- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
eveeeet ben yeniyimmm hoşbuldum canım :) aslında çok uzun zamandır takip ediyordum hamiş olunca yazıcaktım ama dayanamadım yazdımHayırdır inşallah, hamilesindir umarım :)
İnsallah canim yarin bat gunum bugun bi garibim nedense anlamadim bu arada sen yenisin galiba hosgeldin aramiza
canım annem söyledi bana :) eskiden kadınlar hamile kalamayınca ilaç felan çok olmadığı için kaynar suya biraz vicks atıyolarmış ve buharına oturuyolarmış, buhar geçene kadar oturulup sonrası ilişkiye girilecek. Adet bittikten sonra yapılacakmış benim reglim 9Aralık onu bekliyorum ondan sonra deneyeceğim :)Hamile kalmak için denediğiniz şeyler var mı ?ben ovulasyon testi sipariş verdim bir de bu reglimden sonra ateş ölçmeye başlayacağım bir de annem vicks önerdi ama denemekte kararsızım sizin uyguladığınız özel birşey varmı
Vicks nasıl kullanılıyomuş canım?
evet dimi bende çok sevdim o latin dansı hareketleri falan...bi an dans kursuna mı gitsem dedimsüper mogişşş video gördüm pump it up da öyle bak
bende sevmem kuşum...programlarıda yere batsın...ama sen bacıııııııımsın işteHiçte sevmem ya o hanfendiyi.haklisin ya bi an o bacimm diyen sesini kulaklarımda duyar oldum.iyyy
inşşşşşşşşallahhh :)olsun umarım doktorun haklı çıkar nasıl istiyorsan öyle yap o zaman gitmek istiyorsan git bakalım :)
ayy inşallah hepimizin bebişleri olur hayırlısıyla :) evet farkettim canım çok kaliteli bi yer burasıeveeeet ben yeniyimmm hoşbuldum canım :) aslında çok uzun zamandır takip ediyordum hamiş olunca yazıcaktım ama dayanamadım yazdım
İnsallah hayirlisiyla hamile kalirsin canim iyi yapmissin burdaki kizlar cok iyiler sevincimizi uzuntumuzu paylasiyoruz burda birbirimize yardimci olmaya calisiyoruz
KAYGILI hımm senin durumlar biraz daha farklıymış canım :) yemeğini yer gider napcak sizle her akşam arkadaşı falan vardır kahveye falan gider belki
10gün kala yumurtlama normalde olmaz ama benim adetler 22 gün sürüyor hemen reglden sonra yumurtluyorum ama bu ay bata kadar çalışmayı bırakmicam :)
MINIKKUS1 o kanlı akıntıdan sonra normal oldu akıntım. İnşallah dediğin gibi yerleşme kanamasıdır. Şuan içim rahatladı korkmuştum biraz... Umarım güzel haberler gelir bu ay herkesten. Hem bu form hemde bu ay uğurlu gelir inşallah hepimize...
kuşum biraz uğraşacaksınız ama inanıyorum sonu güzel olacak...ailelere bakmayın onlar en küçük şeyi bile büyütür...sende bana katıldın yani desene biz senle 2015 yazında başlarız herhalde tekrar çalışmalaraMogamim aşılamanın da tutma yüzdesi çok düşük allah sonumuzu hayretsin. Biz dün akşam itibariyle eşime proxeed plus ve ibrahim saraçoğlunun keçi boynuzu kürüne başladık. 6 ay ilacı, 3 ay keçiboynuzunu devam edeceğiz. Keçi boynuzu ve bu ilaçla acayip derecede sperm artışı gözlenmiş bayağı inceledik inşalah bizdede işe yarar biz beslenme kaynaklı olduğunu düşünüyoruz bu durumun çünkü eşim ağzına sebze koymayan bir insandı bundan sonra yiyecekmiş 2 gündür beslenme düzenimizi tamamiyle değiştirdik. Durumdan ailelerinde haberi oldu herkes çok üzüldü ama iyi bir profesör araştırıyoruz şuan inşalah üstesinden geleceğiz. Eskisi kadar negatif bakmıyorum artık.
rüyada gelinlik gören kadınlar genelde hamile çıkıyorlar balım hadi inşSelam kizlar nasilsiniz bugun ruyamda kendimi hamile gordum 5 aylikmis sonra esimle evleniyordum gelinlik giymistim gelinlik biraz bol geliyordu
ruyada beyaz gormek cok guzel insallah hamissindir canim
Amin canim insallah gelmistir bebegim kendimi cok garip hissediyorum sancimda gecti yarin bat gunum hayirlisi neyse o olsun
peki ertelemeyeceğimKaygilim bencede bebek olayini erteleme ne zaman gelecegi belli degil kismet eger esin istiyorsa tekirdagda isi daha iyi olacaksa gitmelisinkader kısmet allah hayırlısını versin :)
bende dün araştırırken buldum çok eğlendim yaparkende ve feci terledimAaa biliyorum bunu bende bu videoyla cokbdan attim.baya hareketli eglenceli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?