avatarımdan belli değil mi....önceki avatarımda naruto sasuke vardı...şimdikinde skip beat'in aşık olduğum çifti var...anime manga candır yaaa....çok sevindim valla seninde mangacı olmana...artık buralardasın bi yere gitmek yokben de tam sana sorıcaktım canım sen de animeci misin diyeeben bayılırım narutoya evet manga final yaptı :'( ama sonu çok güzeldiii :) Sağol canım inşallah hepimiz için gelsin bebişler
kuzum eşinin işlerinin yolunda gidip gitmeyeceğini görene kadar bence yerinden kıpırdama...yum günlerinde gelir ilişkiye girersiniz sonra geri döner....baktın işler iyi gidiyr gider düzenini kurarsın düzensiz bi ortama bebek getirmek çok daha zor olur...önce senin içine sinmeli herşey
içini ferah tut sadece...ne gelirse Allahtanİnsallah canim kendimi garip hissediyorum anlamadim
senin kaç günün kaldı bata elis?
oluruna bırakamıyorum gitmesem eşimin işi gitsem benim yaşayacaklarım çıkılmaz sokakta gibiyim rabbim büyük öyle bir yol buldururki mutlu olurum inşallah allahım inşallah bi yol gösterir
evet canım anlamaz mıyımmm nick'ten bile anladım :) bende çok seviyorum skip beat <3 çok sevindim yaa benim gibi birini görünceavatarımdan belli değil mi....önceki avatarımda naruto sasuke vardı...şimdikinde skip beat'in aşık olduğum çifti var...anime manga candır yaaa....çok sevindim valla seninde mangacı olmana...artık buralardasın bi yere gitmek yok
kuzum karar senin ama bi teraziye oturt herşeyi kayıplar kazançlar ne onu gör...gidersin staj yarım kalır istediğin işi bulamazsın kayınpedere canın sıkılır eşinin işleri iyi gitmeyebilir madden zorlanabilirsin mutsuz olursun haliyle eşine yansır tartışırsınız bu böyle gider analatabiliyor muyum...tersi de olabilir çokta iyi gidebilir ama bunu bilemiyorsun işte....zaten bi işin iyi gidip gitmeyeceği kısa sürede belli olur bikaç ay bekleyip görmekten zarar gelmez...eşine de yaşayabileceğiniz sıkıntıları güzelce açıkla onu desteklediğini ve bu yüzden olabilecek sıkıntılara karşı senin sağlamcı olacağını göster eşin ne kadar risk alıyorsa sende sağlamcı olişte haklısın ben orda işsiz ne yapıcam iş bulurum belki ama ya bulamazsam para yok staj uzayacak her şey bi havada kalıyo . teyzemde böyle dedi sakın işini bırakma o gitsin çalışsın işleri yoluna oturursa öyle gidersin dedi ama eşim benim yanımda olmuyorsun diyo gitmicem diyince ve kopukluk olacak ben eşimi bi gün bırakamazken hep onsuz çok anlamsız kalıyor her şey bilemiyorum mogami kafam karmakarışık
canım eskı dongume donduyse 6 aralık ama gec catladıysa 10 aralık bende bılmıyorum ama bana gec catladı gıbı gelıyor bat 10 aralıktan sonra gecıkme sayacagım gercı dıger gecıkmelerımde hemen dıger ay eskı duzenıne donmustu ama bende hıc bılmıyorumsenın ne kadar kaldı canım
oyyyy yirim animeciler birbirini bulunca böyle oluyor işte...sana torpil yapayım o vakit söyle bilgilerini ekliyim listeyeevet canım anlamaz mıyımmm nick'ten bile anladım :) bende çok seviyorum skip beat <3 çok sevindim yaa benim gibi birini görüncegeldim daha da gitmem :)
wuhuuuuuu....yapsana bi testEvet canim rabbim hayirlisini versin az once ovulasyon testi yaptim t hemen beliriverdi c den koyu
benim belli değil biliyorsun ama 35 günlük döngüye göre 16sında bekliyorum öncesi sonrası olabilir benim bata tam 15 gün var yarın öbürgün çalışma şart :) eşimle şu iki gün aramı iyi tutmam lazım şu konuları da konuşursak küseriz yine yum günleri kaçar iki gün konuşmasak mıama bebiş olursa bu konular askıda iyice kötü
iyi elisin yine misafir hazırlığı sen naptın bakimGunaydın canım nasılsın :)
iyi elisin yine misafir hazırlığı sen naptın bakim
wusltum bat nedir bak meraklandım şimdi . :)wuhuuuuuu....yapsana bi test
Korkuyorum testim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?