- 16 Nisan 2014
- 918
- 622
- 208
inşallah canmm bu duyguları hayırlı zamanda sizde yaşayın inşallah benm bu ay olmazsa yol uzundu film çekilcekti bidahaki ayda aşılamaya geçiyoduk çok şükür rabbimeyesinler sağ yumoşu....keseyi de gör kalp atışını da duy kucağına da al inş
canım teorikte öyle bir ihtimal yok ama çevreden duyuyoruz bazen adetten sonra kaldım veya önce kaldım diyeni ama benim aklıma yatan her zaman yumurtlama günleri aynı gün değil bence ve herkeste adetin 14. günü olmayabilir.kişiye göre değişiyor ve düzenine göre düzenli değilse yumrtlama günü değişir.mesela ben 24 günde gören biriyim bazen 23 oluyodu ama test 13. gün koyulaşıyordu. 10 gün sonra hastalanıyordum.hiç şaşmadı 4 ay yaptım.halbuki ovülasyondan 14 gün sonra adet görmem gerekirdi.
Süper nefis yemek tarifleri sitesinde videolu buldum hamuru pişti kıvamı süper kreması da öyle tavsiye ederim tatlım :) seninde ellerine sağlık çok severim poğaçayı
evet kuşum...hamileyken yürüyüş için süper olur koşu bandı...sağlıklı vücut sağlıklı kafa....ooooohhhhhEwet sağlıklı olunca Biz herşey olur inş bende pilates yaptım bi ara çok sıkılaştım süper benim Kocam alacak bana koşu bandı bakalım incecik olursak hamişken Moral olur kilomuzhadi bakalım mogiş süper olacak bu program
o zaman gerek yok bebeğim nasılsa geçirilmiş bi gebelik varKimyasal gebelik yasadigim icin sanmiyorum ama doktora sorucam gerekirse inuda yaptiririm.
larsson gibi olmuş seninde o da hamiş kalmasaydın filme gidecekti...Rabbim çok büyük şükürler olsun güldürdü yüzünüzüinşallah canmm bu duyguları hayırlı zamanda sizde yaşayın inşallah benm bu ay olmazsa yol uzundu film çekilcekti bidahaki ayda aşılamaya geçiyoduk çok şükür rabbime
neden kötü olsun ki canım olursa ne ala olmazsa bi daha ki aya pes etmek yok Allah gönlünüzdekini verir inşaAllah...Haklısın canım.yumurta takibi yapıldı bana bu ay. Doktor söyledi günlerimizi. Adetime yaklaştım ama yinede gün aşırıya devam ettim. İyi mi yaptım kötümü bilemedim...
neden kötü olsun ki canım olursa ne ala olmazsa bi daha ki aya pes etmek yok Allah gönlünüzdekini verir inşaAllah...
kusura bakma bacım orda magami yazmışım biliyorum pek sevmiyosun :) mogamicimmAllah razı olsun canımın içi güzel gönlüne sağlık
olsun kuşum önemli değilkusura bakma bacım orda magami yazmışım biliyorum pek sevmiyosun :) mogamicimm
AMİNNN...Aynen canım pes etmek yok tabiki. Rabbim önce göbüşlerimizi sonrada kucaklarımızı doldursun inşallah
Hayirli haberlerle gel ablam belki bir pipili gelmistir bu seferAllaha şükür mide bulantılarım azaldı artık iyiyim .bebeğimi yarın görecem inşaAllah iyidir kuzum belki cinsiyeti söyler diye umut ediyorum bakalım.
isteyen herkesi güldürsün inşallah canm ben yaptığım en önemli şeyi söylemeyi unuttum 70.000 lemyelit çektim bide adetin bittiği 3. gün öğle saatlerinde temiz bi kağıda bismillahirrahmanirrahim yazdım 110 tane katladım streç filme sardım dışınada kumaş diktim ogündür üzerimde taşıyorum ilişkidede üzerinde olacak o zaman da avucumda tuttum.larsson gibi olmuş seninde o da hamiş kalmasaydın filme gidecekti...Rabbim çok büyük şükürler olsun güldürdü yüzünüzü
SENİ SEFİYOM BACISI...olsun kuşum önemli değil
Hayirli haberlerle gel ablam belki bir pipili gelmistir bu sefer
Tamam ablam yaparim insaAllah minnakin uygun pozisyonda olurda hemen anlarizoyy inşaAllah kuzum Rabbim hayırlısını versin...bak yarın sana fotomuzu gösterecem bakıyorum da diğer topiclerde yorum yapıyon bize de bakarsın yarın tamam mı elifim?
aynen oyle canim insallah devam ettirebilirimAllah kabul etsin canım çok iyi olmuş inşaAllah devam edersin gör bak namazın verdiği huzuru, sabrı...
Tamam ablam yaparim insaAllah minnakin uygun pozisyonda olurda hemen anlariz
amin canim insallah hepimizin dua ve ibadetlerini o guzel katinda kabul ederALLAH kabul etsiinn canıım beniimm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?