2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Benimde aynı canım ince telli ama şimdi daha canlı ve dolgun duruyo dökülmeside durdu Şekil verirkende çok rahat veriyorum. Hatta bi çok insan saçlarımı peruk zannediyo =]]]
Hımm gerçekten mi. Saç yapın nasıl peki. Benimki ince telli. Her tarsmamda iki üç tel kopuyor mutlaka

Peki sabun kullanırken şampuan kullanıyor musun yoksa sadece sabunlayip çıkıyor musun. Birde öğrendiğin kürü de yazar misin

belki yumurtlamadandır kuzum...

Benimde aynı canım ince telli ama şimdi daha canlı ve dolgun duruyo dökülmeside durdu Şekil verirkende çok rahat veriyorum. Hatta bi çok insan saçlarımı peruk zannediyo =]]]
Gerçekten mi peki nerden bulabilirim onu. Ve nasıl kullanıyorsun

Peki sabun kullanırken şampuan kullanıyor musun yoksa sadece sabunlayip çıkıyor musun. Birde öğrendiğin kürü de yazar misin
yok canm valla 2 aydır hiç sürmedim sacıma sampuan.. sadece sampuana alıştığı için sac sabunla sertleşiyor onun için 2kez sabunlayıp sac kremi de yapıp cıkıyorum sacıma.. dur bakayım da yazayım canm :)

belki yumurtlamadandır kuzum...
olabilir mi canm yaa tutamadım kendimi ağladım valla ben ki düşük yapmadan önce hiç aşağıdan kaynaklı bi hastalık yasamadım kistmiş bilmem neymiş bilmezdim ne oluyo bana anlamıyorum çok moralim bozuk..

kızlar bu video çok eğlenceli...zayıflamak isteyenlere gelsin yarısına kadar yaptım ve ciddi terledim...daha da yapardım emmeee formsuzum anacım...

kuzum böyle olması gerekiyormuş demek ki....bende ömrüm boyu gecikme kist nedir bilmedim evlenmeden iki ay önce geldi başıma ameliyat oldum...belki de doğal yoldan bebek sahibi olmamam için geldi başıma belki tüpe gitmem ve ikizimin olması lazım...ben böyle düşünmeyi tercih ediyorum sende lütfen bardağın dolu yanını görmeye çalış polyanna ol demiyorum ama iyi düşünmen lazım ki karma da sana iyiyi göndersin...enerjini iyi tut lütfen...bak secidonun kistlerine spor iyi gelmiş ne dersin spora başla sende kendinle ilgilen şu bebek olayını çok stres yaptın düşünme bir süre...ben şuan çok rahatım mesela...hem kist bile olsa Allahtan geldi sonuçta değil mi...şükret çünkü beterin beteri vardır sen kolayca kurtuldun dimi kuşum...Asma suratını dökme boncukları

Boyutundan dolayıdır canım benım doktorum bunu halletmeden hamıle kalma dedı ılerlerse bu sefer dogumda sıkıntı olur falan dedı hatta esımede gosterdı hanı para almak ıcın yapmıyorum dıe kanıtlamak ıcın tam yara seklındede deılmıs cevresı beyaz ıltıhap olmaya baslamıs onun ılerısıde ılerı yara olurmus zaten. sen bıdakı gıttıgınde sor doktoruna belkıde farklı seylerdır yanı. yakma ıslemıde bırazcık acıyo tabı zaten ıgne vuruyolar uyusuyosun sadece cıkan dumanı goruyosun bıde yanık kokusunu duyuyosun :) kasıkların agrıyo bıraz okadar. Benım her ılıskıde kasıklarım agrırdı kasıgıma ıyıce bastırırdım bıraz gecsın dıe ole ılıskı olurdu ama sukur gectı

canm yapıyorum zaten kendimi mesgul etmek için ben de su cuma zayıflama yarısmalarına katıldım 3 haftadır sürekli ordayım ama bir yandan da bebeği düşünüyorum ben düşünmesem de cevrem düşündürüyor elimde değil.. neyse tamam düşünmüyorum artık gün asırı calışıyorum o kadar test de yok bat zamanı hayırlısı neyse o gelsin ..sağol kuzum terapist falan ol sen valla:)

ah bi psikolog olamadım be yaaaaa hakkaten ne iyi olurdu...olsun yine azıcık iyi geldiyse laflarım bana yeter de artar kuşum...yapma test boşver bat gelsin bakalım...bi sorun olursa da doktorların işi ne düzeltsinler bizi sonercik beni iyi etmekle meşgul bak...adam yıldım artık senden diyecek bigün

aynen kuzum ya ben is hayatina gectim masabasi ise kist olusmaya basladi

Mogiş çok doğru soylemissin. Bende de çikolata kisti var ilk duyduğumda çok uzulmustum çok aglamistim ama su an hiç umrumda değil elimden geleni yaparım gerisini Allah a bırakırım. Büyürse ne yapılması gerekiyorsa yapılır öyle diyorum artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…