2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

yesinler sağ yumoşu....keseyi de gör kalp atışını da duy kucağına da al inş
inşallah canmm bu duyguları hayırlı zamanda sizde yaşayın inşallah benm bu ay olmazsa yol uzundu film çekilcekti bidahaki ayda aşılamaya geçiyoduk çok şükür rabbime

Haklısın canım.yumurta takibi yapıldı bana bu ay. Doktor söyledi günlerimizi. Adetime yaklaştım ama yinede gün aşırıya devam ettim. İyi mi yaptım kötümü bilemedim...

Süper nefis yemek tarifleri sitesinde videolu buldum hamuru pişti kıvamı süper kreması da öyle tavsiye ederim tatlım :) seninde ellerine sağlık çok severim poğaçayı

tesekkur ederım bıtanem denerım canım nefıs yemek tarıflerının tarılerı guzel oluyor bende genelde ordan alıyorummm :)

evet kuşum...hamileyken yürüyüş için süper olur koşu bandı...sağlıklı vücut sağlıklı kafa....ooooohhhhh

inşallah canmm bu duyguları hayırlı zamanda sizde yaşayın inşallah benm bu ay olmazsa yol uzundu film çekilcekti bidahaki ayda aşılamaya geçiyoduk çok şükür rabbime
larsson gibi olmuş seninde o da hamiş kalmasaydın filme gidecekti...Rabbim çok büyük şükürler olsun güldürdü yüzünüzü

Haklısın canım.yumurta takibi yapıldı bana bu ay. Doktor söyledi günlerimizi. Adetime yaklaştım ama yinede gün aşırıya devam ettim. İyi mi yaptım kötümü bilemedim...
neden kötü olsun ki canım olursa ne ala olmazsa bi daha ki aya pes etmek yok Allah gönlünüzdekini verir inşaAllah...

Aynen canım pes etmek yok tabiki. Rabbim önce göbüşlerimizi sonrada kucaklarımızı doldursun inşallah
neden kötü olsun ki canım olursa ne ala olmazsa bi daha ki aya pes etmek yok Allah gönlünüzdekini verir inşaAllah...

Allaha şükür mide bulantılarım azaldı artık iyiyim .bebeğimi yarın görecem inşaAllah iyidir kuzum belki cinsiyeti söyler diye umut ediyorum bakalım.
Hayirli haberlerle gel ablam belki bir pipili gelmistir bu sefer

larsson gibi olmuş seninde o da hamiş kalmasaydın filme gidecekti...Rabbim çok büyük şükürler olsun güldürdü yüzünüzü
isteyen herkesi güldürsün inşallah canm ben yaptığım en önemli şeyi söylemeyi unuttum 70.000 lemyelit çektim bide adetin bittiği 3. gün öğle saatlerinde temiz bi kağıda bismillahirrahmanirrahim yazdım 110 tane katladım streç filme sardım dışınada kumaş diktim ogündür üzerimde taşıyorum ilişkidede üzerinde olacak o zaman da avucumda tuttum.

Hayirli haberlerle gel ablam belki bir pipili gelmistir bu sefer

oyy inşaAllah kuzum Rabbim hayırlısını versin...bak yarın sana fotomuzu gösterecem bakıyorum da diğer topiclerde yorum yapıyon bize de bakarsın yarın tamam mı elifim?

oyy inşaAllah kuzum Rabbim hayırlısını versin...bak yarın sana fotomuzu gösterecem bakıyorum da diğer topiclerde yorum yapıyon bize de bakarsın yarın tamam mı elifim?
Tamam ablam yaparim insaAllah minnakin uygun pozisyonda olurda hemen anlariz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…