2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

slm kızlar ovulasyon testi yaptım bu 4. test diğerleri hep silik çıkmıştı bugün yaptığımda sadce negatif çıktı ikinci silik çıkan çizgi yok sadece negatif anlamadım gittti lütfen yardım edin

ben Allaha yalvardım hayırlısını ver allahım dedim hep. eşimin iş stresleri bitsin dedimki şu işler yoluna girsin evlenelim koç kesicem ve kestim gerçekten ama iş konusu biraz sıkıntılı olmaya başladı eşimin burda üzülmesini istemiyorum evde hep aynı stresler oluyor sanırım artık kendimizi düşünme vaktimiz hem kayınpederimin orda çevresi var iş bulabiliriz kısa zamanda inşallah :) birde kayınpederim orda kalıyor h içi kv ler burda biz oraya gidersek sürekli bize gelir mi herkesten uzağız derken tamamen 3lü yaşama geçer miyiz bilemiyorum eşime böyle soramıyorum bi şkeilde sorarım gideceğimiz kesinleşirse :)

sanırım sebebiumudumdan mesajı aldım tamam çalışmalara da devam edeceğim kısmette ne varsa :) siz nasılsınız muayeneye gidiyor musunz?

bende öyle dşünüyorum insan her şeye alışıyor hem çalışırsak orda sıkıntı olmaz zaten burdada h içi çok gezmiyoruz işim hiç bitmiyor eşimle başbaşa daha iyi olur belki yalnız kayınpederimin orda evi var h içi iş olduğunda tek kalıyor bizimle hep yemek yiyip kalır mı onu bilemiyorum işte o konu sıkıntılı olabilir

Kızlar bişey sorucam. Dün çalışma oldu. Adetime 2 gün var. Göğüs ağrım dışında bir belirtim yok. Bugün tuvalete gittim. Hafif kanlı bir akıntı geldi. Peçeteye silip bakim dedim ama peçeteye kan bulaşmadı. Sadece akıntı bulaşmış. Adetmi oluyorumki neydi o öyle anlamadım?

yemek neyse de yatıya kalmasın canım ne fenayım bende ama evi varmış sonuçta her zaman mı geliyor sıklığı nedir

TAbi canım.. bunu sorman çok normal ki, sen de ona göre düzen kuracaksın sonuçta

regl döngün kaç, kaçıncı günüdesin tatlım

yemek neyse de yatıya kalmasın canım ne fenayım bende ama evi varmış sonuçta her zaman mı geliyor sıklığı nedir

hafta içi orda kalıyor tek başına h sonu buraya evine geliyor ama orda dışarıda yiyor evide kalıyor biz taşınınca mecbur gel burda ye diyeceğim ama her akşam nereye kadar yiyip hemen gitmezse o daha zor bilmiyorum hiç gelsin kv dem yapsın yemeğini şeyini ama oda gelmez

umarım bebiştendir siz daha adete kadar ilişkiye girmeyin öyle bir şey varsa zarar verirsiniz

Kızlar slmm 22. Gun ovulasyon testi tamamen koyulasti çalısmalar tamam artık beklemeye geçtim ins tutar guzel haberler veririm saglikli evlatlar nasip etsin allahım hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…