ahh mogamim ahh düşüncelerimiz aynı bende öyle düşünüyorum yani ama sektör inş olunca dönüşü 4 5 aya belli olmuyor evet belki iyi olacak ama bunu 1.5seneye görebiliriz anca eşimde sen her şeyin garantisini istiyorsun ama olmuyor işe girmeden batıp çıkacağımızı bilemeyiz burda kalırsam işsiz kalacağım orda kendi başıma bir şeyler yapacağım diyor oda haklı bende işler öyle karışıkki bakalım uzun uzun konuşmamız gerekliHakkınızda hayitlisi tatlim..şehir değiştirmek kolay değil ama gelir getirecekse bence güzel olur.. hamileliği düşünme..bereketiyle gelir bebek, eşin güzelce çalışır inşaAllah.. ama oturup elbette düşünmeniz, ayrıntılı konuşmanız gerekiyor.. yine de akrabalara biraz mesafede oturmak tavsiye edebilecegim bir mesele.. Rabbim hayitlisini versin hakkınızda :)
yok ya onu bende yapamam yapmamda sonucta kımyasal var ısındeHoşbuldum canım teşekkürler :) inş işe yarar yaa :) önceden kadınların çocukları olmadığı zaman kaynar suya viks atıp buharına oturuyorlarmış tabi bunu hemen adet sonrası yap dedi bana sonrasında ilişkiye girilmesi gerekiyormuşbir topicte direk vajinanın içine sürülmesi gibi birşey yazmışlar ama bana tehlikeli geldi açıkçası
test alamaz mısın bugün ben çok heyecanlandım
Esim iste burda tek cikip alamam uzak cunku ya belki yeni yumurtluyorumdur ya dun migdemde bulanmisti simdi cok garibim ya
test alamaz mısın bugün ben çok heyecanlandımEsim iste burda tek cikip alamam uzak cunku ya belki yeni yumurtluyorumdur ya dun migdemde bulanmisti simdi cok garibim ya
Canım inş hamişsindir biz de sevinelimmm :)hımm tamam canım ınsallah senınlede sevıncegız bu ay bence yenı yumurtlamıyorsundur canım
aaaa bak gebelik olabilir nasıl heyecanlandım şimdi inş ondandır tatlım her şeye hazırlıklı ol bence test bulundur yanında :)
Bilmiyorum ki canim dun migdem bulaninca ruyamdada gelinlik giydigimi gorunce oylesine bi ovulasyon testi yapayim dedim t hemen belirdi
esın gelırken testt alsa olmazmııııııı cok heyecanlandık merak ettıkkk :)
Esime soyleyeyim o zaman sabah yaparim ya cok korkuyorum ya negatif cikarsa diye
evet canım bencede :)yok ya onu bende yapamam yapmamda sonucta kımyasal var ısınde
bizde garibiz uzun zamandır beraber olduklarımızdan birisin sen yani beraber bekledik şimdi insan öprenmek istiyor hadi hayırlısı eşin alsa gelirken yeni yumurtladığını hiç düşünmüyorum :)Kaygilim esimi arayayimda alsin erken gebelik testi mi aldirsam
hmm anladım tatlım benim... belki düşündüğün gibi olmaz canım.. sonuçta tek yaşıyorsa onun da vardır kendince düzeni..amin esmam lütfen bizede dua edin meleğinin uğruna inşallah yoluna girer ben oraya her şeyi göze alıp gideyim tamam en kötü zarar edersek buraya geri döneriz eşimin ailesinin bizi zorda bırakacağını düşünmüyorum ona güvenmiyorum tabi :) ama orda kayınpederim tek yaşıyor h içi ve biz gidersek bize hep yemeğe vs gelir o durumda özgürlüğümüz kalmayacak bu durumu eşimle konuşmam gerek
Ben hamile olduğumda aynı dediğin şekilde t önce belirdi ve kopkyuydu...hımm tamam canım ınsallah senınlede sevıncegız bu ay bence yenı yumurtlamıyorsundur canım
aaaa bak gebelik olabilir nasıl heyecanlandım şimdi inş ondandır tatlım her şeye hazırlıklı ol bence test bulundur yanında :)
Bilmiyorum ki canim dun migdem bulaninca ruyamdada gelinlik giydigimi gorunce oylesine bi ovulasyon testi yapayim dedim t hemen belirdi
Insallah pozıtıf goreceksın canım bencede esıne soyle canım ayy cok heyecanlandım dua edecegım ınsallah guzel sonuclar goreceksın canım
Ayy insallah canim dondum kaldim ya cok tuhafim amin canim insallah hepimiz hamis oluruz
Tatlım şimdi baktım... bilgisayardan yazınca düzgün oluyor ama telefondan yazınca pembe kutucugu yok etmesen de alıntı yapmıyor maalesefkızlar pembe kutucuğu yok etmeden yapın alıntılarınızı...o zaman düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?