2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

umarım tüpe gerek kalmadan aşılama ile kurtarırsınız kuzum...özel sektör sıkıntı tabi ama erkek için sadece sperm vermek gibi bi olay var onun dışında hep kadınlar gidiyorlar tedavi sürecinde

Mogamim aşılamanın da tutma yüzdesi çok düşük allah sonumuzu hayretsin. Biz dün akşam itibariyle eşime proxeed plus ve ibrahim saraçoğlunun keçi boynuzu kürüne başladık. 6 ay ilacı, 3 ay keçiboynuzunu devam edeceğiz. Keçi boynuzu ve bu ilaçla acayip derecede sperm artışı gözlenmiş bayağı inceledik inşalah bizdede işe yarar biz beslenme kaynaklı olduğunu düşünüyoruz bu durumun çünkü eşim ağzına sebze koymayan bir insandı bundan sonra yiyecekmiş 2 gündür beslenme düzenimizi tamamiyle değiştirdik. Durumdan ailelerinde haberi oldu herkes çok üzüldü ama iyi bir profesör araştırıyoruz şuan inşalah üstesinden geleceğiz. Eskisi kadar negatif bakmıyorum artık.
 

hayır ben bilmiyorum ne olmuş bir bakayım ben sandım ki uzun süredir yazmadı allahım hepimiz için hayırlısını versin :)
 
hayır ben bilmiyorum ne olmuş bir bakayım ben sandım ki uzun süredir yazmadı allahım hepimiz için hayırlısını versin :)

Esının sprem sayısı dusuk cıkmıs amın Rabbım hepımız ıcın hayırlısını versınnn :)
 

Çok sağol canım verdiğin bilgiler için annemlerin zamanında sanırım uyuşturmuyorlarmış o işlem sırasında çok canı yanmış onun. O yüzden o dondur dedi ama problem eşimdeymiş spermiogram sonucunu alınca anladık. Yine de o tedavisini olurken bende tedavimi olacağım allahın izniyle aşacağız.
 
insallah rabbim bizi saglik sorunuyla sinamasin allaha sukur saglikliyiz sabredecegiz dun bi hanimla tanistim iki cocugunuda tedaviyle olmus olmuyo diye korunmamislar rabbimiz yeterki ol desin ucuncusu de supriz olmus annesinin kucaginda saglik olsun sabredersek olmiycak diye bidey yok hayirlisini dileyelim benim gunum yaklastikca evham yapiyorum kendimi hazirliyorum olursam diye ah bide olmasam sevincden ucarim
 

Canım inşallah güzel haberi bu ay alacaksın ben inanıyorum sana, emeklerinize değecek darısı başıma artık. Bizde proxeed plus ve keçiboynuzuna başladık tedavi için bir şansı varsa herşeyi yapıcaz artık ama doktoru derseki direkt tüp bebek şansınız yok bizde tüp bebeğe başvuracağız.
 

canlarınız sıkıldı biliyorum lovelyim iyiki doktora gitmişsiniz ve erkenden önlemini alıyorsun bol bol beslenmenize dikkat edin inşallah yükselecektir canım birde ümitsiz bir durum yok çok şükür teknolojiyi biliyorsun o yüzden stres yapmak zarar verir yiyip içip mutlu olun gerisi allaha kalmış rabbim doğru doktorlarla doğru yollardan gitmeyii ve sonunda sağlıklı uzun ömürlü evladı size hayırlı zamanda nasip etsinn :)
 
peki bi karbonat alıyım :) sağol canım evet sanırım herkes bi şekilde yaşıyor allah sürekli vermesin :) sende nasıl gidiyor?
kafama takmadan akışında seyir etmeye çalışıyorum.. Çünkü işin özü tabi eğer bir sıkıntı yoksa, rahatlık
Doktor kontrollerimin bitip, yüksek ya da düşük değerlerime göre ilaç tedavisine başlayacağım zamanı bekliyorum bende.. :)
yıllardan beri, bekarken bile, değerlerim hep allak bullaktı da doktorlardan bir tanesi gel sana şöyle bir tedavi uygulayalım, değerlrin düzelsin dememişti.. Şimdi 30 uma 1 yıl kala tedavi olmaya çalışıyorum Rabbim şifasız hastalıktan korusun :)
 


Amın canım Rabbım saglık sıhat versın o tur olayları bende cok duydum canım yeterkı Rabbım ol desın ınsallah Rabbım sanada suprız yapar bebısın gelmıs olur sveıncınden ucarsınn
 
canim gun yaklasti benimde uykularim bolundu surekli uyaniyorum hic umidim yok olduysa supriz olcak insallah batimiz ayni ikimizde seviniriz insallah ve tum isteyenlerde
 
Esının sprem sayısı dusuk cıkmıs amın Rabbım hepımız ıcın hayırlısını versınnn :)

bu teknoloji yeme içme bizi çok bozuyor bünyelerimiz çok bozuk o yüzden düşükler vs bu kadar arttı. yani köy yumurtası tavuğu süt yoğurdu tüketmiyoruz ki sağlıklı olalım o yüzden hepimizin beklediği sonuçlar bunlar allahım hayırlısıyla nasip etsin inşallah hepimize sağlıklı uzun ömürlü evlatları olur streste baş faktör
 

Kaygılım çok teşekkürler. Ben herkese şunu tavsiye ediyorum artık bana annemde bir arkadaşımda çok söylemişti bebek düşünmeye başlıyorsanız önce erkek gerekli testleri yaptırsın demişti. 6 ay acaba doğum kontrol hapımı koruyor diye kendimi yedim durdum halbuki bu sperm sayısıyla senelerde geçse zaten kalmam milyonda bir görülcek bir ihtimaldi sanırım. Bundan sonra hep söylücem önce erkek önce erkek.
 

amin evet insan şimdi ötelediği her şeyin yarın öbürgün istediği şeylere nasıl engel olabileceini düşünemiyor malesef ama bunlar hep tecrübe hayırlısı buymuş akışına bırakmak en iyisi :) bu arada karbonatı bi silme kaşık bi bardak suya katmıştım dişimde ama burası için nasıl olur?
 

haklısın bence yaşı genç olan kişiler bir sene diğerleri 6 ay deneyip olmuyorsa doktora görünmeleri gerekir çift olarak boş yere kendimizi streslere sokana kadar gidip sorunu bulup çözüm aramak en güzeli ne yaptığını olacağını biliyorsun bende öyle yapıyorum en ufak şeyi sormaya doktoruma gidiyorum içim rahat ediyor bak enf varmış eşim tedavi olmasa belki bana bulaşacak öyle öyle olumsuzlar gelecekti şimdi sorun çözüm belli bundan sonrasında rabbim size ve tüm isteyenlere yardım etsin :)
 

Kesınlıkle canım bende öyle dusunuyorum hafta sonu ıkı gun boyunca broklı yedım esıemede dedım bundan sonra hafta da en az 1 kere yıyecegız dedım canım bugune kadar stresım yoktu rahattım hıc kendımı bıle dınlemıyordum ama bugun bıraz gerıldım
 
Nasiiippp :) 1 litre içme suyunu kaynatıp dinlendiriyorsun.. sonrasında içine 1 kaşık karbonatı koyup içinde eritiyorsun.. her tuvalete gittiğinde kullanmanı tavsiye ederim.. doğal temizleyici bu bizim için ben hala rada bir yaparım :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…