2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

gerilme şu an zaten durumlar çok müsait değil yılbaşından sonra eğer inşallah olmaz ama olursa kırmızılar gelirse bi doktora görünürsünüz ikinizde

bende öyle dusunuyorum canım eger bu ay bebegım gelmezse esımden test yaptırmasını ısterım bende dr gıderım hakkımızda hayırlısı ınsallah gerek kalmadan bebegım gelır

kv gelse o zaman tamam ama o gelmeden hep bende olucak biliyorum ve dediğin gibi çok zor eşimle bu durumu konuşacağım hayırlısı olsun umarım bu durumlar bizi yıpratmaz

haklısın elisam sonuçta burdaki evimi bozma dedim eşime yine kötü giderse döneriz bi şeyler yapmaya çalışırz ben işte kaygılıyım bir çok detayı düşünüyorum

Bende senın gıbı kaygılıyım canım ama bazen oluruna bırakmak gerekıyor bu kadar kasmamalıyız kendımızı ınsallah hersey cok guzel olacak

Bende senın gıbı kaygılıyım canım ama bazen oluruna bırakmak gerekıyor bu kadar kasmamalıyız kendımızı ınsallah hersey cok guzel olacak

oluruna bırakamıyorum gitmesem eşimin işi gitsem benim yaşayacaklarım çıkılmaz sokakta gibiyim rabbim büyük öyle bir yol buldururki mutlu olurum inşallah allahım inşallah bi yol gösterir

merhabalar...yondaimeeeeeee avatarın çok şahane....ben naruto müptelasıyım gerçi final yaptı ama olsun benim kalbimdeler onlar....senden önce avatarınla ilgilendim kuşum sen aldırma bana topiğe hoşgeldin...öncelikle kendini sıcak tut ve var olan sorunları çöz ki rahatça hamile kalsın...umarım güzel haberler verirsin

kv gelse o zaman tamam ama o gelmeden hep bende olucak biliyorum ve dediğin gibi çok zor eşimle bu durumu konuşacağım hayırlısı olsun umarım bu durumlar bizi yıpratmaz
konusmadan once lahavle vela kuvvete illa billayil aleyyil azim oku ukuda sana cevap veremesin hakli oldugunu gorsun

evet akşama bu işi eşimle konuşacağım mutlaka sen şimdiden bu işi istemiyorsun yine bahane bulursun diyecek ama haklıyım bakalım ne diyecek

haklısın cnm artısını eksisini konuş sakin bi şekilde anlat neler olacağını hak verecektir umarım :)

tamam mutlaka böyle diyeceğim ya empati kuruyorum babama nasıl derim sen akşamları gelme o da haklı ne yapıyım diyecek ama bende haklıyım annesine söylesin oda babasının yanında dursun ama durur mu rahatını bozup niye gelsin çok karmaşık gerçekten zor

tamam mutlaka böyle diyeceğim ya empati kuruyorum babama nasıl derim sen akşamları gelme o da haklı ne yapıyım diyecek ama bende haklıyım annesine söylesin oda babasının yanında dursun ama durur mu rahatını bozup niye gelsin çok karmaşık gerçekten zor
evet k.v.den de hitsin esime soyledimne sacma esi varken gelinin yaninda olurmu dedi :)

ben de tam sana sorıcaktım canım sen de animeci misin diyee ben bayılırım narutoya evet manga final yaptı :'( ama sonu çok güzeldiii :) Sağol canım inşallah hepimiz için gelsin bebişler

oluruna bırakamıyorum gitmesem eşimin işi gitsem benim yaşayacaklarım çıkılmaz sokakta gibiyim rabbim büyük öyle bir yol buldururki mutlu olurum inşallah allahım inşallah bi yol gösterir
kuzum eşinin işlerinin yolunda gidip gitmeyeceğini görene kadar bence yerinden kıpırdama...yum günlerinde gelir ilişkiye girersiniz sonra geri döner....baktın işler iyi gidiyr gider düzenini kurarsın düzensiz bi ortama bebek getirmek çok daha zor olur...önce senin içine sinmeli herşey

ayy inşallah hepimizin bebişleri olur hayırlısıyla :) evet farkettim canım çok kaliteli bi yer burası
Amin canim isteyen herkesin bebisleri olsun insallah

bencede ama adam yıllardır o şekilde kalıyordu tek başına. ya da şöyle yapıyım ben bi kv ye biz gitmeyi düşünüyoruz diyim belki sen orda ne yapacaksın bende geliyim der :)

Oyyy canım benım cok tesekkur ederım amın hıcbırımızın gulen yuzu solmasın canım benım hıc aklıma gelmıyordukı esım söyledı bende sasırdım esımın böyle dusunmesıne ama kısmet bekleyıp gorecegız bu ay 6 ayımız canım bıraz daha beklerız zaten ınsallah bebegımgelmıstırde bosuna stres yapıyoruzdur canım ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…