Canım ben yeni gördüm o mesajı bence de ertelememelisin Allah'tan hayırlısı :)
Tünaydın kızlar :)MINIKKUS1 cnm her şey de vardır bi hayır hem tekirdağa gitmeniz sizin için daha iyi olur belki bebiş için iyi olur hava değişimi bi bakmışın göbüşün dolmuş :) üstelik kayınpeder de yemeğe gelse bile sonra gider fazla kalmaz diye düşünüyorum eşi yok çünkü yanında arkadaşları vs vardır yaşını almış insanlar öyle eşleri olmadan öyle fazla oturup kalmazlar o yüzden stres yapmaya değmez yani cnm hakkında hayırlısı olsun allah gönlünden geçtiği gibi versin :)
elisa__ cnm ne oldu kıyamam yaa niye böyle oldu ki o gülen yüzüne nazar değmesin birbirinizi strese sokmayın akışına bırakın daha erken biraz daha deneyin en azından 3 ay daha çünkü 1 yılınız dolmamış ondan sonra eşin de tedavi yoluna gider gerekli her şey yapılır umarım bu ay tutmuştur da hiç bi şeye gerek kalmaz yüzün hep gülsün cnm benim :)
Ağzın bal yesin canım benim. İnşallah öyledir. Çok heyecanlıyım ya. Şimdi internetten baktımda yerleşme kanaması bebek 3 haftalıkken oluyomuş. Eğer Rabbim nasip ettiyse inşallah 3 haftalık hamileyimdir...
geçen hamiş olduğunu öğrendiğim biri bana dedi benden leke gelmişti ben sandım ki adet gelecek ama adet geçince bi baktı hamiş :)
tünaydın moral kaynağı :):) gelmesin kayınpeder çünkü ben ona göre hep yemek yapmak zorunda kalıcam ve ne zaman yemeğe gelir çaya kalır mı belli değil kocamla beraber yemek yapamıcaz mutfak muhabbeti olmayacak yeri gelecek yemekten önce öpüş kokuş olmayacak hepsi engel o yüzden stres yapıyorum mecbur o şekilde olmaz
Ewt cnm haklısın da sonuçta eşinin babası öyle her gün gelmez sanırım anlayışlı mıdır kendisi ?
Haklısın canım benim kayınvalidemler evime çok yakınlar ve aynen dediğin gibi oluyor malesefYok kızlar ben gidemem gidersem hep kayınpeder olacak tüm özgürlüğümüz gidecek otur çay yapıyım gel yemek ye iş saatleri belli değil 7 de gelecekler ben duşta olucam diyelim ya da 8 de gelecekler ben kocamla özel bir şey yapamıcam kalıp kalmayacağını soramam ona öyle şey sorulmaz ama başıma gelecekelri biliyorum beraber yeme içme demek benim tümüyle çabalamam demek offf ne olacak gitmesem kocam engelsin diyecek gitsem babasına yemek yetiştirmeye tükeneceğim her şeyi beğenmez onu geçtim hep ev temiz olacak ayıp olmasın diye hep özenle yemek vs
Haklısın canım benim kayınvalidemler evime çok yakınlar ve aynen dediğin gibi oluyor malesef
slm kızlar sabah test yapmıstım ya negatif ti şimdi tekrar yaptım gene silik çıktı çizgi
çok zor bi durum inşallah hakkında hayırlısı olsun canım gönlünü ferah tutkayınvalidemler yan tarafta oturuyor böyle rahat kv yemek yapıyor bize hiç gelmiyor rahatsız etmez ama kayınpeder orda yalnız olunca mecbur yemeğe çağıracağız oturur çay içer vs anlayışlı kalmaz ama yemeğede gelir oda benim tüm akşamımı yer kocamla muhabbet yerine onlar baba oğul iş konuşurlar bende hizmetçi görevinden başka işe yaramam
tatlımmm günaydınnherkese meraba
Yok kızlar ben gidemem gidersem hep kayınpeder olacak tüm özgürlüğümüz gidecek otur çay yapıyım gel yemek ye iş saatleri belli değil 7 de gelecekler ben duşta olucam diyelim ya da 8 de gelecekler ben kocamla özel bir şey yapamıcam kalıp kalmayacağını soramam ona öyle şey sorulmaz ama başıma gelecekelri biliyorum beraber yeme içme demek benim tümüyle çabalamam demek offf ne olacak gitmesem kocam engelsin diyecek gitsem babasına yemek yetiştirmeye tükeneceğim her şeyi beğenmez onu geçtim hep ev temiz olacak ayıp olmasın diye hep özenle yemek vsCnm şimdiden strese girdin bence şu an aklından çıkar bu konuyu ve akşam evde eşinle açık açık konuş bi şey kaybetnezsin eşine de ayıp olmaz ki sonuçta bu sizin özel yaşamınız anlayışlı olacaktır eminim tmm cnm benim :) şu an düşünme hiç bir şey kafan daha da karışacak yoksa
kendisi anlayışlıdır ama biz ordayken dışarlarda yemek yemesi olmaz o yüzden mecbur gelecek ama hep evim toplu olmalı yemekk hazırlamalıyım hep bi çaba ve kasıcam bayan gibi değilki kv olsa iki ekmek kızartır yer anlaşırız ama kayınpeder farklı hep eşyama giyimime temizliğe dikkat etmem gerekecek
çok zor bi durum inşallah hakkında hayırlısı olsun canım gönlünü ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?