yani 3 gün üstüste....tubada 3 gün üstüste ile hamile kalmıştı...var bir keramet demek kicanm çatlama iğnesi oldum ben iğneden 1 gün önce iğne günü bide iğneden 1 gün sonra ilişki oldu baskada ilişki olmadı
umarım tüpe gerek kalmadan aşılama ile kurtarırsınız kuzum...özel sektör sıkıntı tabi ama erkek için sadece sperm vermek gibi bi olay var onun dışında hep kadınlar gidiyorlar tedavi sürecindeÖzel sektörüz ikimizde işten izin alma durumları beni düşündürüyor. Bilmiyorum nasıl olacak ama 200 bin çok düşük bir sonuç 15 milyon altı aşılama, 5 milyon altı direkt tüp bebek diyorlarmış. Perşembe günü sonucu daha ayrıntılı alıcaz muhtemelen sabırsızlıkla bekliyorum inş. hiç gerek kalmaz tüm bunlara.
akşamları oldu canm 10/12 arası :) kaçırmayalım dedik kaçmamışta değer yükselir inş. bide ben her ay soldan yumurtluyodum olmuyodu ben sol tüpümün tıkalı olduğunu düşünüyodum bu ay sağdan da yumurtladım ve oldu sağdaki yumurta ile hamile kaldığımı düşünüyorumyani 3 gün üstüste....tubada 3 gün üstüste ile hamile kalmıştı...var bir keramet demek kihep aynı saatlerde mi oldu yani akşamsa akşam sabahsa sabah gibi
ağzına sağlık balım geçen topiğin birinde okuyorum hamile kalma sürelerini kızlar genelde 6-7-8-9-10-11-12-13 te hamile kalmış yani ilk aylarda çok azdı hamile kalan...biz çok acele ediyoruz...hayatımızı yaşayalım azıcık dimiKIZLAR İnş hepimiz hamiş olacaz bi yerden başladık istedik, hemen olmayabilr, annem bana 1 sene sonra hamile kalmış korunmasız, komşum gene öyle etrafımda ilk denemede tutturan bi tek kişi biliyorum .. salmayın kendinizi ilişkin2 günde bi yeter zaten tutarsa tutar sonunda gelecek inş o ünler.. ondan önce gezin tozun, hamileyken yapamayacağınız şeyleri şimdi yapın :) daha bugün kocam aslında hamile olmasanda böyle sevişsek hep dediçünkü o zaman mecburi bazı hareketler yapamayacak.. öpüyorum hepinizi dün yarın misafir temizlik hazırlık uğrayamadım buraya elisa__ @KAYGILI ne alemdesiniz.. bugün yazmamışsınız
Allah kabul etsin canım çok iyi olmuş inşaAllah devam edersin gör bak namazın verdiği huzuru, sabrı...Kizlar Allah kabul ederse bugun namaza basladim zatek surekli kilamasiim icin cok huzursuzdum insallah insallah bu sefer omrum boyu devami gelir Allahim surekliligi nasip eder
Ne güzel inş mutluluğunun daim olur bi daha yaşamazsın kürtajaynen bende bi yıllık evliyim ilk defa bu son iki ay doya doya yaşadık bişeyleri. daha önce iki kere kürtaj olmak zorunda kalmıştımo zaman aman bişey olmasın aman doktor bekle dedi aman bugün çok yoruldum yaşayamamışız bile.
tek bilmediğin tüplerin durumu sanırım kuşum...istersen bide hsg çekil sonra da sabırla bekle bakalımYilmaktan ziyade artik beklenti icine girmiycem yumurta catladi patladi belirti falan aramak istemiyorum ondan dedim.ortada belirgin bi sorun da yok sperm testi iyi cikti benim hormonlarda normaldi tsh biraz fazlaydi onun icin ilac aliyorum.enfeksyonu bu ay hallettim.yumurtammi kalitesiz bilmiyorum.10 nunda gidicem zaten.sali tekrar kan vericem.kismetten ote koy yok.
Aynen canım valla doktorlar her ay sağlıklı oluncada %25 şans veriyor biz biliyoruz bunları lakin kendimizi kontrol edip her şeyi akışına bırakmamız lazım değil miağzına sağlık balım geçen topiğin birinde okuyorum hamile kalma sürelerini kızlar genelde 6-7-8-9-10-11-12-13 te hamile kalmış yani ilk aylarda çok azdı hamile kalan...biz çok acele ediyoruz...hayatımızı yaşayalım azıcık dimi
Ooo ne güzel Son çalışma da olmuş inş bebişin seninledir Eliscok guzel demıssın canm sabırla beklıyoruz en guzel gunde gelecegıne ınanıyoruz bende senı optum canım ıyıyım kuzum kocam pasta ıstedı onla ugrastım 22 gunude degerlendırdık beklemedeyım artık canım :)
oohhh mis ne güzel ben spora başladım tekrar evde koşu bandım var yürüyorum pilatese başlıyorum yarın...hergün yeşil çay içcem kistlere de iyi geliyormuş...su çok içmeyen biriyim ama suya da özen göstericem...en önemlisi de uyku düzeni...bebek mi ne zaman olursa...öncelik kendimAynen canım valla doktorlar her ay sağlıklı oluncada %25 şans veriyor biz biliyoruz bunları lakin kendimizi kontrol edip her şeyi akışına bırakmamız lazım değil mi
Kizlar Allah kabul ederse bugun namaza basladim zatek surekli kilamasiim icin cok huzursuzdum insallah insallah bu sefer omrum boyu devami gelir Allahim surekliligi nasip eder
yesinler sağ yumoşu....keseyi de gör kalp atışını da duy kucağına da al inşakşamları oldu canm 10/12 arası :) kaçırmayalım dedik kaçmamışta değer yükselir inş. bide ben her ay soldan yumurtluyodum olmuyodu ben sol tüpümün tıkalı olduğunu düşünüyodum bu ay sağdan da yumurtladım ve oldu sağdaki yumurta ile hamile kaldığımı düşünüyorum
Ooo ne güzel Son çalışma da olmuş inş bebişin seninledir Elisbende alman pastası yapıyorum yarın ki misafirlere :)
Ewet sağlıklı olunca Biz herşey olur inş bende pilates yaptım bi ara çok sıkılaştım süper benim Kocam alacak bana koşu bandı bakalım incecik olursak hamişken Moral olur kilomuzoohhh mis ne güzel ben spora başladım tekrar evde koşu bandım var yürüyorum pilatese başlıyorum yarın...hergün yeşil çay içcem kistlere de iyi geliyormuş...su çok içmeyen biriyim ama suya da özen göstericem...en önemlisi de uyku düzeni...bebek mi ne zaman olursa...öncelik kendim
kıyamam ne güzel yaaakızlar nöbetteyim eşimi işe çağırdım çok kötüyüm karnımda bişi çıktı çabuk gel dedim telaşlanmıs hemen geldi yattım karnıma da babacım ben geliyorum yazdımm bi baktı önce algılayamadı gerçekmi dedi sarıldı çok ağladı kuzum benm :)
Allah razı olsun canımın içi güzel gönlüne sağlıketmezmiyim bebeğimm.oyy Rabbime her gün dua ediyorum elisa__ ,kaygılım,hanfendi,mgul,afrodit bacım magami bacım şekerpancarım ve daha ismini sayamadığım nicesine Rabbim sizlerinde gönlünüzün muradını versin inşaAllah... AMİNNNN
Kimyasal gebelik yasadigim icin sanmiyorum ama doktora sorucam gerekirse inuda yaptiririm.tek bilmediğin tüplerin durumu sanırım kuşum...istersen bide hsg çekil sonra da sabırla bekle bakalım
Süper nefis yemek tarifleri sitesinde videolu buldum hamuru pişti kıvamı süper kreması da öyle tavsiye ederim tatlım :) seninde ellerine sağlık çok severim poğaçayıevet canım oldu cok sukur ınsallah tatlım ınsallah bebegım benım ya :) hımm elıne saglık canım ben hıc yapmadım alman pastası fıncanda kek ıle pogaca yaptım bende :)
canım ben yakın arkadasımdan bılıyorum adettının bıttıgı son gun ılsıkıye gırmıs tek korunmasız o zaman ılıskı yasamıs o ılıskıyle hamıle kalmıs ksmet ne zaman olacagını bılmıyoruz her ılıskıde yumdaymıs gıbı dıkkat etmek lazım ben öyle yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?