebişli olacak inşaAllah...
Evet canım bende haftaya cuma başlarım ateşe o zaman bata 6 günüm kalmış olacakHim evet canim biliyorum toplu test yapmistiniz adet olursam baslarim ates olcmeye
Allaha şükür mide bulantılarım azaldı artık iyiyim .bebeğimi yarın görecem inşaAllah iyidir kuzum belki cinsiyeti söyler diye umut ediyorum bakalım.Sagol canım Allah razı olsun Rabbım dualarını kabul etsın canım dualarına kocaman bır AMINNNNNNN ınsallah aralık ayı dolu dolu gecek canım sen nasılsın bebıs nasıl
Evet canım bende haftaya cuma başlarım ateşe o zaman bata 6 günüm kalmış olacak
İnşallah balımCnm 11-17 kasım arasındaydı ben 11-13-15-17 günleri değerlendirdim akıntımın yoğun olduğu günler 15-17 arasındaydı 16 denemedim keşke olsaydı o gün de nasip kısmet artık kasık ağrılarım devam ediyor inşallah tutunmuştur bebişim :)
Allaha şükür mide bulantılarım azaldı artık iyiyim .bebeğimi yarın görecem inşaAllah iyidir kuzum belki cinsiyeti söyler diye umut ediyorum bakalım.
İyiyim canım sen nasılsın az kaldı batına dimi? Ben 14. Gün ovu testinde kopkoyuyu yakaladım 12 14 16 17. Günler ilişki oldu bugün 17. Günümdeyim bata 10 gün kaldı haftaya ateş ölçmeye başlarımCanım merhaba nasılsın nasıl gıdıyor calısmalar
teşekkür ederim canım benim sizlerinkinide göreceğimiz günler gelecek inşaAllahh...Cok sukur canım sevındım rahatlıkla hamılelıgın tadını cıkarırsın artık canım :) oyy ne guzel gor bakalım mınnagını ıyıdır Allah'ın ıznıyle ınsalah cınsıyetınıde ogrenırsın gosterır annecıgıne :)
İyiyim canım sen nasılsın az kaldı batına dimi? Ben 14. Gün ovu testinde kopkoyuyu yakaladım 12 14 16 17. Günler ilişki oldu bugün 17. Günümdeyim bata 10 gün kaldı haftaya ateş ölçmeye başlarım
teşekkür ederim canım benim sizlerinkinide göreceğimiz günler gelecek inşaAllahh...
Kızlar bişey sorucam. Şimdi yum gúnlerinin dışında yapılan ilişkilerde tutma oranı hiç yokmu?
Kızlar bişey sorucam. Şimdi yum gúnlerinin dışında yapılan ilişkilerde tutma oranı hiç yokmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?