- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Hanfendi nasılsın canım keyfin nasıl iyisindir inş bat ne zaman ne güzel umutlusun maşallahAy inşallah elisa bu ay hamiş oluruz ama olacağı varsa tek ilişkiylede olur yoksa yataktan çıkmayalım nasipte yoksa zamanı değilse olmaz biz bu ay pek çalışma olmadı ama ben çok umutluyum inşallah yanılmam senin bat ne zaman
Gerçekten mi peki nerden bulabilirim onu. Ve nasıl kullanıyorsun
İyiyim bende bir kızları göreyim dedim ne havadisler var merak ettimiyi kuşum sen nasılsın
canım benim bim de sac icin yag karisimi var ve cok guzel bu dedigin camterebentinin de var daha cak cesit karisimi tavsiye ederim kullanmak isteyene tukenmeden alinBu arada çamterebentinin saç dökülmesini önleyici etkiside çok büyükmüş canım. Onu da öğrenmiş oldum şimdi =]
canım benim bim de sac icin yag karisimi var ve cok guzel bu dedigin camterebentinin de var daha cak cesit karisimi tavsiye ederim kullanmak isteyene tukenmeden alin
Bende tahminin tutmuştu canımWulst ve ben bu ay umutluyum ikimizden biri hamiş hatta ikimizide hamile hissediyom ama tabi inşallah yanılmam önceleri yanıldığım çok oldu bakalım nasip sen nasılsn bat ne zaman
İyiyim canim insallah hamissindir benim batda 2 aralikSelam canm nasılsn benim bat 6 aralık ve ben umutluyum nedense sen naslsn canm
canım benim çok sevindim allah daim etsin rabbim hepimize kulluk gorevini yerine getirmeyi nasip etsin hayatta herseyi dort dortluk istuyoruz ama hep istiyoruz ama kim götürdü amel defterin iyiyse cenneti kazaniyorsun SUBHANALLAH dedigin anda bir agac dikiyorsun rabbim ilmimizi artirsin INSALLAHKizlar Allah kabul ederse bugun namaza basladim zatek surekli kilamasiim icin cok huzursuzdum insallah insallah bu sefer omrum boyu devami gelir Allahim surekliligi nasip eder
Ayy insallah canim hislerin dogru cikar ben hic bisey hissetmiyorum sancim olunca tamam oluyorum galiba diyorum ben olmasamda insallah sen hamissindirWulst ve ben bu ay umutluyum ikimizden biri hamiş hatta ikimizide hamile hissediyom ama tabi inşallah yanılmam önceleri yanıldığım çok oldu bakalım nasip sen nasılsn bat ne zaman
Amin canim insallah yarabbim omrumiz oldukca ibadet etmeyi nasip eder .. hep istiyoruz kendi adima soyleyeyim yaptigimiz birsey yok ben bu bebekten cok ibadeti dusunmek istiyorum dua ederken bile mahcubumcanım benim çok sevindim allah daim etsin rabbim hepimize kulluk gorevini yerine getirmeyi nasip etsin hayatta herseyi dort dortluk istuyoruz ama hep istiyoruz ama kim götürdü amel defterin iyiyse cenneti kazaniyorsun SUBHANALLAH dedigin anda bir agac dikiyorsun rabbim ilmimizi artirsin INSALLAH
Bende tahminin tutmuştu canım
insalah canim insallah Allah yuzumuzw baksinHemen hemen aynı çalışmışız bizde bu ay günaşırı çalıştık inş hamişizdir kuzum
Ayy insallah canim hislerin dogru cikar ben hic bisey hissetmiyorum sancim olunca tamam oluyorum galiba diyorum ben olmasamda insallah sen hamissindir
bol bol salavat cek canim helede buayda cekmek cok iyi icin rahat etsin istiyorsan da istifar cek mesela ESTAGFURALLAHIL AZIM VE ETUBI ILEYK kalbin feraha erer bebek icinde rabbimizden hayirli kilmasini dileyelimAmin canim insallah yarabbim omrumiz oldukca ibadet etmeyi nasip eder .. hep istiyoruz kendi adima soyleyeyim yaptigimiz birsey yok ben bu bebekten cok ibadeti dusunmek istiyorum dua ederken bile mahcubumicimin rahat etmesini istiyorum
insallah onumuzdeki ay hayirli haberlerini alirizcanim ne guzel icin temizlensin ve bir suru yumlarin olsun artik degerlendirirsinBEN ADET OLDUM Sanirim kizlar kasik agtim da var ve kirmizi oldu bayaa kan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?