2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Hamile kalmak için denediğiniz şeyler var mı ? ben ovulasyon testi sipariş verdim bir de bu reglimden sonra ateş ölçmeye başlayacağım bir de annem vicks önerdi ama denemekte kararsızım sizin uyguladığınız özel birşey varmı
Vicks nasıl kullanılıyomuş canım?

Hayırdır inşallah, hamilesindir umarım :)
İnsallah canim yarin bat gunum bugun bi garibim nedense anlamadim bu arada sen yenisin galiba hosgeldin aramiza
eveeeet ben yeniyimmm hoşbuldum canım :) aslında çok uzun zamandır takip ediyordum hamiş olunca yazıcaktım ama dayanamadım yazdım

canım annem söyledi bana :) eskiden kadınlar hamile kalamayınca ilaç felan çok olmadığı için kaynar suya biraz vicks atıyolarmış ve buharına oturuyolarmış, buhar geçene kadar oturulup sonrası ilişkiye girilecek. Adet bittikten sonra yapılacakmış benim reglim 9Aralık onu bekliyorum ondan sonra deneyeceğim :)

eveeeet ben yeniyimmm hoşbuldum canım :) aslında çok uzun zamandır takip ediyordum hamiş olunca yazıcaktım ama dayanamadım yazdım
İnsallah hayirlisiyla hamile kalirsin canim iyi yapmissin burdaki kizlar cok iyiler sevincimizi uzuntumuzu paylasiyoruz burda birbirimize yardimci olmaya calisiyoruz

Tünaydın kızlar :) MINIKKUS1 cnm her şey de vardır bi hayır hem tekirdağa gitmeniz sizin için daha iyi olur belki bebiş için iyi olur hava değişimi bi bakmışın göbüşün dolmuş :) üstelik kayınpeder de yemeğe gelse bile sonra gider fazla kalmaz diye düşünüyorum eşi yok çünkü yanında arkadaşları vs vardır yaşını almış insanlar öyle eşleri olmadan öyle fazla oturup kalmazlar o yüzden stres yapmaya değmez yani cnm hakkında hayırlısı olsun allah gönlünden geçtiği gibi versin :)
elisa__ cnm ne oldu kıyamam yaa niye böyle oldu ki o gülen yüzüne nazar değmesin birbirinizi strese sokmayın akışına bırakın daha erken biraz daha deneyin en azından 3 ay daha çünkü 1 yılınız dolmamış ondan sonra eşin de tedavi yoluna gider gerekli her şey yapılır umarım bu ay tutmuştur da hiç bi şeye gerek kalmaz yüzün hep gülsün cnm benim :)

Selam kizlar nasilsiniz bugun ruyamda kendimi hamile gordum 5 aylikmis sonra esimle evleniyordum gelinlik giymistim gelinlik biraz bol geliyordu​
ruyada beyaz gormek cok guzel insallah hamissindir canim

Hiçte sevmem ya o hanfendiyi.haklisin ya bi an o bacimm diyen sesini kulaklarımda duyar oldum.iyyy
bende sevmem kuşum...programlarıda yere batsın...ama sen bacıııııııımsın işte

ayy inşallah hepimizin bebişleri olur hayırlısıyla :) evet farkettim canım çok kaliteli bi yer burası

o zaman olabilir senin adetler kısa öyleyse heyecanla bekliyoruz luluş . bizimle yemesi de sorun ben akşam çnce banyo yaptığım olur geç hazırladığım olur keyfimce hareket edemem o zaman hem eşi kızı varken ona niye sürekli ben bakacağım allahtan gelen hastalık vs olmadıkça

Selam kizlar nasilsiniz bugun ruyamda kendimi hamile gordum 5 aylikmis sonra esimle evleniyordum gelinlik giymistim gelinlik biraz bol geliyordu​
ruyada beyaz gormek cok guzel insallah hamissindir canim​
Amin canim insallah gelmistir bebegim kendimi cok garip hissediyorum sancimda gecti yarin bat gunum hayirlisi neyse o olsun

geçen hamiş olduğunu öğrendiğim biri bana dedi benden leke gelmişti ben sandım ki adet gelecek ama adet geçince bi baktı hamiş :)

kuşum biraz uğraşacaksınız ama inanıyorum sonu güzel olacak...ailelere bakmayın onlar en küçük şeyi bile büyütür...sende bana katıldın yani desene biz senle 2015 yazında başlarız herhalde tekrar çalışmalara

rüyada gelinlik gören kadınlar genelde hamile çıkıyorlar balım hadi inş

peki ertelemeyeceğim kader kısmet allah hayırlısını versin :)​
Kaygilim bencede bebek olayini erteleme ne zaman gelecegi belli degil kismet eger esin istiyorsa tekirdagda isi daha iyi olacaksa gitmelisin

gidiyimde kayınpederim h içi orda yalnız kalıyor o zaman sürekli bizimle yiyip içecek ve tüm özgürlüğümüz gidecek yani biz ordayken dışarıda yemek yemesi saçma o yüzden bu bize büyük sorun olur kafam çok karışık

Cnm rüya yorumunu okudum güzel anlamları var inşallahh gönlünden geçenler olsun bebişin gelsin çok bekletmeden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…