2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Biz bu geceyide bos geciyiruz hala kusum kendisi yanassada ben istemiyorum sanirim Aralikta olmayacak olmalimi oda ayri

cok haklısın canım önemlı olan zamanının gelmesı hayırlısı olsun canım benım bat 7 veya 10 aralık canım ama ben gecımeyı 10 aralıktan sonra sayacagım gecen ay gecıktıgım ıcın bu ay nasıl olur bılmıyorum

Ayy çok sağol canım çok güzel uzun uzun anlatmışsın çok teşekkür ederim aralık adetinden sonra denicem canım ama inş hamileyimdirde gerek kalmaz...
Ne demek canım inşallah şifa olur. Inşallah gerek kalmaz. Yalnız kırmızı soğan olmuyor. Bu arada batin ne zamn

Bu arada çamterebentinin saç dökülmesini önleyici etkiside çok büyükmüş canım. Onu da öğrenmiş oldum şimdi =]
Bende yılan yağını araştırdım biraz iyi geliyormuş. Bunu deneyeceğim inşallah faydasını görürüm. Bu arada şampuan ne kullanıyorsun

bende denerım canım ellerıne saglık afıyet olsum marıfetlı gulum benım
canim iyi grcelet benim sikintilar devam ediyor gunum yaklastikca sibilcelendim olscagima isaret esimede soyluyorum ki umutlanmasin diye bilmiyorum nasil dua ediyor ama yatmadan once uc bes sayfa kuran okuhor bu hafta hep okudu gonlumuzdekini rabbimiz hayirli kilsin

Yaa. Bim de yeni mi gelmiş hangi bölümde
canim kasaya yakin dis macunlarin orada daha dun de aldik cok guzel hatta stok yapsaz icinde ar yagi flan karisim yaglar muthis kuaforde dunya parasina yaptiriyoruz orda bedava gibi bisey

canim kasaya yakin dis macunlarin orada daha dun de aldik cok guzel hatta stok yapsaz icinde ar yagi flan karisim yaglar muthis kuaforde dunya parasina yaptiriyoruz orda bedava gibi bisey
Anladım canım Sağol. Bende bir gideyim bakayım inşallah bitmez ben gidene kadar

kızlar sabaha kadar uyuyamadım korkuyorum 14 den değeri yükselen pek yok aslında allahım sen koru bizi hakkımızda hayırlısını ver inşallah
Canm senin yerinde olsam su saatten itibaren internet te arastirna yapmayi birakirim sayet ben oyle yapardim.çünkü vucut olumsuzu algiliyo ve o sekilde yonleniyo. Elini karnina koy ve sadece dua et..

canım hıc belli olmazkı sıvılce cıkıp ne bılımbaska bır adet belırtısı olup kesın adet olacap dıyıp hamıle cıkanlarda var hakkımızda hayırlısı ınsallah okunan edılen duaları Rabbım kabul etsın amın gonlumuzdekını Rabbım hayırlı kılsın saglıklı sıhatlı evlatlar nasıp etsın bekleyelım bakalım canım Allah'tan umut kesılmezz

kızlar sabaha kadar uyuyamadım korkuyorum 14 den değeri yükselen pek yok aslında allahım sen koru bizi hakkımızda hayırlısını ver inşallah

stres sıze suan en buyuk dusman canım bebegunı strese sokma bırak rahat rahat buyusun degerın katlansın Allah'a emanetsınız sızı korusun bebegın buyusun

Gunaydın canım masallah yogun bır tempo senı beklıyor amın canım bereketlı olur ınsallah aynen canım pazartesı uyanmak zor oluyor ama bu tempo senı kendıne getırır Allah kolaylık versın canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…