2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

bn pcoluyum 50 günde bir adet oluyorum ve 36.günde yumurtlammam oluyor bugün 35.gün
yapmaya devam o zaman tatlım, sıvı alımı farklı zamanlarda yapmak etkiliyor çünkü yarın veya diğer gün görürsün umarım koyuyu sıvı alımını azaltıyorsun değil mi yapmadan :)

Kızlar slmm 22. Gun ovulasyon testi tamamen koyulasti çalısmalar tamam artık beklemeye geçtim ins tutar guzel haberler veririm saglikli evlatlar nasip etsin allahım hepimize

demek sende 22 23 te çatlıyorsun bende geçen ay 23 te koyuyu gördüm bugün 20.günüm ov testi alıp beş gün yapmayı düşünüyorum :) bakalım kısmet :)

yapmaya devam o zaman tatlım, sıvı alımı farklı zamanlarda yapmak etkiliyor çünkü yarın veya diğer gün görürsün umarım koyuyu sıvı alımını azaltıyorsun değil mi yapmadan :)
evet hiç almıyorum ama bugün idrarım 45 dkka tutabildim diğerlerinde 1 saat filan tutuştum bundan kayaklı olabilirmi

İnşallah canım ya haklısın. Sende çok fazla takma herşeyi kafana. Rabbim bilir işini. Ben sana ne dedim. Bu ay benim ayım ve doğum günümde senden güzel haberler gelecek inşallah dedim. Rabbim bebişi rızkıyla gönderir. O yüzden sakın eteleme...
umarım bebiştendir siz daha adete kadar ilişkiye girmeyin öyle bir şey varsa zarar verirsiniz

inşallah bu ay benden önce sen haber vereceksin belkide o kırmızıların devamı gelmediyse o yerleşmedir umut vermek istemem ama öyle geliyor :)

amin canım inşallah hepimize rabbim boyle tatlı saglıklı hayırlı evlatlar nasip eder :) Ama kızım olmasını cok ıstıyorum
Amin cnm inşallah :) ewtt bende çok isterim kızım olsun hadi hayırlısı olsun inşallah çok güzel kızların olur :) :)

Merabalar kizlar benim adetim geceli bugun 4 gunum 28 de olmam gerekiyodu olmadim kan testi yaptirdim 2 gun once sonuc 5.0 cikti 1bucuk sene once bebegim karnimda öldü 3 bucuk aylikkenn kurtaj oldum insallah hamileyimdir normalde adetim gecmez

Canımsın ya. İnşallah ikimizde veririz güzel haberler. Yerleşme kanamasını duydum. Ama adete yakın oluyomu onu bilmiyorum. Adete yakın olunca insan adet olucam zannediyo...
inşallah bu ay benden önce sen haber vereceksin belkide o kırmızıların devamı gelmediyse o yerleşmedir umut vermek istemem ama öyle geliyor :)

Merabalar kizlar benim adetim geceli bugun 4 gunum 28 de olmam gerekiyodu olmadim kan testi yaptirdim 2 gun once sonuc 5.0 cikti 1bucuk sene once bebegim karnimda öldü 3 bucuk aylikkenn kurtaj oldum insallah hamileyimdir normalde adetim gecmez​
Canım 5 ve üzeri hamile olduğunu gösteriyo diye biliyorum. Hayırlısı olsun tabi ama inşallah bi daha yaşamazsın öyle bişey Allah yardımcın olsun...

Merabalar kizlar benim adetim geceli bugun 4 gunum 28 de olmam gerekiyodu olmadim kan testi yaptirdim 2 gun once sonuc 5.0 cikti 1bucuk sene once bebegim karnimda öldü 3 bucuk aylikkenn kurtaj oldum insallah hamileyimdir normalde adetim gecmez

değerin tam sınırda inşallah katlanarak artar kan testini tekrar et ve değerlerindeki duruma göre doktora gidersin

Belki gec dollenmedir tam da sinirda kalmis deger

Ayne kafam karisti benim de ama 26 kasim da sol yurtaligim feci agriyodu yuruyemiyodum o aksam iliski oldu ama sol kasigim cok batti insallah o aksamdandir diorum cunku 2 sene oncesine kadar yumurta sisirici ilaclar veriyodu doktorum ayni osekil kasigim aciyodu bilmiyorum hayirlisi insalah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…