2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Hanfendi nasılsın canım keyfin nasıl iyisindir inş bat ne zaman ne güzel umutlusun maşallah

Wulst ve ben bu ay umutluyum ikimizden biri hamiş hatta ikimizide hamile hissediyom ama tabi inşallah yanılmam önceleri yanıldığım çok oldu bakalım nasip sen nasılsn bat ne zaman

Bu arada çamterebentinin saç dökülmesini önleyici etkiside çok büyükmüş canım. Onu da öğrenmiş oldum şimdi =]
canım benim bim de sac icin yag karisimi var ve cok guzel bu dedigin camterebentinin de var daha cak cesit karisimi tavsiye ederim kullanmak isteyene tukenmeden alin

Kizlar Allah kabul ederse bugun namaza basladim zatek surekli kilamasiim icin cok huzursuzdum insallah insallah bu sefer omrum boyu devami gelir Allahim surekliligi nasip eder
canım benim çok sevindim allah daim etsin rabbim hepimize kulluk gorevini yerine getirmeyi nasip etsin hayatta herseyi dort dortluk istuyoruz ama hep istiyoruz ama kim götürdü amel defterin iyiyse cenneti kazaniyorsun SUBHANALLAH dedigin anda bir agac dikiyorsun rabbim ilmimizi artirsin INSALLAH

Wulst ve ben bu ay umutluyum ikimizden biri hamiş hatta ikimizide hamile hissediyom ama tabi inşallah yanılmam önceleri yanıldığım çok oldu bakalım nasip sen nasılsn bat ne zaman
Ayy insallah canim hislerin dogru cikar ben hic bisey hissetmiyorum sancim olunca tamam oluyorum galiba diyorum ben olmasamda insallah sen hamissindir

Amin canim insallah yarabbim omrumiz oldukca ibadet etmeyi nasip eder .. hep istiyoruz kendi adima soyleyeyim yaptigimiz birsey yok ben bu bebekten cok ibadeti dusunmek istiyorum dua ederken bile mahcubum icimin rahat etmesini istiyorum

Selammmm İyi akşamlar kızlar bir kaç gündür giremiyordum foruma maşallah bol muhabbet olmuş, yoğunluktan giremedim kızlarr yarın işe başlıyorum hatırlarsanız eşimi sperm testine göndermeye ikna etmek için grevdeydim halen devam ediyor grevim gidemedi bir türlü doktora. hafta sonu kurs hafta içi iş derken inşallah biraz uzaklaşabileceğim bebek stresinden çok istiyorum ama evde bütün gün düşününce de kötü oluyor, yum testini yum günlerini takibi bıraktım gerçi grevde olduğumdan yapsamda faydası olmaz

Amin canim insallah yarabbim omrumiz oldukca ibadet etmeyi nasip eder .. hep istiyoruz kendi adima soyleyeyim yaptigimiz birsey yok ben bu bebekten cok ibadeti dusunmek istiyorum dua ederken bile mahcubum icimin rahat etmesini istiyorum
bol bol salavat cek canim helede buayda cekmek cok iyi icin rahat etsin istiyorsan da istifar cek mesela ESTAGFURALLAHIL AZIM VE ETUBI ILEYK kalbin feraha erer bebek icinde rabbimizden hayirli kilmasini dileyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…