2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

ben de gerilmeye başladım canım ya...arada kasıklarıma ağrı giriyor sanırım ben adet olucam,inşallah sen olmazsın
canim gun yaklasti benimde uykularim bolundu surekli uyaniyorum hic umidim yok olduysa supriz olcak insallah batimiz ayni ikimizde seviniriz insallah ve tum isteyenlerde

SİZE BİR ŞEY DANIŞACAĞIM EŞİM BABASIYLA ÇALIŞIYOR İŞ FIRSATLARI VAR TEKİRDAĞDA VE OLURSA 2 AYA GİDERİZ DİYOR BANADA BEN BURANIN STRESLERİNDEN YORULDUM ORDA BİR İŞ YAPACAĞIZ BABAM BENİM İÇİN UĞRAŞIYOR BENDE GİDİP ONUNLA ÇALIŞMALIYIIM BELKİ ÖNÜMÜZ AÇILIR FARKLI İŞLER KURARIZ İYİ OLUR GİDELİM DİYOR SENDE BENİMLE GELİRSİN DİYOR SENDE ORADA İŞ BULURSUN SÜRKELİ AİLELERMİZİN OLDUĞU YERDE ÇALIŞAMAYIZ HEP ENGEL OLUYORSUN AMA ÇALIŞMAM LAZIM DİYOR SEVİYORSAN GELİRSİN DİYOR... TAMAM İŞİMİ BIRAKIP ORALARA GİDİP İŞ BULUP ÇALIŞIYIM AMA BU ARADA HAMİLE KALIRSAM ORDADA İŞ BULAMAM VE MADDİ OLARAK EŞİMDE İŞE BAŞLAYACAK NASIL GEÇİNİRİZ YANİ EŞİME BÖYLE DEDİĞİMDE Bİ ŞEYİN GARANTİSİ YOK Kİ HAYATTA DİYOR SİZCE BEBEK İŞİNİ ERTELEMELİ MİYİM? KAYGILI KAYGILARDA

Ben ipek şampuanın inci özlü ince telli ve zayıf saçlar için olanıyla saçım boyalı olduğu için boyalı saçlar için olanını birleştirip birlikte kullanıyorum canım bana iyi geliyo...
Bende yılan yağını araştırdım biraz iyi geliyormuş. Bunu deneyeceğim inşallah faydasını görürüm. Bu arada şampuan ne kullanıyorsun

TEŞEKKÜR EDERİM CANIM ALACAĞIM ÖYLEYSE :) ÇOK SAĞ OL

canım bence erteleme neyın nasıl ne zaman olacgaını bılmıyorun eger Rabbım sana bır bebek nasıp edecekse kısmetıyle bırlıkte gonderır onu sana esının ısınıde ıyı olur ınsalalh hayırlı bereketlı bır adım atmıs olursunuz

İnşallah cnm proxeed işe yariyo 1 hftada 3 milyon arttı bizim

ah kaygılım ya yaramı deşme.Ben de aynı kaygılardayım.Acaba 1 sene ertelesem bebek işini de staj bitse sonra mı kalkışsam daha mı rahat olur?Staj devam ederse mecbur bebişi bırakıp işe dönmem gerek.Ama bir yandan da zaten oğlum 9 yaşına girdi araları çok açıldı zaten daha fazla uzatmayayım diyorum.Ama bebek işi de öyle bizim hesabımıza göre olmuyor bak kaç aydır gelmiyorlar.Allahın işi sonuçta ama korunup korunmamak da bizim elimizde.Ben de çok ama çok kararsızım bu konuda.Peki siz oralara giderseniz bebiş de olursa ailelerden uzak zorlanmaz mısın acaba?

Bence bebek işini erteleme, neyin ne zaman olacağını biz bilemiyoruz sonuçta..
bebik çalışmaları kendi halinde devam etsin..
taşınıp, yeni bir hayat kurma ortamı ise yapılabilir bence..
Sonuçta evet hamile kalırsan iş bulma süreci uzayacaktır + bir de şu var, ,diyelim ki hayır dedin, nasıl iş bulucam, ailelerden uzak, yanlızlık düşüncesi de olacak ama bunların ötesinde eşinle birlikte olacaksın biraz sıkıntı çekilecek evet ama zamanla geçecek.. hem bu süreçte kafan bebikte kalmaz belki de orada gelir sana hediyen :)
Bence risk alınabilir Kaygılım.. :)
Yiyecek ekmeğimiz varsa, Fizan'da da olsak buluruz onu

gerilme şu an zaten durumlar çok müsait değil yılbaşından sonra eğer inşallah olmaz ama olursa kırmızılar gelirse bi doktora görünürsünüz ikinizde

MINIKKUS1 M bence tekirdağa ggitmen mantıklı inan eşin bi ara senden habersiz uğrardı ya akrabaya.. uzakta olunca insan daha sıkı sarılıyor birbirine ve bağımlılık yapıyor :) bizde uzağız ve tam bi aile gibiyiz.. ailelerimize gidince misafir olduğumuzu net anlıyoruz.. evin,eşyan uzakta sonuçta.. bence gitmelisin maden eşin de istiyor.. bebeği kaynanan annen değil mecbur sen büyüteceksin ama belki ona göre bi iş bulursun.. bak alt kat komşum ablam gibi oldu çat kapı gider geliriz dün yemekle uğraşamadım yemek bile istedim o derece :) ben bakarım diyor dört gözle o da bekliyor bebişimizi

haklısın annemlerden uzak olma işi hep hayır dememe eşimin iş şansını ertelemesine ve burda stres çekmesine neden oldu sonuçta burda mutlu değilsek iş konusunda orda mutlu olacaksak ailemde mutlu olacaktır hem çok uzak değil araçla 1 1.5 saatlik yol gider gelirim hsonları işim iyi olursa bebiş gelirse dediğin gibi bi rızkı vardır illa o zaman hiç bir şeyi ertelemiyim oluruna kadere bırakıyım işsiz idare ederim normalde ama benim stajım var ve işim olmazsa eşimde sigortamı ödeyemez işe başlayacağı için ama artık neyapıyım bi şekilde halledicez sanırm kısmet nasip hayırlısı bu ise bu olsun :)

Günaydın kızlar
Geçmişi pek okuyamadım var mı hayırlı haberler?
Birde biri adet ağrısı gibi ağrı çektiğini söylemiş. Bilginiz olsun o hala bende var. Gerçi benim ara ara damla damla kanamalarımda var ama hadi hayırlısı

Kaygılım her şeyin hayırlısı demek lazım. Maddi açıdan bakmak önemli ama önceliğide maddiyata vermemek gerekiyor. Paran olur ama bu defa bebek olmaz tüp bebek kuyruklarında ömür geçirenler var. Birde bu açıdan düşünmek lazım.

Haklısın bende öyle düşündüm elisa sen şekerpancarı herkes ailesinden uzakta dedim bi şekilde oluyor mecburen ve eşime benim orda kimsem yok sıkılırsam dedim dedi ben neyim hayr akşam oturmasına fln yani dedim dedi akşam oturmasına giidicez diye işimizi mi bırakalım her türlü haklı

1-1.5 saatlık yol sıkıntı değil tatlım staj konusu sıkıntı gibi duruyor ama onu da halledersin bence.. eğer kesinse gidişiniz arada bak bir kaç yere,araştır derim ben Hem tabiki de çoğu zaman eşlerimizn mutluluğu bizim de mutluluğumuz oluyor.. Kadın kendinden ödn veriyor gibi gözükebilir ama bence değil.. Hayat müşterek ve öncelikle kendi çekirdek ailemizi düşünerek hareket etmemiz lazım bence :) Rabbim hakkınızda en güzel olanı verecektir tatlım.. Dualarını eksik etme :)

haklısın elisam sonuçta burdaki evimi bozma dedim eşime yine kötü giderse döneriz bi şeyler yapmaya çalışırz ben işte kaygılıyım bir çok detayı düşünüyorum

valla o konuda da annem memlkette benim kadar misafir ağırlamıyor gezmiyor, çok çabuk ortam oluyor 2 hafta içinde 4 misafir ağırladım yemekli falan.. bu akşamda var hiç sıkılmıyorum hatta benim eşim haftada bi gece üniv. yok yani evde insanoğlu her şeye çabuk adapte oluyor, yapmam dediğini yapıyorsun valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…