wuhuuuuuu....yapsana bi test
Korkuyorum testim yok
kuzum karar senin ama bi teraziye oturt herşeyi kayıplar kazançlar ne onu gör...gidersin staj yarım kalır istediğin işi bulamazsın kayınpedere canın sıkılır eşinin işleri iyi gitmeyebilir madden zorlanabilirsin mutsuz olursun haliyle eşine yansır tartışırsınız bu böyle gider analatabiliyor muyum...tersi de olabilir çokta iyi gidebilir ama bunu bilemiyorsun işte....zaten bi işin iyi gidip gitmeyeceği kısa sürede belli olur bikaç ay bekleyip görmekten zarar gelmez...eşine de yaşayabileceğiniz sıkıntıları güzelce açıkla onu desteklediğini ve bu yüzden olabilecek sıkıntılara karşı senin sağlamcı olacağını göster eşin ne kadar risk alıyorsa sende sağlamcı ol
Canım çok sağol benim bat 9 aralık 4.denemeoyyyy yirim animeciler birbirini bulunca böyle oluyor işte...sana torpil yapayım o vakit söyle bilgilerini ekliyim listeye
o vakit bekle bakalım fıstıkKorkuyorum testim yok
İnşallah guzel haberler alacagız canım senden
İnsallah canim
ohh süper benim tam çalışma günlerim ama kociş yokKolay gelsın canım masallah sana masallahh :) bende ıyıyım canım cok sukur çalısıyorum:)
bencede sakince konuşun ikinizi de asgaride mutlu edecek bi yol bulmaya bakın kuzum...hayırlısı olsunahh mogamim ahh düşüncelerimiz aynı bende öyle düşünüyorum yani ama sektör inş olunca dönüşü 4 5 aya belli olmuyor evet belki iyi olacak ama bunu 1.5seneye görebiliriz anca eşimde sen her şeyin garantisini istiyorsun ama olmuyor işe girmeden batıp çıkacağımızı bilemeyiz burda kalırsam işsiz kalacağım orda kendi başıma bir şeyler yapacağım diyor oda haklı bende işler öyle karışıkki bakalım uzun uzun konuşmamız gerekli
Bence sen konusma calısmanı yap canım su bır kac gunu ıyı degerlendır canım sonra konusrsun acele etme canım :) ıste bende bılmıyorum canım bu ay nasıl olur
Ne zaman test yapacaksın canım
Adet olmazsam carsamba yaparim dayanirsam ya acaba yenimi yumurtluyorum anlamadimki
bencede sakince konuşun ikinizi de asgaride mutlu edecek bi yol bulmaya bakın kuzum...hayırlısı olsun
aaaa bak gebelik olabilir nasıl heyecanlandım şimdi inş ondandır tatlım her şeye hazırlıklı ol bence test bulundur yanında :)wusltum bat nedir bak meraklandım şimdi . :)
Yarin canim acaba yumurtlama falanmidir anlamadim
ohh süper benim tam çalışma günlerim ama kociş yoküstelik bugün içmeden gitmiş keçi boynuzu kürünü 2 gün eksik yapmış olcazz
hamiş kalıp ama ben taşınamam oralarda iş fln olmaz bebeğim burda der kalırım buralarda belki :) oda gidip gelsin nerdeeee :)
Ne zaman test yapacaksın canımAdet olmazsam carsamba yaparim dayanirsam ya acaba yenimi yumurtluyorum anlamadimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?