gerilme şu an zaten durumlar çok müsait değil yılbaşından sonra eğer inşallah olmaz ama olursa kırmızılar gelirse bi doktora görünürsünüz ikinizde
Gunaydın canım nasılsın :)
Yok kızlar ben gidemem gidersem hep kayınpeder olacak tüm özgürlüğümüz gidecek otur çay yapıyım gel yemek ye iş saatleri belli değil 7 de gelecekler ben duşta olucam diyelim ya da 8 de gelecekler ben kocamla özel bir şey yapamıcam kalıp kalmayacağını soramam ona öyle şey sorulmaz ama başıma gelecekelri biliyorum beraber yeme içme demek benim tümüyle çabalamam demek offf ne olacak gitmesem kocam engelsin diyecek gitsem babasına yemek yetiştirmeye tükeneceğim her şeyi beğenmez onu geçtim hep ev temiz olacak ayıp olmasın diye hep özenle yemek vscok haklisin canim k .v. dem memlekete gidince isten gel yemek hazirla tuvalet bsnyo yikanacak mejmur duzgun yemek olacak bide bunu surekli dusunemiyorum esim olsa sade canim yemek yapmak istemesem tost yaparim birtek yemek zor arkasindan cay fasli calisan icin zor bi yolunu bulursun insallah kirmadan zaten hamis oldugunda gelmez belki anlayisli olur biran evvel bebisin olur insallah canim
haklısın elisam sonuçta burdaki evimi bozma dedim eşime yine kötü giderse döneriz bi şeyler yapmaya çalışırz ben işte kaygılıyım bir çok detayı düşünüyorum
Bende senın gıbı kaygılıyım canım ama bazen oluruna bırakmak gerekıyor bu kadar kasmamalıyız kendımızı ınsallah hersey cok guzel olacak
merhabalar...yondaimeeeeeeemerhaba kızlar ben aranızda yeniyim aslında ahdım vardı hamiş olunca foruma yazacaktım ama dayanamadım kısmet bugüneymiş tanışalım istedim :) ben 4 aylık evliyim hiç korunmadık ama her ay bi sorun oldu hamiş kalamadımbu ay da çok üşüttüm hiç umudum yok 9 aralık regl tarihim beklemedeyim inşallah en yakın zamanda hayırlısıyla gelir bebişler
evet akşama bu işi eşimle konuşacağım mutlaka sen şimdiden bu işi istemiyorsun yine bahane bulursun diyecek ama haklıyım bakalım ne diyecek
nasıl cnm anlamadımsen ov işini bırak bana döndü bu iş
kv gelse o zaman tamam ama o gelmeden hep bende olucak biliyorum ve dediğin gibi çok zor eşimle bu durumu konuşacağım hayırlısı olsun umarım bu durumlar bizi yıpratmazkonusmadan once lahavle vela kuvvete illa billayil aleyyil azim oku ukuda sana cevap veremesin hakli oldugunu gorsun
nasıl cnm anlamadım
hemen mi çıktı kuzumslm kızlar sabah test yapmıstım ya negatif ti şimdi tekrar yaptım gene silik çıktı çizgi
hımm anladım cnm bnde anlamadım gitti hayrlısı olsun bakalım ne olcakben ov testi yaptım 23 24 25 hep koyuyu gördüm seninkide bana benzedi derken sende bi şey anlamadın ov testinden o yüzden bırak ov testi işini demek istedim :)
ben de tam sana sorıcaktım canım sen de animeci misin diyeemerhabalar...yondaimeeeeeeeavatarın çok şahane....ben naruto müptelasıyım gerçi final yaptı ama olsun benim kalbimdeler onlar....senden önce avatarınla ilgilendim kuşum sen aldırma bana topiğe hoşgeldin...öncelikle kendini sıcak tut ve var olan sorunları çöz ki rahatça hamile kalsın...umarım güzel haberler verirsin
kuzum eşinin işlerinin yolunda gidip gitmeyeceğini görene kadar bence yerinden kıpırdama...yum günlerinde gelir ilişkiye girersiniz sonra geri döner....baktın işler iyi gidiyr gider düzenini kurarsın düzensiz bi ortama bebek getirmek çok daha zor olur...önce senin içine sinmeli herşeyoluruna bırakamıyorum gitmesem eşimin işi gitsem benim yaşayacaklarım çıkılmaz sokakta gibiyim rabbim büyük öyle bir yol buldururki mutlu olurum inşallah allahım inşallah bi yol gösterir
tamam mutlaka böyle diyeceğim ya empati kuruyorum babama nasıl derim sen akşamları gelme o da haklı ne yapıyım diyecek ama bende haklıyım annesine söylesin oda babasının yanında dursun ama durur mu rahatını bozup niye gelsinevet k.v.den de hitsin esime soyledimne sacma esi varken gelinin yaninda olurmu dedi :)çok karmaşık gerçekten zor
Tünaydın kızlar :)MINIKKUS1 cnm her şey de vardır bi hayır hem tekirdağa gitmeniz sizin için daha iyi olur belki bebiş için iyi olur hava değişimi bi bakmışın göbüşün dolmuş :) üstelik kayınpeder de yemeğe gelse bile sonra gider fazla kalmaz diye düşünüyorum eşi yok çünkü yanında arkadaşları vs vardır yaşını almış insanlar öyle eşleri olmadan öyle fazla oturup kalmazlar o yüzden stres yapmaya değmez yani cnm hakkında hayırlısı olsun allah gönlünden geçtiği gibi versin :)
elisa__ cnm ne oldu kıyamam yaa niye böyle oldu ki o gülen yüzüne nazar değmesin birbirinizi strese sokmayın akışına bırakın daha erken biraz daha deneyin en azından 3 ay daha çünkü 1 yılınız dolmamış ondan sonra eşin de tedavi yoluna gider gerekli her şey yapılır umarım bu ay tutmuştur da hiç bi şeye gerek kalmaz yüzün hep gülsün cnm benim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?