Evet , öyle demesi bir ihtimal... hadi bakalım, hayırlısı gülüm..şimdi desem her şey bitti o kaldı der mi ya da babamı istemiyor der mi bilemedim o yüzden akşam konuşamadım ama bugün sorarım :)
Evet , öyle demesi bir ihtimal... hadi bakalım, hayırlısı gülüm..
kızlarrrr nasılsınızzz canlarım ben hafta sonu giremedim foruma.kızlar beni doktor 2 si 3 gibi çağırmıştı ama ben 12 si gibi gitmeyi düşünüyorum bat tarihim geçsin biraz.inn dayanırımmm
bi hapşurdum alttan tualetim kaçtı iki damla günlük pede ay ilk defa böyle oldu ilaç yolları açtı üstüne genişletti mi nedir
canım yaa.. enfeksiyondan ötürü akıntı oluyordur.. İçeride kalacağına çıkması iyidir..
ya kuzum bence doktor şaçmaladı ya.yaptı test beta hgc 0.100 yani progesteron 19.85 yani belki yumurtlama dönemi niye heveslendiriyorkiama erken gebelik testi yapıp gidebilrsin bence neden o zamanlarda çağırdı bi önemi var mı ?
öncelikle hoşgeldin :) ben 4 aylık evliyim 1 aydır deniyoruzkızlar siz nekadardır evlisiniz ve ne zamandır çocuk istiyosunuz konuyu baştan okuyamadım
ya kuzum bence doktor şaçmaladı ya.yaptı test beta hgc 0.100 yani progesteron 19.85 yani belki yumurtlama dönemi niye heveslendiriyorkiya folik aside bile başlattı beni o derece.kanda çıkmayan idrar da çıkarmı hiç.neymiş rahim yapısı şüphelendirmiş onu.şimdide deli gibi kendimi dinlemeye başladım.kasıklarımı batmasını.gaz sancısı olsa aha kasıklarım diyecem o derece doktor geç döllenmeden şüphelendi kuzum
Merhaba kızlaaarr :) Bağımlılık yaptınız valla haftasonu giremedim özlemişim burayı ben:) Şöyle bi bakındım geçmiş sayfalara KAYGILI kaygılarda, elisa beklemelerde galiba hamiş haberi göremedim. Bu hafta yenii ve bebişli bi hafta olur inşallah :)
KAYGILI canım bende kayınvalideme yakın oturuyorum yürüme mesafesi ilk zamanlar azcık zor geliyor her haftasonu birlikte geçirmek istiyorlar, 2 akşamda bir yemeğe çağırıyorlardı ama kısa zaman içinde denge kuruluyor herkes kabulleniyor artık evlerin ve yaşamların farklı olduğunu. İş konusunda da, bende henüz atanamadığım için evdeyim tek maaşız yani, senin gibi bebiş çalışmalarına başlamadan önce çok düşündüm uykularım kaçtı ben o kadar okudum ettim şimdi daha bi maaş kazanamadan anne olmaya hazır mıyım diye. Sonra Rabbim doğru yolu gösterdi eşimle konuştum şimdi bebişimiz olsa ben atanana dek hamilelik ve minnoşluk dönemi geçer en azından diye. Ay çok konuştum yine gevezeyimdir ya azcık :)
Haftasonu bizde şehir dışına çıktık hemde kasıklarımda ve belimde ağrı olduğu gün belki de yumurtluyorum kaçtı bu fırsat derken bi fırsatını bulup o geceyide değerlendirdikKaldı 10 gün hayırlısı :)
Hoşbuldukben de anne olmayı çok istiyorum inş isteyen herkese nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?