valla aynen öyle balım....arsız olacaksın şu hayatta...herşeyi kafaya takarak elimize ne geçiyor ki...sen doktoruna git gel yeter...en olmadı gider tüp yaparsın kistin de kalakalır öyleMogiş çok doğru soylemissin. Bende de çikolata kisti var ilk duyduğumda çok uzulmustum çok aglamistim ama su an hiç umrumda değil elimden geleni yaparım gerisini Allah a bırakırım. Büyürse ne yapılması gerekiyorsa yapılır öyle diyorum artik
valla aynen öyle balım....arsız olacaksın şu hayatta...herşeyi kafaya takarak elimize ne geçiyor ki...sen doktoruna git gel yeter...en olmadı gider tüp yaparsın kistin de kalakalır öyleay bende belledim tüpü valla
hadi gazan mübarek olsun fıstıkSelam hatunlar ii aksamlar herkese... Bu persembe itibari ile en verimli zamanlara girmis bulunacam kismetse :) gerci garanti olsun diye biz bi haftadir 2-3 gunde bir duzenli yapiyoruz sansabirakmayacam bu ay gun asiri devam :)
hadi gazan mübarek olsun fıstık
Aaa biliyorum bunu bende bu videoyla cokbdan attim.baya hareketli eglenceli.kızlar bu video çok eğlenceli...zayıflamak isteyenlere gelsin yarısına kadar yaptım ve ciddi terledim...daha da yapardım emmeee formsuzum anacım...
odur odur aman maşallah annesiOlsun berekettir misafir..ne güzel tatlim :)
Biz iyiyiz bulantimiz geçti Rabbime şükür..ağzımda hafif bir demir tadı var ama o da geçer :)
İki gündür kasigimda hafif hafif hareketlenme var...inceden segirme gibi..bebis mi acep diyorum :)
Canim ne yaptın kaçıncı sayfada paylaştin. Nefis yemek taiflerine bende bakıyorum. Misafiri olacak benimde. Belki bende denerim senin yaptigini
süper mogişşş video gördüm pump it up da öyle bakya balım hareketsiz bi hayatım var o yüzden ilerde sorun yaşamamak için sporu bi düzene oturtmalıyım...bi video buldum çok keyifli paylaşacağım topikte...sana ne güzel fayda etmiş zaten sporun fayda etmediği şey mi var
Inşallah Esmam gösterir umarım kuzular sağlıklı olsunlar .en çok mide bulantısı nin geçmesine sevindim kuzum yaa beni hayattan soğutmustu.Ablacimmmm....
Geçti evet hehe çok şükür Rabbimeee...:)
Salı göreceğim bende minnosumu nasipse...sen bizden önce gidiyorsun umarim cinsiyeti de ogenirsin her şey tertemiz çıkar :)
cnm acıbademde yaptırıyorz toplam 6bin kadar tuttu embriyo dondurursak 7bin filan olck ama devlet indiriminen yararlanmak için rapoor filan çokıyomşda onunla uğrasmadk adetin 2.günü gittim vajinal muayene etti dr bnde bi sorun görmedi yum geliştirici iğneler verd, bi kalçadan bi göbekten hergün aynı saatte yaptırıcaksn dediler sebze ile beslen dediler 4 iğneden snr yumlar büyüdüğüiçin çatlamasınlar diye baska iğne daha oldum 4 gün daha 8 gün iğneden snr yumlar büyüdü 8.aksam çatlatma iğnesi yaptık 10.gün yumlar anestezi ile toplandı aynı anda eşler de sperm veriyo snr mikro enjeksiyon yöntemi deniyo her yuma en kaliteli spermler içine enjekte ediliyomş snr döllenme bekleniyo bizde 7 yum toplandı 4ü döllendi inşallah yrn ikisini yine anestezi ile içeri koyacaklar ama hala tutunma iğneleri fitil kullanıyorm bebişlerim de tutarsa 9 ay göbekten iğne olcakmışımKuzu siz tüp bebeği özel bir hastanede mi yoksa devlet hastanesinde mi denediniz uzun ve zorlu bir süreç mi? Bana kısaca anlatır mısın? Eşim perşembe tekrar spermiogram yaptıracak eğer ki doktor normal yollar ile olmaz derse bizde denemek istiyoruz ama nerden başlayacağımızı bilmiyoruz.
Hiçte sevmem ya o hanfendiyi.haklisin ya bi an o bacimm diyen sesini kulaklarımda duyar oldum.iyyybende bacııııııııııııııııımmmmseda sayana bağladık kız
Gerçekten mi peki nerden bulabilirim onu. Ve nasıl kullanıyorsun
Gunaydin canim nasilsin batin ne zaman
gunaydin canim insallah dedigin gibidir batin ne zaman canim valla canim bu ay cok calistik 1214 16 18 20 22 hani bu calimaya ne olur bilmiyorum vucudumuda dinlemiyorum canim bekliyorum oylece hayirlisi olsun canim
Hemen hemen aynı çalışmışız bizde bu ay günaşırı çalıştık inş hamişizdir kuzumbende ıyıyım canım cok sukur canım 28 gunde olacaksam eger 6 gun var ama ben yum 19 da catladıgını dusunuyorum ve oyle olunca bata 10 gun falan oluyor ama ben gecıkmeyı 10 aralıktan sonra alacagım cunku 18 de benım uzayan akıntım geldı canım valla canım sıkı calıstık ne olur bılmıyorum 12 14 16 18 20 22 bugun 22 gunum benımde ben ates olcmuyorum canım hıc vucudumuda dınlemıyoum hakkmızda hayırlısı bu kadar yogun calıstık Allah emeklerımızı bosa cıkarmasın
Ayy çok sağol canım çok güzel uzun uzun anlatmışsın çok teşekkür ederim aralık adetinden sonra denicem canım ama inş hamileyimdirde gerek kalmaz...Canim mesajını geç gordum. Adetın bittikten iki veya üç gün sonra badlayacaksin sabah ve akşam yemeklerden önce 20 dakika önce içecesin toplam 15 gün. 1.5 bardak suyu kaynat. Kaynaan suyun içine orta boy beyaz soğan ın dış kabuğunu soyup 4 e veya 6 ya böl kaynayan suyun içine at ağzı kapalı kısık ateşte 5 dk kaynayacak sonra altını kapatıp iliktan biraz sıcak içeceksin.
Hanfendi insaAllah hamilesindr canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?