2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

canm çatlama iğnesi oldum ben iğneden 1 gün önce iğne günü bide iğneden 1 gün sonra ilişki oldu baskada ilişki olmadı
yani 3 gün üstüste....tubada 3 gün üstüste ile hamile kalmıştı...var bir keramet demek ki hep aynı saatlerde mi oldu yani akşamsa akşam sabahsa sabah gibi

umarım tüpe gerek kalmadan aşılama ile kurtarırsınız kuzum...özel sektör sıkıntı tabi ama erkek için sadece sperm vermek gibi bi olay var onun dışında hep kadınlar gidiyorlar tedavi sürecinde

yani 3 gün üstüste....tubada 3 gün üstüste ile hamile kalmıştı...var bir keramet demek ki hep aynı saatlerde mi oldu yani akşamsa akşam sabahsa sabah gibi
akşamları oldu canm 10/12 arası :) kaçırmayalım dedik kaçmamışta değer yükselir inş. bide ben her ay soldan yumurtluyodum olmuyodu ben sol tüpümün tıkalı olduğunu düşünüyodum bu ay sağdan da yumurtladım ve oldu sağdaki yumurta ile hamile kaldığımı düşünüyorum

ağzına sağlık balım geçen topiğin birinde okuyorum hamile kalma sürelerini kızlar genelde 6-7-8-9-10-11-12-13 te hamile kalmış yani ilk aylarda çok azdı hamile kalan...biz çok acele ediyoruz...hayatımızı yaşayalım azıcık dimi

Kizlar Allah kabul ederse bugun namaza basladim zatek surekli kilamasiim icin cok huzursuzdum insallah insallah bu sefer omrum boyu devami gelir Allahim surekliligi nasip eder
Allah kabul etsin canım çok iyi olmuş inşaAllah devam edersin gör bak namazın verdiği huzuru, sabrı...

Ne güzel inş mutluluğunun daim olur bi daha yaşamazsın kürtaj

tek bilmediğin tüplerin durumu sanırım kuşum...istersen bide hsg çekil sonra da sabırla bekle bakalım

Aynen canım valla doktorlar her ay sağlıklı oluncada %25 şans veriyor biz biliyoruz bunları lakin kendimizi kontrol edip her şeyi akışına bırakmamız lazım değil mi

Ooo ne güzel Son çalışma da olmuş inş bebişin seninledir Elis bende alman pastası yapıyorum yarın ki misafirlere :)

Aynen canım valla doktorlar her ay sağlıklı oluncada %25 şans veriyor biz biliyoruz bunları lakin kendimizi kontrol edip her şeyi akışına bırakmamız lazım değil mi
oohhh mis ne güzel ben spora başladım tekrar evde koşu bandım var yürüyorum pilatese başlıyorum yarın...hergün yeşil çay içcem kistlere de iyi geliyormuş...su çok içmeyen biriyim ama suya da özen göstericem...en önemlisi de uyku düzeni...bebek mi ne zaman olursa...öncelik kendim

yesinler sağ yumoşu....keseyi de gör kalp atışını da duy kucağına da al inş

Ooo ne güzel Son çalışma da olmuş inş bebişin seninledir Elis bende alman pastası yapıyorum yarın ki misafirlere :)

evet canım oldu cok sukur ınsallah tatlım ınsallah bebegım benım ya :) hımm elıne saglık canım ben hıc yapmadım alman pastası fıncanda kek ıle pogaca yaptım bende :)

Ewet sağlıklı olunca Biz herşey olur inş bende pilates yaptım bi ara çok sıkılaştım süper benim Kocam alacak bana koşu bandı bakalım incecik olursak hamişken Moral olur kilomuz hadi bakalım mogiş süper olacak bu program

kıyamam ne güzel yaaa

Allah razı olsun canımın içi güzel gönlüne sağlık

evet canım oldu cok sukur ınsallah tatlım ınsallah bebegım benım ya :) hımm elıne saglık canım ben hıc yapmadım alman pastası fıncanda kek ıle pogaca yaptım bende :)
Süper nefis yemek tarifleri sitesinde videolu buldum hamuru pişti kıvamı süper kreması da öyle tavsiye ederim tatlım :) seninde ellerine sağlık çok severim poğaçayı

Her zamanı degerlendirmek lazım demekki. Olabiliyo belkide... Hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…