2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

valla aynen öyle balım....arsız olacaksın şu hayatta...herşeyi kafaya takarak elimize ne geçiyor ki...sen doktoruna git gel yeter...en olmadı gider tüp yaparsın kistin de kalakalır öyle ay bende belledim tüpü valla

olsun Belle birsey olmaz. Doğal olmazsa tedaviyle olacak..

Selam hatunlar ii aksamlar herkese... Bu persembe itibari ile en verimli zamanlara girmis bulunacam kismetse :) gerci garanti olsun diye biz bi haftadir 2-3 gunde bir duzenli yapiyoruz sansabirakmayacam bu ay gun asiri devam :)

Selam hatunlar ii aksamlar herkese... Bu persembe itibari ile en verimli zamanlara girmis bulunacam kismetse :) gerci garanti olsun diye biz bi haftadir 2-3 gunde bir duzenli yapiyoruz sansabirakmayacam bu ay gun asiri devam :)
hadi gazan mübarek olsun fıstık

odur odur aman maşallah annesi

Canim ne yaptın kaçıncı sayfada paylaştin. Nefis yemek taiflerine bende bakıyorum. Misafiri olacak benimde. Belki bende denerim senin yaptigini
kesinlikle tutuyo tarif harika oldu canım yap bencede yorucu değil ve farklı bişey

süper mogişşş video gördüm pump it up da öyle bak

Ablacimmmm....
Geçti evet hehe çok şükür Rabbimeee...:)
Salı göreceğim bende minnosumu nasipse...sen bizden önce gidiyorsun umarim cinsiyeti de ogenirsin her şey tertemiz çıkar :)
Inşallah Esmam gösterir umarım kuzular sağlıklı olsunlar .en çok mide bulantısı nin geçmesine sevindim kuzum yaa beni hayattan soğutmustu.

cnm acıbademde yaptırıyorz toplam 6bin kadar tuttu embriyo dondurursak 7bin filan olck ama devlet indiriminen yararlanmak için rapoor filan çokıyomşda onunla uğrasmadk adetin 2.günü gittim vajinal muayene etti dr bnde bi sorun görmedi yum geliştirici iğneler verd, bi kalçadan bi göbekten hergün aynı saatte yaptırıcaksn dediler sebze ile beslen dediler 4 iğneden snr yumlar büyüdüğüiçin çatlamasınlar diye baska iğne daha oldum 4 gün daha 8 gün iğneden snr yumlar büyüdü 8.aksam çatlatma iğnesi yaptık 10.gün yumlar anestezi ile toplandı aynı anda eşler de sperm veriyo snr mikro enjeksiyon yöntemi deniyo her yuma en kaliteli spermler içine enjekte ediliyomş snr döllenme bekleniyo bizde 7 yum toplandı 4ü döllendi inşallah yrn ikisini yine anestezi ile içeri koyacaklar ama hala tutunma iğneleri fitil kullanıyorm bebişlerim de tutarsa 9 ay göbekten iğne olcakmışım

iyi aksamlar kizlar aksamkayinvalidemdeydik kayinbabam bunnlarda daha birsey yokmu diye sormus bende esime bunu soyledim biraz konustuk bende artik bir sorun olduginu dyusunmeye basladim dedi esim bende bunu dusunmek icin daha erken dedimbiraz daha zaman gecsin olmazsa konteole gideriz sperm testi yaptirirsin send dedim ben spremlerin az oldugunu dusunutorum dedi icim bir tuhaf oldu kizlar insallah hayirlisiyla bebegim bu ay gelmistir

Güvendiğin bi aktarcı varsa ondan alabilirsin canım. Bana aktarcı 2 hafta yetiyo dedi. Fiyatı 10 tl küçük bi şişe. Ben içine bağdem yağıda koyuyorum çoğalıyo böylece. Bi arkadaşım çamterebentin de koyuyomus. Daha dolgun oluyo dedi. Yine aktarcının tarifine göre önce fısfıslı bi şişeye boşalt. Sonra banyodan30 dakika önce masaj yaparak sür ve yıkan dedi. Bende öyle yapıyorum
Gerçekten mi peki nerden bulabilirim onu. Ve nasıl kullanıyorsun

Ay inşallah elisa bu ay hamiş oluruz ama olacağı varsa tek ilişkiylede olur yoksa yataktan çıkmayalım nasipte yoksa zamanı değilse olmaz biz bu ay pek çalışma olmadı ama ben çok umutluyum inşallah yanılmam senin bat ne zaman
gunaydin canim insallah dedigin gibidir batin ne zaman canim valla canim bu ay cok calistik 1214 16 18 20 22 hani bu calimaya ne olur bilmiyorum vucudumuda dinlemiyorum canim bekliyorum oylece hayirlisi olsun canim

Hemen hemen aynı çalışmışız bizde bu ay günaşırı çalıştık inş hamişizdir kuzum

Ayy çok sağol canım çok güzel uzun uzun anlatmışsın çok teşekkür ederim aralık adetinden sonra denicem canım ama inş hamileyimdirde gerek kalmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…