2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Evet canım engel dedi bana da dr soğan kürünü aralıkta deneyim canım nasıl yapıcam ne zaman başlayım?
Canim mesajını geç gordum. Adetın bittikten iki veya üç gün sonra badlayacaksin sabah ve akşam yemeklerden önce 20 dakika önce içecesin toplam 15 gün. 1.5 bardak suyu kaynat. Kaynayan suyun içine orta boy beyaz soğan ın dış kabuğunu soyup 4 e veya 6 ya böl kaynayan suyun içine at ağzı kapalı kısık ateşte 5 dk kaynayacak sonra altını kapatıp iliktan biraz sıcak içeceksin.

mogami canim benim bekqrliktan kist sorunum vardi 1 bucuknyil spor yaptim duzenli hasta oluyordum kist falan kendiliginden kaynoldu ve olusmadi hatta ben guatr hastasiyim ilac aliyorum hergun almazsam degerim firliyor spor yaptigim donem oda ilacsiz dusuktu spor cok cok faydali ins olumlu sonuclar alirsin amin..

mogami canim benim bekqrliktan kist sorunum vardi 1 bucuknyil spor yaptim duzenli hasta oluyordum kist falan kendiliginden kaynoldu ve olusmadi hatta ben guatr hastasiyim ilac aliyorum hergun almazsam degerim firliyor spor yaptigim donem oda ilacsiz dusuktu spor cok cok faydali ins olumlu sonuclar alirsin amin..

E elf21 bendede yumurtlamadan 3 gün sonra falan başladı cnm.Sende seirme tam olarak nerdeydi cnm ve kaçgün sürmüştü
Benim de yum.dan 3-4 gün sonra başladı... Soldaydi..bazen karnimin üst bölgesinde..bazen kasigima doğru..çok değişik bir şeydi...kalp atması gibi.. dışarıdan elini koyan hissediyordu:)
İnşaAllah bebis gelmistiiiirrr :):)

Kızlar birsey soracağım saçların daha güçlü olması dökülmemesi için ne yapmak lazım

Sagol canim benim amin insallahh:)

Canim nasilsin kontrole az kaldi sanki ben gidecem oyle heyecanlaniyorum

Kızlar birsey soracağım saçların daha güçlü olması dökülmemesi için ne yapmak lazım
Ah canim yillardir ugradiyorum ben de bu yuzden.. ara ara t
yaglarla bakim yspiyorum ama biraz ara verince yine ayni. B
ama benim memnun kaldigim sampuana vitaminler karistirip yikiyorum marankinin kuru var o da guzel ama en isime yarayan sarimsakli sabun ama dogali olacak aktardan falan ..

Canim nasilsin kontrole az kaldi sanki ben gidecem oyle heyecanlaniyorum
Offf sorma sormaaaa...elfimm 5 hafta oldu kuzumu görmeyeli..kimbilir nasil büyüdü..nasil serpildi inşaAllah..
Çok heyecanliyimm...yarın var bitek sonra göreceğimmm hehe
Sen nasılsın Oglus nasilll:)

Offf sorma sormaaaa...elfimm 5 hafta oldu kuzumu görmeyeli..kimbilir nasil büyüdü..nasil serpildi inşaAllah..
Çok heyecanliyimm...yarın var bitek sonra göreceğimmm hehe
Sen nasılsın Oglus nasilll:)
Benimki futbolcu olacak galiba vurup duruyor beni o vurdukca brn mutlu oluyorum

Benimki futbolcu olacak galiba vurup duruyor beni o vurdukca brn mutlu oluyorum
Ohhhh vursun vursun...karnin büyümese de ben büyüdüm annnee sen hiç merak etme diyooorr bi ara paylaş karnini yaw azcicik çıkmıştır :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…