hmm hadi hayırlısı bakalım canım :) azcık kaldı çarşambayaa :) güzel haberini alıcaz inş..
hmm hadi hayırlısı bakalım canım :) azcık kaldı çarşambayaa :) güzel haberini alıcaz inş..
kanda verdim balım yarın çıkarmışEvette sen direk kan verseydin ya ?
ohh ne güzel işte yoğunlukta anlamazsın vakitin nasıl geçtiğini de ... :) aslında sabredebilsek de günümüz 5-6 gün geçince test yapabilsek ama bizde o sabırrr nerdeee... :) daha BAT gününü zor getiriyoruzEvet canım hayırlsı ınsallah bakalım guzel haberler verbılırım ıslerımde yogun zaman cabuk gecer artık :)
evet 2 gün bende bebişimin kesesini görcem çarşamba günü teyzesiiiii
:) hava soğudu ama ben yürüyüşe de başladım bianda 58 den 65 çok kısa sürede çıktım basıl başarıben de 2 tane puzzle bitirdim bu hafta 3 e başlıcam ben de çok yağlandım yaa onlarla uğraşim biraz daha sıkı olim die
ay hadi inşallah canım beklemeler bitmiyor desene :) sonra kalp atışı için bekeleyişin başlarr :)
ohh ne güzel işte yoğunlukta anlamazsın vakitin nasıl geçtiğini dıe ... :) aslında sabredebilsek de günümüz 5-6 gün geçince test yapabilsek ama bizde o sabırrr nerdeee... :) daha BAT gününü zor getiriyoruz
Aynen canım benım ama benım gunum gecmez hatta saat bıle bellıdıro yuzden cuma ıyıdır dıyorum bırde benım dr cok yogun oluyor aradıında ancak 2 hafta sonrasına randevu alabılıyorsun erken ögrenırsem randevuyuda bıran once almıs olurum bat gelmek bılmıyrkı kuzm annem 10 gun bekklersın dıyor gununden sona nerdeeeeeeeeeeee
keşke gittiğimde onu da aradan çıkarsam ama daha erken sanırım bi 10 gün de onun için beklerim hayırlısı olsun zaten hayat sürekli bişeylei beklemekle geçiyo varsın bunu da bekliim yeter ki sağ salim bebişimi hissedim içimde
benim günüm 1 geçince gittim doktora annem de kızdı 10 15 gün bekleseydin kızım diye abbooo nasıl bekliim ben 1 hafta kala başlıyom test yapmaya eskiler sabırlıymış yaa bizde sabrın s si yok valla
evet canım bebişin sağlıklı olsun anneside sağlıklı olsunn Allah hayırlı şekilde kucağına almayı da nasip etsin de önemli olan o.. hem bunlar tatlı bekleyişler :) Allah bizede nasip etsin bu bekleyişleri inşallah cnm..
Aynen canım benım ama benım gunum gecmez hatta saat bıle bellıdıro yuzden cuma ıyıdır dıyorum bırde benım dr cok yogun oluyor aradıında ancak 2 hafta sonrasına randevu alabılıyorsun erken ögrenırsem randevuyuda bıran once almıs olurum bat gelmek bılmıyrkı kuzm annem 10 gun bekklersın dıyor gununden sona nerdeeeeeeeeeeee
Aynen canım benım bız daha dollenmeden sonra ögrenebılmenın yontemı olsa dıyoruz bende bır heyecanla beklıyorum 10 15 gun gecmesını tobe bekleyemem canım helekı bu ay daha bır heyecanlıyım sonum hayır olsun bende önce test yapıyordum ama artık gunum gecmeden test yapmıyorum
yookk artık 10 gün müüüüüüüüüayy biz nasıl beklerizz 10 gün :) :) canım sen cuma idrar testini yaparsın inş. kan testini de c. tesi ve ya yine cuma yaparsın haftaya güzel kapatırız mutlu hafta sonu geciririzz böyleliklee..:) inş. miniğin annesinin göbüşuuşturr
bak bende bu ay eve hiiç test almadım ve sadece 1 kere yaptım o da günüme 1 gün kala hatta kendime de şaşırdım geçen aylarda eve test dolduruyodum bu ay hiiç içimden gelmedi test almak ve yapmak bu işte bi iş var dedim güldüm hatta içime doğmuş gibi
kanda verdim balım yarın çıkarmış
Oyyyy kuzum benım yuzumu gulumsettın ınsallah canım benım cuma sabah ıdarrı yaparım pozıtıf olursa kan tetsıne aynı gun gıderım mubarek gunde Rabbım yuzumu guldurur ınsallah
Sonuç!!! Bu nedir yaa.. illaki gel git mi yapıcaz.. adam gibi ilk seferde desen böyle böyle die.. insanı doktordan soğutuyorlar.. Ben sırf gerzek bir doktor yüzünden, adet düzensizliğimle ilgili tedavimi yarıda bırakmıştım..bacılar geldim doktordan...gitmez olaydım devlete...Allah davul etsin hepsini...Kan verdim neyse sıkıştım falan yattım baksın diye...adam geldi bakıyor (çik. kisti geçmişimdende bahsettim) içerde bolca kan var dedi ne demeksesonracığıma gebelik görünmüyor dedi...sonra burda 21 mm lik bi folikül var bu kist olduğunu sanmıyorum dedi ama zahmet edipte nerde olduğunu söylemedi...bu şey gebelik yüzünden de olabilir dedi olmayadabilir dedi... Saçmaladı durdu anlam veremedim...Doktormuş k.çımın doktoru...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?