canm ben daha 14 günümdeyim ama garip olan bu daha bata cok varinsallah onumuzdeki ay hayirli haberlerini alirizcanim ne guzel icin temizlensin ve bir suru yumlarin olsun artik degerlendirirsin
olsun tertemiz basliycaksin hayirlaravesile olsun insallahcanm ben daha 14 günümdeyim ama garip olan bu daha bata cok var
Ay inşallah elisa bu ay hamiş oluruz ama olacağı varsa tek ilişkiylede olur yoksa yataktan çıkmayalım nasipte yoksa zamanı değilse olmaz biz bu ay pek çalışma olmadı ama ben çok umutluyum inşallah yanılmam senin bat ne zaman
Harika oldu çok beğenildi ilk kez yaptım
Ne demek canım inşallah şifa olur. Inşallah gerek kalmaz. Yalnız kırmızı soğan olmuyor. Bu arada batin ne zamnAyy çok sağol canım çok güzel uzun uzun anlatmışsın çok teşekkür ederim aralık adetinden sonra denicem canım ama inş hamileyimdirde gerek kalmaz...
Bende yılan yağını araştırdım biraz iyi geliyormuş. Bunu deneyeceğim inşallah faydasını görürüm. Bu arada şampuan ne kullanıyorsunBu arada çamterebentinin saç dökülmesini önleyici etkiside çok büyükmüş canım. Onu da öğrenmiş oldum şimdi =]
Yaa. Bim de yeni mi gelmiş hangi bölümdecanım benim bim de sac icin yag karisimi var ve cok guzel bu dedigin camterebentinin de var daha cak cesit karisimi tavsiye ederim kullanmak isteyene tukenmeden alin
canim iyi grcelet benim sikintilar devam ediyor gunum yaklastikca sibilcelendim olscagima isaret esimede soyluyorum ki umutlanmasin diye bilmiyorum nasil dua ediyor ama yatmadan once uc bes sayfa kuran okuhor bu hafta hep okudu gonlumuzdekini rabbimiz hayirli kilsinbende denerım canım ellerıne saglık afıyet olsum marıfetlı gulum benım
canim kasaya yakin dis macunlarin orada daha dun de aldik cok guzel hatta stok yapsaz icinde ar yagi flan karisim yaglar muthis kuaforde dunya parasina yaptiriyoruz orda bedava gibi biseyYaa. Bim de yeni mi gelmiş hangi bölümde
Anladım canım Sağol. Bende bir gideyim bakayım inşallah bitmez ben gidene kadarcanim kasaya yakin dis macunlarin orada daha dun de aldik cok guzel hatta stok yapsaz icinde ar yagi flan karisim yaglar muthis kuaforde dunya parasina yaptiriyoruz orda bedava gibi bisey
zaten heryerde oldu bim onun icin bulursun canimAnladım canım Sağol. Bende bir gideyim bakayım inşallah bitmez ben gidene kadar
Canm senin yerinde olsam su saatten itibaren internet te arastirna yapmayi birakirim sayet ben oyle yapardim.çünkü vucut olumsuzu algiliyo ve o sekilde yonleniyo. Elini karnina koy ve sadece dua et..kızlar sabaha kadar uyuyamadım korkuyorum 14 den değeri yükselen pek yok aslındaallahım sen koru bizi hakkımızda hayırlısını ver inşallah
canim iyi grcelet benim sikintilar devam ediyor gunum yaklastikca sibilcelendim olscagima isaret esimede soyluyorum ki umutlanmasin diye bilmiyorum nasil dua ediyor ama yatmadan once uc bes sayfa kuran okuhor bu hafta hep okudu gonlumuzdekini rabbimiz hayirli kilsin
kızlar sabaha kadar uyuyamadım korkuyorum 14 den değeri yükselen pek yok aslındaallahım sen koru bizi hakkımızda hayırlısını ver inşallah
Günaydın güzeller yeni ay son ay bereketli olir inşallah hepimiz icin.. su pazartesi ne kadar zor kalkmak kalk dus al hava buz disari çık git ders dinle ordan isr git ordan cik pilates e git bana dua edin bugun gecsin vay benm halime ☺☺
Gunaydin canimm amiinn inşallah ☺Günaydınnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrr
Mutlu bir haftaya aya baslangıç yapmısss oluruz ınsallah yenı ay yenı hafta bızlere hayır bereket saglık sıhat huzur getırsınnnn musmutlu gunlerr olur ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?