2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

amin esmam lütfen bizede dua edin meleğinin uğruna inşallah yoluna girer ben oraya her şeyi göze alıp gideyim tamam en kötü zarar edersek buraya geri döneriz eşimin ailesinin bizi zorda bırakacağını düşünmüyorum ona güvenmiyorum tabi :) ama orda kayınpederim tek yaşıyor h içi ve biz gidersek bize hep yemeğe vs gelir o durumda özgürlüğümüz kalmayacak bu durumu eşimle konuşmam gerek

test alamaz mısın bugün ben çok heyecanlandım​
Esim iste burda tek cikip alamam uzak cunku ya belki yeni yumurtluyorumdur ya dun migdemde bulanmisti simdi cok garibim ya

yok ya onu bende yapamam yapmamda sonucta kımyasal var ısınde

hımm tamam canım ınsallah senınlede sevıncegız bu ay bence yenı yumurtlamıyorsundur canım
aaaa bak gebelik olabilir nasıl heyecanlandım şimdi inş ondandır tatlım her şeye hazırlıklı ol bence test bulundur yanında :)​
Bilmiyorum ki canim dun migdem bulaninca ruyamdada gelinlik giydigimi gorunce oylesine bi ovulasyon testi yapayim dedim t hemen belirdi

test alamaz mısın bugün ben çok heyecanlandım​
Esim iste burda tek cikip alamam uzak cunku ya belki yeni yumurtluyorumdur ya dun migdemde bulanmisti simdi cok garibim ya

bizde garibiz uzun zamandır beraber olduklarımızdan birisin sen yani beraber bekledik şimdi insan öprenmek istiyor hadi hayırlısı eşin alsa gelirken yeni yumurtladığını hiç düşünmüyorum :)

esın gelırken testt alsa olmazmııııııı cok heyecanlandık merak ettıkkk :)​
Esime soyleyeyim o zaman sabah yaparim ya cok korkuyorum ya negatif cikarsa diye

Canım inş hamişsindir biz de sevinelimmm :)

bizde garibiz uzun zamandır beraber olduklarımızdan birisin sen yani beraber bekledik şimdi insan öprenmek istiyor hadi hayırlısı eşin alsa gelirken yeni yumurtladığını hiç düşünmüyorum :)​
Kaygilim esimi arayayimda alsin erken gebelik testi mi aldirsam

esın gelırken testt alsa olmazmııııııı cok heyecanlandık merak ettıkkk :)
Esime soyleyeyim o zaman sabah yaparim ya cok korkuyorum ya negatif cikarsa diye

Insallah pozıtıf goreceksın canım bencede esıne soyle canım ayy cok heyecanlandım dua edecegım ınsallah guzel sonuclar goreceksın canım

evet erken alsın işimizi garantiye alalım allahtan hayırlısı yarını nasıl beklerim ben şimdiden kalbim pırpır valla inşallah bebiştir bu :)

hmm anladım tatlım benim... belki düşündüğün gibi olmaz canım.. sonuçta tek yaşıyorsa onun da vardır kendince düzeni..
sürekli size gelmez belki de :) konuşun eşinle inşaAllah
bu arada bu foruma ne oluyor yine yaaaaa

Insallah pozıtıf goreceksın canım bencede esıne soyle canım ayy cok heyecanlandım dua edecegım ınsallah guzel sonuclar goreceksın canım​
Ayy insallah canim dondum kaldim ya cok tuhafim amin canim insallah hepimiz hamis oluruz

kızlar pembe kutucuğu yok etmeden yapın alıntılarınızı...o zaman düzelir

evet erken alsın işimizi garantiye alalım allahtan hayırlısı yarını nasıl beklerim ben şimdiden kalbim pırpır valla inşallah bebiştir bu :)​
Tamam canim esime msj attim musait olunca ara diye daha aramadi arayinca soylerim negatif olursa diyede korkuyorum

Ben hamile olduğumda aynı dediğin şekilde t önce belirdi ve kopkyuydu...
Ah canım aldır bir test eşine.. korkma lütfeeennn :)
8.denemeeee , rüyada gelinliiiikk , inşaAllah güzel bir sonuç alacaksıın :)

İnşallah canım inşallah sasırman normal kuzum ben bıle ınanmam pozıtıfı gorsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…