- 4 Kasım 2014
- 1.606
- 358
- 123
- 30
1-1.5 saatlık yol sıkıntı değil tatlımstaj konusu sıkıntı gibi duruyor ama onu da halledersin bence.. eğer kesinse gidişiniz arada bak bir kaç yere,araştır derim ben Hem tabiki de çoğu zaman eşlerimizn mutluluğu bizim de mutluluğumuz oluyor.. Kadın kendinden ödn veriyor gibi gözükebilir ama bence değil.. Hayat müşterek ve öncelikle kendi çekirdek ailemizi düşünerek hareket etmemiz lazım bence :) Rabbim hakkınızda en güzel olanı verecektir tatlım.. Dualarını eksik etme :)
Ee o kadar olacak annesi :) günaydın bu aradayok canım cok sukur bebısın herhangı bı zorlugu yok. Sadece ayakkabı baglamakta ve corap gıymekte zorlanmaya basladım okadar :)
Günaydın kızlar
Geçmişi pek okuyamadım var mı hayırlı haberler?
Birde biri adet ağrısı gibi ağrı çektiğini söylemiş. Bilginiz olsun o hala bende var. Gerçi benim ara ara damla damla kanamalarımda var ama hadi hayırlısı
Kaygılım her şeyin hayırlısı demek lazım. Maddi açıdan bakmak önemli ama önceliğide maddiyata vermemek gerekiyor. Paran olur ama bu defa bebek olmaz tüp bebek kuyruklarında ömür geçirenler var. Birde bu açıdan düşünmek lazım.
valla o konuda da annem memlkette benim kadar misafir ağırlamıyor gezmiyor, çok çabuk ortam oluyor 2 hafta içinde 4 misafir ağırladım yemekli falan.. bu akşamda var hiç sıkılmıyorum hatta benim eşim haftada bi gece üniv. yok yani evdeinsanoğlu her şeye çabuk adapte oluyor, yapmam dediğini yapıyorsun valla
yok mu yardım edebilecek kimse
yemek neyse de yatıya kalmasın canımbende öyle dşünüyorum insan her şeye alışıyor hem çalışırsak orda sıkıntı olmaz zaten burdada h içi çok gezmiyoruz işim hiç bitmiyor eşimle başbaşa daha iyi olur belki yalnız kayınpederimin orda evi var h içi iş olduğunda tek kalıyor bizimle hep yemek yiyip kalır mı onu bilemiyorum işte o konu sıkıntılı olabilir
TAbi canım.. bunu sorman çok normal ki, sen de ona göre düzen kuracaksın sonuçtaben Allaha yalvardım hayırlısını ver allahım dedim hep. eşimin iş stresleri bitsin dedimki şu işler yoluna girsin evlenelim koç kesicem ve kestim gerçekten ama iş konusu biraz sıkıntılı olmaya başladı eşimin burda üzülmesini istemiyorum evde hep aynı stresler oluyor sanırım artık kendimizi düşünme vaktimiz hem kayınpederimin orda çevresi var iş bulabiliriz kısa zamanda inşallah :) birde kayınpederim orda kalıyor h içi kv ler burda biz oraya gidersek sürekli bize gelir mi herkesten uzağız derken tamamen 3lü yaşama geçer miyiz bilemiyorum eşime böyle soramıyorum bi şkeilde sorarım gideceğimiz kesinleşirse :)
regl döngün kaç, kaçıncı günüdesin tatlımslm kızlar ovulasyon testi yaptım bu 4. test diğerleri hep silik çıkmıştı bugün yaptığımda sadce negatif çıktı ikinci silik çıkan çizgi yok sadece negatif anlamadım gittti lütfen yardım edin
yemek neyse de yatıya kalmasın canımne fenayım bende ama evi varmış sonuçta her zaman mı geliyor sıklığı nedir
Kızlar bişey sorucam. Dün çalışma oldu. Adetime 2 gün var. Göğüs ağrım dışında bir belirtim yok. Bugün tuvalete gittim. Hafif kanlı bir akıntı geldi. Peçeteye silip bakim dedim ama peçeteye kan bulaşmadı. Sadece akıntı bulaşmış. Adetmi oluyorumki neydi o öyle anlamadım?
Darısı sizlere olsun kuzum inşaAllah. .MAŞALLAHH OYY ÇOK TATLI BU ÇOK GÜZELL KUZU KUZU YATIYOR YUVASINDAALLAH DAİM ETSİN SAĞLIĞINIZI TATLILIĞINIZI :)
TAbi canım.. bunu sorman çok normal ki, sen de ona göre düzen kuracaksın sonuçta
bn pcoluyum 50 günde bir adet oluyorum ve 36.günde yumurtlammam oluyor bugün 35.günregl döngün kaç, kaçıncı günüdesin tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?