umarım tüpe gerek kalmadan aşılama ile kurtarırsınız kuzum...özel sektör sıkıntı tabi ama erkek için sadece sperm vermek gibi bi olay var onun dışında hep kadınlar gidiyorlar tedavi sürecinde
Ben hıc öyle bırsey dusunmuyordum canım yaa esım söyledı bende sasırdım esım öyle soyleyınce evet canım zaten korunmayı bıraktıgım 3 ay yum gunlerı hepkactı bende esıme öyle dedım bıraz daha denerız olmazsa kontrole gıderz daha erken dedım esım öyle dusununce canım sıkıldı benımde ınsallah sanada hepımızede hayırlı saglıklı evlatlar nasıp eder Rabbım :)Lovely35 durumunu bılıyormuusn bılmıyorum canım onun yazdıklarını okuduktan sonrada acabamı dedım bızdede öyle sanırım ondanda etkılendım canım Rabbım hakkımızda herseyın hayırlısını versınnnn kaygılım ben cocukları o kadar cok sevıyorum kı ve bekarlıgımdan berı korkardım ya evlendıkten sonra cocgum olmazsa dıye aklıma gelırdı Allah buyuk canım ıcımıze ferahlık versın en kısa zamanda bebeklerımızı bıze versın
hayır ben bilmiyorum ne olmuş bir bakayım ben sandım ki uzun süredir yazmadıallahım hepimiz için hayırlısını versin :)
Boyutundan dolayıdır canım benım doktorum bunu halletmeden hamıle kalma dedı ılerlerse bu sefer dogumda sıkıntı olur falan dedı hatta esımede gosterdı hanı para almak ıcın yapmıyorum dıe kanıtlamak ıcın tam yara seklındede deılmıs cevresı beyaz ıltıhap olmaya baslamıs onun ılerısıde ılerı yara olurmus zaten. sen bıdakı gıttıgınde sor doktoruna belkıde farklı seylerdır yanı. yakma ıslemıde bırazcık acıyo tabı zaten ıgne vuruyolar uyusuyosun sadece cıkan dumanı goruyosun bıde yanık kokusunu duyuyosun :) kasıkların agrıyo bıraz okadar. Benım her ılıskıde kasıklarım agrırdı kasıgıma ıyıce bastırırdım bıraz gecsın dıe ole ılıskı olurdu ama sukur gectı
insallah rabbim bizi saglik sorunuyla sinamasin allaha sukur saglikliyiz sabredecegiz dun bi hanimla tanistim iki cocugunuda tedaviyle olmus olmuyo diye korunmamislar rabbimiz yeterki ol desin ucuncusu de supriz olmus annesinin kucaginda saglik olsun sabredersek olmiycak diye bidey yok hayirlisini dileyelim benim gunum yaklastikca evham yapiyorum kendimi hazirliyorum olursam diye ah bide olmasam sevincden ucarimcanım hıc belli olmazkı sıvılce cıkıp ne bılımbaska bır adet belırtısı olup kesın adet olacap dıyıp hamıle cıkanlarda var hakkımızda hayırlısı ınsallah okunan edılen duaları Rabbım kabul etsın amın gonlumuzdekını Rabbım hayırlı kılsın saglıklı sıhatlı evlatlar nasıp etsın bekleyelım bakalım canım Allah'tan umut kesılmezz
cnm acıbademde yaptırıyorz toplam 6bin kadar tuttu embriyo dondurursak 7bin filan olck ama devlet indiriminen yararlanmak için rapoor filan çokıyomşda onunla uğrasmadk adetin 2.günü gittim vajinal muayene etti dr bnde bi sorun görmedi yum geliştirici iğneler verd, bi kalçadan bi göbekten hergün aynı saatte yaptırıcaksn dediler sebze ile beslen dediler 4 iğneden snr yumlar büyüdüğüiçin çatlamasınlar diye baska iğne daha oldum 4 gün daha 8 gün iğneden snr yumlar büyüdü 8.aksam çatlatma iğnesi yaptık 10.gün yumlar anestezi ile toplandı aynı anda eşler de sperm veriyo snr mikro enjeksiyon yöntemi deniyo her yuma en kaliteli spermler içine enjekte ediliyomş snr döllenme bekleniyo bizde 7 yum toplandı 4ü döllendi inşallah yrn ikisini yine anestezi ile içeri koyacaklar ama hala tutunma iğneleri fitil kullanıyorm bebişlerim de tutarsa 9 ay göbekten iğne olcakmışım
Mogamim aşılamanın da tutma yüzdesi çok düşük allah sonumuzu hayretsin. Biz dün akşam itibariyle eşime proxeed plus ve ibrahim saraçoğlunun keçi boynuzu kürüne başladık. 6 ay ilacı, 3 ay keçiboynuzunu devam edeceğiz. Keçi boynuzu ve bu ilaçla acayip derecede sperm artışı gözlenmiş bayağı inceledik inşalah bizdede işe yarar biz beslenme kaynaklı olduğunu düşünüyoruz bu durumun çünkü eşim ağzına sebze koymayan bir insandı bundan sonra yiyecekmiş 2 gündür beslenme düzenimizi tamamiyle değiştirdik. Durumdan ailelerinde haberi oldu herkes çok üzüldü ama iyi bir profesör araştırıyoruz şuan inşalah üstesinden geleceğiz. Eskisi kadar negatif bakmıyorum artık.
kafama takmadan akışında seyir etmeye çalışıyorum.. Çünkü işin özü tabi eğer bir sıkıntı yoksa, rahatlıkpeki bi karbonat alıyım :) sağol canım evet sanırım herkes bi şekilde yaşıyor allah sürekli vermesin :) sende nasıl gidiyor?
Bu arada karbonatlı suyun nasıl yapıldığını biliyorsun dimi canım?peki bi karbonat alıyım :) sağol canım evet sanırım herkes bi şekilde yaşıyor allah sürekli vermesin :) sende nasıl gidiyor?
insallah rabbim bizi saglik sorunuyla sinamasin allaha sukur saglikliyiz sabredecegiz dun bi hanimla tanistim iki cocugunuda tedaviyle olmus olmuyo diye korunmamislar rabbimiz yeterki ol desin ucuncusu de supriz olmus annesinin kucaginda saglik olsun sabredersek olmiycak diye bidey yok hayirlisini dileyelim benim gunum yaklastikca evham yapiyorum kendimi hazirliyorum olursam diye ah bide olmasam sevincden ucarim
canim gun yaklasti benimde uykularim bolundu surekli uyaniyorum hic umidim yok olduysa supriz olcak insallah batimiz ayni ikimizde seviniriz insallah ve tum isteyenlerdekızlar günaydın .... bir süredir yazmıyordum ama takipteyim sizi.Hem işler çok yoğundu hem de biraz uzaklaşmak istedim biraz kafamdan çıkarayım bu düşünceyi dedim.Düşündükçe stres oluyorum çünkü ama yeter dayanamadım döndüm yine .Benim bata az kaldı ama hiç sanmıyorum olduğunu...Yeni ay yeni umutlar sağlıklı bebişler getirsin hepimize inşallah
Esının sprem sayısı dusuk cıkmısamın Rabbım hepımız ıcın hayırlısını versınnn :)
insallah hepimiz seviniriz:)Amın canım Rabbım saglık sıhat versın o tur olayları bende cok duydum canım yeterkı Rabbım ol desın ınsallah Rabbım sanada suprız yapar bebısın gelmıs olur sveıncınden ucarsınn
canlarınız sıkıldı biliyorum lovelyim iyiki doktora gitmişsiniz ve erkenden önlemini alıyorsun bol bol beslenmenize dikkat edin inşallah yükselecektir canım birde ümitsiz bir durum yok çok şükür teknolojiyi biliyorsun o yüzden stres yapmak zarar verir yiyip içip mutlu olun gerisi allaha kalmış rabbim doğru doktorlarla doğru yollardan gitmeyii ve sonunda sağlıklı uzun ömürlü evladı size hayırlı zamanda nasip etsinn :)
kafama takmadan akışında seyir etmeye çalışıyorum.. Çünkü işin özü tabi eğer bir sıkıntı yoksa, rahatlık
Doktor kontrollerimin bitip, yüksek ya da düşük değerlerime göre ilaç tedavisine başlayacağım zamanı bekliyorum bende.. :)
yıllardan beri, bekarken bile, değerlerim hep allak bullaktı da doktorlardan bir tanesi gel sana şöyle bir tedavi uygulayalım, değerlrin düzelsin dememişti.. Şimdi 30 uma 1 yıl kala tedavi olmaya çalışıyorumRabbim şifasız hastalıktan korusun :)
Kaygılım çok teşekkürler. Ben herkese şunu tavsiye ediyorum artık bana annemde bir arkadaşımda çok söylemişti bebek düşünmeye başlıyorsanız önce erkek gerekli testleri yaptırsın demişti. 6 ay acaba doğum kontrol hapımı koruyor diye kendimi yedim durdum halbuki bu sperm sayısıyla senelerde geçse zaten kalmam milyonda bir görülcek bir ihtimaldi sanırım. Bundan sonra hep söylücem önce erkek önce erkek.
bu teknoloji yeme içme bizi çok bozuyor bünyelerimiz çok bozuk o yüzden düşükler vs bu kadar arttı. yani köy yumurtası tavuğu süt yoğurdu tüketmiyoruz ki sağlıklı olalım o yüzden hepimizin beklediği sonuçlar bunlar allahım hayırlısıyla nasip etsin inşallah hepimize sağlıklı uzun ömürlü evlatları olur streste baş faktör
Senin bebişimi yesinler :)amin canim insallah hepimizin dua ve ibadetlerini o guzel katinda kabul eder
Nasiiippp :) 1 litre içme suyunu kaynatıp dinlendiriyorsun.. sonrasında içine 1 kaşık karbonatı koyup içinde eritiyorsun.. her tuvalete gittiğinde kullanmanı tavsiye ederim.. doğal temizleyici bu bizim içinamin evet insan şimdi ötelediği her şeyin yarın öbürgün istediği şeylere nasıl engel olabileceini düşünemiyor malesef ama bunlar hep tecrübe hayırlısı buymuş akışına bırakmak en iyisi :) bu arada karbonatı bi silme kaşık bi bardak suya katmıştım dişimde ama burası için nasıl olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?