2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Hamile kalmak için denediğiniz şeyler var mı ? ben ovulasyon testi sipariş verdim bir de bu reglimden sonra ateş ölçmeye başlayacağım bir de annem vicks önerdi ama denemekte kararsızım sizin uyguladığınız özel birşey varmı

bende bir sene bir aylık evliyim 6 aydır bebek istiyoruz ama ağustosta kimyasal gebelik yaşadım benim hikayemde böyle... senin?
ben 4 aylık evliyim kendimi bildim bileli bebek istiyorum :) kolay olcağını düşünmüştüm ama bu forumda çok şey öğrendim

SİZE BİR ŞEY DANIŞACAĞIM EŞİM BABASIYLA ÇALIŞIYOR İŞ FIRSATLARI VAR TEKİRDAĞDA VE OLURSA 2 AYA GİDERİZ DİYOR BANADA BEN BURANIN STRESLERİNDEN YORULDUM ORDA BİR İŞ YAPACAĞIZ BABAM BENİM İÇİN UĞRAŞIYOR BENDE GİDİP ONUNLA ÇALIŞMALIYIIM BELKİ ÖNÜMÜZ AÇILIR FARKLI İŞLER KURARIZ İYİ OLUR GİDELİM DİYOR SENDE BENİMLE GELİRSİN DİYOR SENDE ORADA İŞ BULURSUN SÜRKELİ AİLELERMİZİN OLDUĞU YERDE ÇALIŞAMAYIZ HEP ENGEL OLUYORSUN AMA ÇALIŞMAM LAZIM DİYOR SEVİYORSAN GELİRSİN DİYOR... TAMAM İŞİMİ BIRAKIP ORALARA GİDİP İŞ BULUP ÇALIŞIYIM AMA BU ARADA HAMİLE KALIRSAM ORDADA İŞ BULAMAM VE MADDİ OLARAK EŞİMDE İŞE BAŞLAYACAK NASIL GEÇİNİRİZ YANİ EŞİME BÖYLE DEDİĞİMDE Bİ ŞEYİN GARANTİSİ YOK Kİ HAYATTA DİYOR SİZCE BEBEK İŞİNİ ERTELEMELİ MİYİM? KAYGILI KAYGILARDA​
rabbimiz yardim eder sakin erteleme ve insallah da hamissindir

canım hosgeldın ben 17 aylık evlıyım hıc korunmadım olmadı oncelerı sebepsız yumurtam kıst oluyordu 2 ay ılac kullandım olmadı bu ay kendılıgınden yumurta buyudu olurmu bılmem hayırlısı Allahtan..vıks ben bu ara okadar cok duyuyorumkı bende aksam kasıklarımıa ve belıme surdum ınanılmaz bır hava değişimi vardı :) bakalım ıse yarayacakmı annen nasıl anlattı acaba

E elf21 kuzum bak bakalim.​
Ablam kiza benziyor ama nubuda buyuk erkege donecek nublar var o nublar gibi ama % 80 kiz diyebilirim masaAllah minnakina@9661

KAYGILI hımm senin durumlar biraz daha farklıymış canım :) yemeğini yer gider napcak sizle her akşam arkadaşı falan vardır kahveye falan gider belki
10gün kala yumurtlama normalde olmaz ama benim adetler 22 gün sürüyor hemen reglden sonra yumurtluyorum ama bu ay bata kadar çalışmayı bırakmicam :)

Hoşbuldum canım teşekkürler :) inş işe yarar yaa :) önceden kadınların çocukları olmadığı zaman kaynar suya viks atıp buharına oturuyorlarmış tabi bunu hemen adet sonrası yap dedi bana sonrasında ilişkiye girilmesi gerekiyormuş bir topicte direk vajinanın içine sürülmesi gibi birşey yazmışlar ama bana tehlikeli geldi açıkçası

peki ertelemeyeceğim kader kısmet allah hayırlısını versin :)

Ne demek canım inşallah şifa olur. Inşallah gerek kalmaz. Yalnız kırmızı soğan olmuyor. Bu arada batin ne zamn​
Tamam canım beyaz soğanla yapacağım 12 aralık batım

Selam kizlar nasilsiniz bugun ruyamda kendimi hamile gordum 5 aylikmis sonra esimle evleniyordum gelinlik giymistim gelinlik biraz bol geliyordu​
Hayır olsun canım ne güzel beyaz gelinlik aydınlık güzel haberler olsun inşallah

peki ertelemeyeceğim kader kısmet allah hayırlısını versin :)​
Kaygilim bencede bebek olayini erteleme ne zaman gelecegi belli degil kismet eger esin istiyorsa tekirdagda isi daha iyi olacaksa gitmelisin

kızlar sabaha kadar uyuyamadım korkuyorum 14 den değeri yükselen pek yok aslında allahım sen koru bizi hakkımızda hayırlısını ver inşallah​
Canım endişelenme benimde bata 4 gün kala b-hcg 37di inş yükselicek senin

Selam kizlar nasilsiniz bugun ruyamda kendimi hamile gordum 5 aylikmis sonra esimle evleniyordum gelinlik giymistim gelinlik biraz bol geliyordu​
Hayır olsun canım ne güzel beyaz gelinlik aydınlık güzel haberler olsun inşallah​
İnsallah guzel haberlerdir canim nasilsin calismalar nasil gidiyor

kızlar siz nekadardır evlisiniz ve ne zamandır çocuk istiyosunuz konuyu baştan okuyamadım
1 yıl 2 aylık evliyim ben canım 6 aydır da bebek istiyoruz temmuzda boş gebelikten kürtaj oldum bundan sonra sağlıklısını versin rabbim sizlerede banada...

Hayırdır inşallah, hamilesindir umarım :)​
İnsallah canim yarin bat gunum bugun bi garibim nedense anlamadim bu arada sen yenisin galiba hosgeldin aramiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…