Canim mesajını geç gordum. Adetın bittikten iki veya üç gün sonra badlayacaksin sabah ve akşam yemeklerden önce 20 dakika önce içecesin toplam 15 gün. 1.5 bardak suyu kaynat. Kaynayan suyun içine orta boy beyaz soğan ın dış kabuğunu soyup 4 e veya 6 ya böl kaynayan suyun içine at ağzı kapalı kısık ateşte 5 dk kaynayacak sonra altını kapatıp iliktan biraz sıcak içeceksin.Evet canım engel dedi bana da dr soğan kürünü aralıkta deneyim canım nasıl yapıcam ne zaman başlayım?
mogami canim benim bekqrliktan kist sorunum vardi 1 bucuknyil spor yaptim duzenli hasta oluyordum kist falan kendiliginden kaynoldu ve olusmadi hatta ben guatr hastasiyim ilac aliyorum hergun almazsam degerim firliyor spor yaptigim donem oda ilacsiz dusuktu spor cok cok faydali ins olumlu sonuclar alirsin amin..oohhh mis ne güzel ben spora başladım tekrar evde koşu bandım var yürüyorum pilatese başlıyorum yarın...hergün yeşil çay içcem kistlere de iyi geliyormuş...su çok içmeyen biriyim ama suya da özen göstericem...en önemlisi de uyku düzeni...bebek mi ne zaman olursa...öncelik kendim
mogami canim benim bekqrliktan kist sorunum vardi 1 bucuknyil spor yaptim duzenli hasta oluyordum kist falan kendiliginden kaynoldu ve olusmadi hatta ben guatr hastasiyim ilac aliyorum hergun almazsam degerim firliyor spor yaptigim donem oda ilacsiz dusuktu spor cok cok faydali ins olumlu sonuclar alirsin amin..oohhh mis ne güzel ben spora başladım tekrar evde koşu bandım var yürüyorum pilatese başlıyorum yarın...hergün yeşil çay içcem kistlere de iyi geliyormuş...su çok içmeyen biriyim ama suya da özen göstericem...en önemlisi de uyku düzeni...bebek mi ne zaman olursa...öncelik kendim
oyyy takip ediyorum ben sizi paşanla iyisiniz MAŞAALLAH BAREKALLAHIki gundur bahar havasi var tabi geceleri yinede soguk ama havalar guzel memleket guzel ben guzelimherkes guzel ablam
Benim de yum.dan 3-4 gün sonra başladı... Soldaydi..bazen karnimin üst bölgesinde..bazen kasigima doğru..çok değişik bir şeydi...kalp atması gibi.. dışarıdan elini koyan hissediyordu:)
Sagol canim benim amin insallahh:)etmezmiyim bebeğimm.oyy Rabbime her gün dua ediyorum elisa__ ,kaygılım,hanfendi,mgul,afrodit bacım magami bacım şekerpancarım ve daha ismini sayamadığım nicesine Rabbim sizlerinde gönlünüzün muradını versin inşaAllah... AMİNNNN
Canim nasilsin kontrole az kaldi sanki ben gidecem oyle heyecanlaniyorumBenim de yum.dan 3-4 gün sonra başladı... Soldaydi..bazen karnimin üst bölgesinde..bazen kasigima doğru..çok değişik bir şeydi...kalp atması gibi.. dışarıdan elini koyan hissediyordu:)
İnşaAllah bebis gelmistiiiirrr :):)
Vuhuui değerin ucsun inşaAllah canimm:)kızlaarr 14.83 çıktı sonucum adetime 3 gün var dua edin bana noluurr
Ah canim yillardir ugradiyorum ben de bu yuzden.. ara ara tKızlar birsey soracağım saçların daha güçlü olması dökülmemesi için ne yapmak lazım
Offf sorma sormaaaa...elfimm 5 hafta oldu kuzumu görmeyeli..kimbilir nasil büyüdü..nasil serpildi inşaAllah..Canim nasilsin kontrole az kaldi sanki ben gidecem oyle heyecanlaniyorum
Benimki futbolcu olacak galiba vurup duruyor beniOfff sorma sormaaaa...elfimm 5 hafta oldu kuzumu görmeyeli..kimbilir nasil büyüdü..nasil serpildi inşaAllah..
Çok heyecanliyimm...yarın var bitek sonra göreceğimmm hehe
Sen nasılsın Oglus nasilll:)
Ablacimmmm....SirriEyvan Esmam ne yaptı acaba onunda bulantıları geçiyor mu acep_??
Ohhhh vursun vursun...karnin büyümese de ben büyüdüm annnee sen hiç merak etme diyooorrBenimki futbolcu olacak galiba vurup duruyor benio vurdukca brn mutlu oluyorum
inşallah canm çok korkuyorum dua edin bana olurmu :)Vuhuui değerin ucsun inşaAllah canimm:)
Rabbim minigini sana bağışlasinn:)
Harika oldu çok beğenildi ilk kez yaptımtesekkur ederım bıtanem denerım canım nefıs yemek tarıflerının tarılerı guzel oluyor bende genelde ordan alıyorummm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?