- 4 Kasım 2014
- 1.606
- 358
- 123
- 30
ya normalde 3 testtede silik çıktı bunda sadece negatif garip bir durumbende anlayamadım öyle olan var sanki ama bende hiç öyle olmadı acaba zamanında yapmadın mı ?
Darısı sizlere olsun kuzum inşaAllah. .
canım soylemediler malesefpost: 38065235 .!.:oyy maşallah yaaane şirin bi mucize tatlım cinsiyet neydi
yapmaya devam o zaman tatlım, sıvı alımı farklı zamanlarda yapmak etkiliyor çünkü yarın veya diğer gün görürsün umarım koyuyu sıvı alımını azaltıyorsun değil mi yapmadan :)bn pcoluyum 50 günde bir adet oluyorum ve 36.günde yumurtlammam oluyor bugün 35.gün
inş canım allah sağlıklı doğum versincanım soylemediler malesef
Darısı sizlere Olsun Bebeğim.
Kızlar slmm 22. Gun ovulasyon testi tamamen koyulasti çalısmalar tamam artık beklemeye geçtim ins tutar guzel haberler veririm saglikli evlatlar nasip etsin allahım hepimize
evet hiç almıyorum ama bugün idrarım 45 dkka tutabildim diğerlerinde 1 saat filan tutuştum bundan kayaklı olabilirmiyapmaya devam o zaman tatlım, sıvı alımı farklı zamanlarda yapmak etkiliyor çünkü yarın veya diğer gün görürsün umarım koyuyu sıvı alımını azaltıyorsun değil mi yapmadan :)
umarım bebiştendir siz daha adete kadar ilişkiye girmeyin öyle bir şey varsa zarar verirsiniz
yok olmaz sanırım ama 3 saat sıvı alma hep aynı saatte yap olur mu :)evet hiç almıyorum ama bugün idrarım 45 dkka tutabildim diğerlerinde 1 saat filan tutuştum bundan kayaklı olabilirmi
İnşallah canım ya haklısın. Sende çok fazla takma herşeyi kafana. Rabbim bilir işini. Ben sana ne dedim. Bu ay benim ayım ve doğum günümde senden güzel haberler gelecek inşallah dedim. Rabbim bebişi rızkıyla gönderir. O yüzden sakın eteleme...
ve öğleden sonra yapman daha iyi olurevet hiç almıyorum ama bugün idrarım 45 dkka tutabildim diğerlerinde 1 saat filan tutuştum bundan kayaklı olabilirmi
Amin cnm inşallah :) ewtt bende çok isterim kızım olsun hadi hayırlısı olsun inşallah çok güzel kızların olur :) :)amin canım inşallah hepimize rabbim boyle tatlı saglıklı hayırlı evlatlar nasip eder :) Ama kızım olmasını cok ıstıyorum
tmm cnmve öğleden sonra yapman daha iyi olur
tmm cnm akşama tekrar yapıyım bakımyok olmaz sanırım ama 3 saat sıvı alma hep aynı saatte yap olur mu :)
inşallah bu ay benden önce sen haber vereceksin belkide o kırmızıların devamı gelmediyse o yerleşmedir umut vermek istemem ama öyle geliyor :)
Merabalar kizlar benim adetim geceli bugun 4 gunum 28 de olmam gerekiyodu olmadim kan testi yaptirdim 2 gun once sonuc 5.0 cikti 1bucuk sene once bebegim karnimda öldü 3 bucuk aylikkenn kurtaj oldum insallah hamileyimdir normalde adetim gecmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?