ben 4 aylık evliyim kendimi bildim bileli bebek istiyorum :) kolay olcağını düşünmüştüm ama bu forumda çok şey öğrendimbende bir sene bir aylık evliyim 6 aydır bebek istiyoruz ama ağustosta kimyasal gebelik yaşadım benim hikayemde böyle... senin?
canım hosgeldın ben 17 aylık evlıyım hıc korunmadım olmadı oncelerı sebepsız yumurtam kıst oluyordu 2 ay ılac kullandım olmadı bu ay kendılıgınden yumurta buyudu olurmu bılmem hayırlısı Allahtan..vıks ben bu ara okadar cok duyuyorumkı bende aksam kasıklarımıa ve belıme surdum ınanılmaz bır hava değişimi vardı :) bakalım ıse yarayacakmı annen nasıl anlattı acabaHamile kalmak için denediğiniz şeyler var mı ?ben ovulasyon testi sipariş verdim bir de bu reglimden sonra ateş ölçmeye başlayacağım bir de annem vicks önerdi ama denemekte kararsızım sizin uyguladığınız özel birşey varmı
Hoşbuldum canım teşekkürler :) inş işe yarar yaa :) önceden kadınların çocukları olmadığı zaman kaynar suya viks atıp buharına oturuyorlarmış tabi bunu hemen adet sonrası yap dedi bana sonrasında ilişkiye girilmesi gerekiyormuşcanım hosgeldın ben 17 aylık evlıyım hıc korunmadım olmadı oncelerı sebepsız yumurtam kıst oluyordu 2 ay ılac kullandım olmadı bu ay kendılıgınden yumurta buyudu olurmu bılmem hayırlısı Allahtan..vıks ben bu ara okadar cok duyuyorumkı bende aksam kasıklarımıa ve belıme surdum ınanılmaz bır hava değişimi vardı :) bakalım ıse yarayacakmı annen nasıl anlattı acaba
SİZE BİR ŞEY DANIŞACAĞIM EŞİM BABASIYLA ÇALIŞIYOR İŞ FIRSATLARI VAR TEKİRDAĞDA VE OLURSA 2 AYA GİDERİZ DİYOR BANADA BEN BURANIN STRESLERİNDEN YORULDUM ORDA BİR İŞ YAPACAĞIZ BABAM BENİM İÇİN UĞRAŞIYOR BENDE GİDİP ONUNLA ÇALIŞMALIYIIM BELKİ ÖNÜMÜZ AÇILIR FARKLI İŞLER KURARIZ İYİ OLUR GİDELİM DİYOR SENDE BENİMLE GELİRSİN DİYOR SENDE ORADA İŞ BULURSUN SÜRKELİ AİLELERMİZİN OLDUĞU YERDE ÇALIŞAMAYIZ HEP ENGEL OLUYORSUN AMA ÇALIŞMAM LAZIM DİYOR SEVİYORSAN GELİRSİN DİYOR... TAMAM İŞİMİ BIRAKIP ORALARA GİDİP İŞ BULUP ÇALIŞIYIM AMA BU ARADA HAMİLE KALIRSAM ORDADA İŞ BULAMAM VE MADDİ OLARAK EŞİMDE İŞE BAŞLAYACAK NASIL GEÇİNİRİZ YANİ EŞİME BÖYLE DEDİĞİMDE Bİ ŞEYİN GARANTİSİ YOK Kİ HAYATTA DİYOR SİZCE BEBEK İŞİNİ ERTELEMELİ MİYİM? KAYGILI KAYGILARDArabbimiz yardim eder sakin erteleme ve insallah da hamissindir
Hayırdır inşallah, hamilesindir umarım :)Selam kizlar nasilsiniz bugun ruyamda kendimi hamile gordum 5 aylikmis sonra esimle evleniyordum gelinlik giymistim gelinlik biraz bol geliyordu
Canım ben yeni gördüm o mesajı bence de ertelememelisin Allah'tan hayırlısı :)peki ertelemeyeceğimkader kısmet allah hayırlısını versin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?