- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
İmza takvimini sevsinler senin inş artarak devam eder tatlıminşallah canm çok korkuyorum dua edin bana olurmu :)
MaaşAllah nr çok misafir ağırlıyorsun bu ara...bereketli gelsinlerrr :)Harika oldu çok beğenildi ilk kez yaptım
Tatlim korma rahat olmaya çalış e mi...güzel güzel artacak inanıyorum :)inşallah canm çok korkuyorum dua edin bana olurmu :)
Sorma tatlım hesaplarıma göre bu iki hafta içinde dördüncü olacak :) yoruldum da ama bu sefer ocağa kadar Son olur sanırımMaaşAllah nr çok misafir ağırlıyorsun bu ara...bereketli gelsinlerrr :)
Ellerine kollarına sağlık canimmm..
Olsun berekettir misafir..ne güzel tatlim :)Sorma tatlım hesaplarıma göre bu iki hafta içinde dördüncü olacak :) yoruldum da ama bu sefer ocağa kadar Son olur sanırımsağol tatlım bebişin ve sen nasılsınız
Kızlar birsey soracağım saçların daha güçlü olması dökülmemesi için ne yapmak lazım
olsun tatlim heyecan güzel bir his.. inşaAllah bir an evvel heyecanlarin mutlulukla sonuçlaniiir :)Offff kendimi çok tuttum ama dayanamıyorum ya. Ben nasıl sabredecem. Her ay boşver düşünme diyorum ama olmuyo arkadaş ya napim. Yine çooookk heyecanlıyımmm
olsun tatlim heyecan güzel bir his.. inşaAllah bir an evvel heyecanlarin mutlulukla sonuçlaniiir :)
Sampuani bir kaba döküp mu karıştırıyorsun. Ben sarımsaklı şampuan aldım ama çok bir fark yok. Önceki kullandığım şampuanla aynı derecede. Sabunu ise yarıyor mu acaba. Birde ben liseye giderken annem benim saçlarıma kına yapardı çok güçlü sağlıklı ve dd parlak olurdu. Tabi şimdi boya filan yaptırıyorum kınadan dönmek zor olur diye kına yapmak istemiyorumAh canim yillardir ugradiyorum ben de bu yuzden.. ara ara t
yaglarla bakim yspiyorum ama biraz ara verince yine ayni. B
ama benim memnun kaldigim sampuana vitaminler karistirip yikiyorum marankinin kuru var o da guzel ama en isime yarayan sarimsakli sabun ama dogali olacak aktardan falan ..
Canim ne yaptın kaçıncı sayfada paylaştin. Nefis yemek taiflerine bende bakıyorum. Misafiri olacak benimde. Belki bende denerim senin yaptiginiİmza takvimini sevsinler senin inş artarak devam eder tatlımayy inş bizde yapacaz bi gün :)
Hımm gerçekten mi. Saç yapın nasıl peki. Benimki ince telli. Her tarsmamda iki üç tel kopuyor mutlakaCanım benimde çok dökülüyodu. Herkese göre değişir belki ama bana yılan yağı çok iyi geldi. Hem parlak gorunuyo hem dokulmuyo hemde guclu uzuyo. 3ü bir arada
canım benımkıde duzenlıdır sadece korunmayı bıraktıgım ılk ay 4 gun gecıktı sora yıe duzene bındı hıc sasmaz erken gelır gec gelmez ama bu ay dedıgım gıbı 12 13 15 calıstık kacırdık kısmet olmayacak demekkı olmadı bu ay ınsalah kısmetımızde vardır canım cabalarımız bosa gıtmez aynen canım yoruldum ama kacırmamak ıcın dırenıyorum artk uzatmaları oynuyoruz :):)
Ne güzel inş mutluluğunun daim olur bi daha yaşamazsın kürtaj
ya balım hareketsiz bi hayatım var o yüzden ilerde sorun yaşamamak için sporu bi düzene oturtmalıyım...bi video buldum çok keyifli paylaşacağım topikte...sana ne güzel fayda etmiş zaten sporun fayda etmediği şey mi varmogami canim benim bekqrliktan kist sorunum vardi 1 bucuknyil spor yaptim duzenli hasta oluyordum kist falan kendiliginden kaynoldu ve olusmadi hatta ben guatr hastasiyim ilac aliyorum hergun almazsam degerim firliyor spor yaptigim donem oda ilacsiz dusuktu spor cok cok faydali ins olumlu sonuclar alirsin amin..
bende bacııııııııııııııııımmmmSENİ SEFİYOM BACISI...
yok canm sampuanını hiç denemedim ben hatta sabunu da önce eşim denedi. askım istersen sen de dene benm omuzlarımdaki kıllar kalınlaştı fazlalaştı sanki dedi baktım hakikaten de öyle:) 2aydır da ben yıkıyorum saclarımı sabunla eskiden duştan cıkar sacımı tarardım sacımı her avucladığımda bi tutam sac gelirdi simdi bir iki tel .. kuruyken de nerdeyse dokülmuyor şimdi bir kür daha öğrendim onu da yapıcam o da son bir yılda dokulen sac kadar yeniden cıkarıyormuş.. vitamini de sampuandan biraz baska bi kaba alıp yer acıyorum sampuan kutusuna da 4er ampul vit katıp karstırıyorum öyle kullanıyorum canm o da azaltıyor dökülmeyi hem de hızlı uzuyor..Sampuani bir kaba döküp mu karıştırıyorsun. Ben sarımsaklı şampuan aldım ama çok bir fark yok. Önceki kullandığım şampuanla aynı derecede. Sabunu ise yarıyor mu acaba. Birde ben liseye giderken annem benim saçlarıma kına yapardı çok güçlü sağlıklı ve dd parlak olurdu. Tabi şimdi boya filan yaptırıyorum kınadan dönmek zor olur diye kına yapmak istemiyorum
vaaaay iyiymiş hatun...naptın ettin getirttin o sıpayı helal olsunisteyen herkesi güldürsün inşallah canm ben yaptığım en önemli şeyi söylemeyi unuttum 70.000 lemyelit çektim bide adetin bittiği 3. gün öğle saatlerinde temiz bi kağıda bismillahirrahmanirrahim yazdım 110 tane katladım streç filme sardım dışınada kumaş diktim ogündür üzerimde taşıyorum ilişkidede üzerinde olacak o zaman da avucumda tuttum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?