GÜNAYDINLARRR
YILIN SON AY BAŞI UMARIM BİZİMDE SON AY BAŞIMIZ OLUR
CUMARTESİ DOKTORA GİTTİM DEDİKİ ENFEKSİYON EŞLİ TEDAVİ EDİLMELİ VE BU İLAÇLAR KORUNMUYORKEN KULLANILMASI MASUM İLAÇLARDAN DEĞİL O YÜZDEN SEN FİTİLİNİ KULLANACAKSIN EŞİN İLACI KULLANACAK . HALA GÖRÜLEN BİR YUM YOK DOKTORA BU AY ŞANSIM YOK DEDİM NEDEN OLMASIN DEDİ BENDE HALA ÇATLAMA BELİRTİSİ YOK ÇOK ERKEN ÇATLAMAMIŞTIR BENCE HALA ÇATLAMADI BUGÜN OV TESTİ ALICAM 20.GÜNÜM :) BİZ SADECE 15 VE 19DA ÇALIŞTIK
Gunaydınnnnn Amınnn canım ınsallahhh son ay basımız olurdr un guzelce anlatmıs canım sevındım ılacları kullanın hemen bıtsın sonra calısmalara baslayın canımm:)canım enfeksıyonu tahlıl ılemı anladı yoksa karından baktıgındada enfeksıyona daır bırsey dedımı
benim tahlilim vardı geçen aydan ama iki doktorda bu sefer o aletle bakıp akıntıma göre karar verdiler akıntı var dedi doktorum yani zaten geçen ayki gibi yanma batma vs yoktu bu ay rahim ağzında biraz kızarıklık gördüm dedi çalışmalara devam ediyoruz bunları kullanırken sıkıntı olmazmış :) artık buna güvenmeliyim 3.doktor oldu içime sindi dedikleri bakalım kısmet :)
Canm hangi sikayetlerin vardi ki enfeksiyon var dedi ee korunacakmisinnyani ilac kullanirken bebise ara mi yani ?GÜNAYDINLARRR
YILIN SON AY BAŞI UMARIM BİZİMDE SON AY BAŞIMIZ OLUR
CUMARTESİ DOKTORA GİTTİM DEDİKİ ENFEKSİYON EŞLİ TEDAVİ EDİLMELİ VE BU İLAÇLAR KORUNMUYORKEN KULLANILMASI MASUM İLAÇLARDAN DEĞİL O YÜZDEN SEN FİTİLİNİ KULLANACAKSIN EŞİN İLACI KULLANACAK . HALA GÖRÜLEN BİR YUM YOK DOKTORA BU AY ŞANSIM YOK DEDİM NEDEN OLMASIN DEDİ BENDE HALA ÇATLAMA BELİRTİSİ YOK ÇOK ERKEN ÇATLAMAMIŞTIR BENCE HALA ÇATLAMADI BUGÜN OV TESTİ ALICAM 20.GÜNÜM :) BİZ SADECE 15 VE 19DA ÇALIŞTIK
Anladım canım ıcının rahatlamasına sevındım canım hadı bakalım calısmalar bereketlı gecer ınsallah :)kaygılım benım kafam ıcım hıc rahat degıl dun aksamdan berı
Canm hangi sikayetlerin vardi ki enfeksiyon var dedi ee korunacakmisinnyani ilac kullanirken bebise ara mi yani ?
nedenki?
Günaydın canım Mutlu haftalar olsun ınsallah berekerlı bır ay olsun gelsin bebişlerrr :)Günaydınnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrr
Mutlu bir haftaya aya baslangıç yapmısss oluruz ınsallah yenı ay yenı hafta bızlere hayır bereket saglık sıhat huzur getırsınnnn musmutlu gunlerr olur ınsallah
Günaydın canım Mutlu haftalar olsun ınsallah berekerlı bır ay olsun gelsin bebişlerrr :)
Geçmiş olsun canım...benim geçen ay enfeksiyonum vardı bu ay şikayetim yoktu ama göğüs ultrasonu çekilmem için doktora kayıt açtırdım bi de muayene olıyım dedim kadın enf biraz var dedi ilaç verdi 3 tane bende kullanmadım kendi doktoruma gittim oda bu ilaçlarla korunmazsan olmaz dedi sen değil birini eşin kullansın sen fitil kullan dedi ve korunmayabilirsin dedi öyle yani :) çalışmalara devam zaten bu hafta son hafta :)
dun aksam kv deydık dedıkı bana babanda soruyor bunlarda bırsey yokmu dıye dedı bende olsa soylerler dedım dedı bana sordu bende yok bırsey dedım.sonra ordan cıktık esıme dedımkı babanda sormaya baslamıs dedım oyle bıraz konustuk esımle sonra esım dedıkı ben artık bır sorun oldugunu dusunmeye baslıyorum dedı bende dedım böyle dusunmen ıcın daha erken bızım öyle cok duzenlı ılıskmız olmadıkı dedım bıraz daha beklerız olmazsa dr genel kontrl gıderız sende sprem testı yaptırırsın dedım ve esım dedıkı ben spremlerım az cıkacagını dusunuyorum bana öyle gelıyor dedı ıcım bır tuhaf oldu ne dıyecegımı bılemedım olmuyorsa vaktı vardır hemen oyle dusunme dedım ama dunden berı aklıma gelıyor korku sardı ıcımı
Geçmiş olsun canım...
sanırım her hatun ömründe en az 1 kere yaşıyor bu enfeksiyon olaynı.. ilaçlarını ihmal etme..
bir de arada bir içme suyuyla yapılan karbonatlı su ile temizle kendinio da önlüyor enfeksiyonu
Canım yaaa siz niye öyle düşündünüz doktor 1 sene deneyin diyor hemde sen günlerini kaçırdında daha öncebak bir iki ay deneyin eğer içinize kurt düşerse gider ikinizde muayene olursunuz sonrasını düşünürüz ama kötü düşünme sende eşinde problem varsada bakarız çaresine de bak ben hamile kalabiliyorum ama bebeğim sağlıklı olmadı bi dahakilerde böyle olucak belki yani başımıza her şey gelebilir ama kötü düşünmeyelim kısmetimizde evlat varsa bi hal çaresini verir rabbim tamam mı sen sakın öyle düşünme :)
kızlar günaydın .... bir süredir yazmıyordum ama takipteyim sizi.Hem işler çok yoğundu hem de biraz uzaklaşmak istedim biraz kafamdan çıkarayım bu düşünceyi dedim.Düşündükçe stres oluyorum çünkü ama yeter dayanamadım döndüm yine .Benim bata az kaldı ama hiç sanmıyorum olduğunu...Yeni ay yeni umutlar sağlıklı bebişler getirsin hepimize inşallah
canım bence de öyle düşünme.1 yıl geçmeden dr lar sorun olduğunu akıllarına bile getirmiyorlar.Siz niye böyle negatif düşünüyorsunuz?Zamanı var daha tatlım.Hadi diyelimki bir sorun var ,bunun da tedavisi var bir şekilde.Allah dermansız dert vermesin kimseye.Stres yapma lütfendun aksam kv deydık dedıkı bana babanda soruyor bunlarda bırsey yokmu dıye dedı bende olsa soylerler dedım dedı bana sordu bende yok bırsey dedım.sonra ordan cıktık esıme dedımkı babanda sormaya baslamıs dedım oyle bıraz konustuk esımle sonra esım dedıkı ben artık bır sorun oldugunu dusunmeye baslıyorum dedı bende dedım böyle dusunmen ıcın daha erken bızım öyle cok duzenlı ılıskmız olmadıkı dedım bıraz daha beklerız olmazsa dr genel kontrl gıderız sende sprem testı yaptırırsın dedım ve esım dedıkı ben spremlerım az cıkacagını dusunuyorum bana öyle gelıyor dedı ıcım bır tuhaf oldu ne dıyecegımı bılemedım olmuyorsa vaktı vardır hemen oyle dusunme dedım ama dunden berı aklıma gelıyor korku sardı ıcımı
canım bence de öyle düşünme.1 yıl geçmeden dr lar sorun olduğunu akıllarına bile getirmiyorlar.Siz niye böyle negatif düşünüyorsunuz?Zamanı var daha tatlım.Hadi diyelimki bir sorun var ,bunun da tedavisi var bir şekilde.Allah dermansız dert vermesin kimseye.Stres yapma lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?