2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

merhaba kızlar ben aranızda yeniyim aslında ahdım vardı hamiş olunca foruma yazacaktım ama dayanamadım kısmet bugüneymiş tanışalım istedim :) ben 4 aylık evliyim hiç korunmadık ama her ay bi sorun oldu hamiş kalamadım bu ay da çok üşüttüm hiç umudum yok 9 aralık regl tarihim beklemedeyim inşallah en yakın zamanda hayırlısıyla gelir bebişler

Merabalar kizlar benim adetim geceli bugun 4 gunum 28 de olmam gerekiyodu olmadim kan testi yaptirdim 2 gun once sonuc 5.0 cikti 1bucuk sene once bebegim karnimda öldü 3 bucuk aylikkenn kurtaj oldum insallah hamileyimdir normalde adetim gecmez​
Canım 5 ve üzeri hamile olduğunu gösteriyo diye biliyorum. Hayırlısı olsun tabi ama inşallah bi daha yaşamazsın öyle bişey Allah yardımcın olsun...​
Insallah canm rabbim kimseye yasatmasin bebrgini kaybetmesini cok zor cok aci bisi

kızlarrrr nasılsınızzz canlarım ben hafta sonu giremedim foruma.kızlar beni doktor 2 si 3 gibi çağırmıştı ama ben 12 si gibi gitmeyi düşünüyorum bat tarihim geçsin biraz.inn dayanırımmm

kızlarrrr nasılsınızzz canlarım ben hafta sonu giremedim foruma.kızlar beni doktor 2 si 3 gibi çağırmıştı ama ben 12 si gibi gitmeyi düşünüyorum bat tarihim geçsin biraz.inn dayanırımmm

sen şu an kaçıncı günündesin ?

bi hapşurdum alttan tualetim kaçtı iki damla günlük pede ay ilk defa böyle oldu ilaç yolları açtı üstüne genişletti mi nedir
canım yaa.. enfeksiyondan ötürü akıntı oluyordur.. İçeride kalacağına çıkması iyidir..

canım yaa.. enfeksiyondan ötürü akıntı oluyordur.. İçeride kalacağına çıkması iyidir..

akıntı değil bildiğin tualet çok su içiyorum hali hazırda duruyor iki gündür fitil kullanıyorum ama hep yattıktan bir saat sonra tualetim geliyor yapıyorum fitil işe yaramaz bu durumda bende akşama kadar suyu bol içip akşam azaltacağım

ama erken gebelik testi yapıp gidebilrsin bence neden o zamanlarda çağırdı bi önemi var mı ?
ya kuzum bence doktor şaçmaladı ya.yaptı test beta hgc 0.100 yani progesteron 19.85 yani belki yumurtlama dönemi niye heveslendiriyorki ya folik aside bile başlattı beni o derece.kanda çıkmayan idrar da çıkarmı hiç.neymiş rahim yapısı şüphelendirmiş onu.şimdide deli gibi kendimi dinlemeye başladım.kasıklarımı batmasını.gaz sancısı olsa aha kasıklarım diyecem o derece doktor geç döllenmeden şüphelendi kuzum

kızlar siz nekadardır evlisiniz ve ne zamandır çocuk istiyosunuz konuyu baştan okuyamadım

Merhaba kızlaaarr :) Bağımlılık yaptınız valla haftasonu giremedim özlemişim burayı ben:) Şöyle bi bakındım geçmiş sayfalara KAYGILI kaygılarda, elisa beklemelerde galiba hamiş haberi göremedim. Bu hafta yenii ve bebişli bi hafta olur inşallah :)
KAYGILI canım bende kayınvalideme yakın oturuyorum yürüme mesafesi ilk zamanlar azcık zor geliyor her haftasonu birlikte geçirmek istiyorlar, 2 akşamda bir yemeğe çağırıyorlardı ama kısa zaman içinde denge kuruluyor herkes kabulleniyor artık evlerin ve yaşamların farklı olduğunu. İş konusunda da, bende henüz atanamadığım için evdeyim tek maaşız yani, senin gibi bebiş çalışmalarına başlamadan önce çok düşündüm uykularım kaçtı ben o kadar okudum ettim şimdi daha bi maaş kazanamadan anne olmaya hazır mıyım diye. Sonra Rabbim doğru yolu gösterdi eşimle konuştum şimdi bebişimiz olsa ben atanana dek hamilelik ve minnoşluk dönemi geçer en azından diye. Ay çok konuştum yine gevezeyimdir ya azcık :)
Haftasonu bizde şehir dışına çıktık hemde kasıklarımda ve belimde ağrı olduğu gün belki de yumurtluyorum kaçtı bu fırsat derken bi fırsatını bulup o geceyide değerlendirdik Kaldı 10 gün hayırlısı :)

olsun umarım doktorun haklı çıkar nasıl istiyorsan öyle yap o zaman gitmek istiyorsan git bakalım :)

evet bura bağımlılık yapar:) çalışma olmuş hadi hayırlısı ama zamanında adet oluyorsan 10gün kala yum olmaz ama bellide olmaz tamamen kısmet :) ben çalışıyorum 2 senedir 1 senedir evliyim stajım var eşimde burda çalışıyor işleri kötü gidiyor. kayınvalidemler yan apartmanda oturuyor ama beni hiç rahtsız etmezler yemeğe çağırırlar arada ama karışmazlar o konuda sıkıntım yok ama kayın pederim h içi tekirdağda tek kalıyor bizde tekirdağa taşınırsak kayınpeder her akşam çağırmak zorunda kalırız kv de yok o sebeple durum zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…