2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Ya bendede bir korku var içimde ya gelişiminde sorun varsa ya olumsuz bişi derse doktor die korkuyorum kızlar

:) hava soğudu ama ben yürüyüşe de başladım bianda 58 den 65 çok kısa sürede çıktım basıl başarı

bende yürümek istiyorum ama boş boş yürümeyi hiç sevmiyorum birde zaman yok yürüyüşten sonra duş alıp uzanıp dinlenmek gerek ama ne mümkün bende

Oyyyy kuzum benım yuzumu gulumsettın ınsallah canım benım cuma sabah ıdarrı yaparım pozıtıf olursa kan tetsıne aynı gun gıderım mubarek gunde Rabbım yuzumu guldurur ınsallah
inşallah tatlımmm pozitifi görürsen eğer bana da umut olacak bu :) inş. bu ay bebişlerimiz bizimledir canımm

Sonuç tam bi muamma...kan sonucunu bekleyeceğim...lakin 21 mm lik şey NE ???? ay hiçbişey anlamadım canım

Ya bendede bir korku var içimde ya gelişiminde sorun varsa ya olumsuz bişi derse doktor die korkuyorum kızlar

bugün hepimiz kaygılıyız diyorsunuz ama kabul etmiyorummm sayenizde kendimi ermiş hissedicem benden çok kaygılı olunca bana bir rahatlık çöküyor sizin kaygınızı alayım derken :):) onu sana rabbim beklemezken verdi niye öyle olsun allah korusun iyi düşün :)

Oyyyy kuzum benım yuzumu gulumsettın ınsallah canım benım cuma sabah ıdarrı yaparım pozıtıf olursa kan tetsıne aynı gun gıderım mubarek gunde Rabbım yuzumu guldurur ınsallah
Güldürür inşaAllah kuzum...belirtilerin çok güzel bebiş olacak inşaAllah elisam :)

Mogami acaba doktorun gördüğü yeni başlayan bir gebelik olabilirmi canım.yerleşme sürecindeyse doktor ne oldugunu bilememiş olabilirde.rahimde kalınlaşma varmıydı peki söyledimi birşey

Cnm beni de ekler misin bat 26 kasım 2.denemem olacak kısmet se

Mogami acaba doktorun gördüğü yeni başlayan bir gebelik olabilirmi canım.yerleşme sürecindeyse doktor ne oldugunu bilememiş olabilirde.rahimde kalınlaşma varmıydı peki söyledimi birşey
rahimle ilgili sadece bolca kan var dedi...valla kendi de dedi gebelik yüzünden olmuş olabilir bu 21 mm lik ŞEY...

bende yürümek istiyorum ama boş boş yürümeyi hiç sevmiyorum birde zaman yok yürüyüşten sonra duş alıp uzanıp dinlenmek gerek ama ne mümkün bende

Ewt cnm zaman yok eve 5 gibi gidiyorum sonra 45 dk yürüyüp geliyorum sürekli yapmayı bende sevmiyorum ama göbeklen dim yahu

Sonuç tam bi muamma...kan sonucunu bekleyeceğim...lakin 21 mm lik şey NE ???? ay hiçbişey anlamadım canım
icini ferah tut insallah hamissindir sonucunu sabirsizlikla bekliyorum lovel le husrana ugradik insallah seninle seviniriz

Ay tiksinmek de kötü olur ya benim bulantı geçti şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…