2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Ben hamile olduğumda aynı dediğin şekilde t önce belirdi ve kopkyuydu...
Ah canım aldır bir test eşine.. korkma lütfeeennn :)
8.denemeeee , rüyada gelinliiiikk , inşaAllah güzel bir sonuç alacaksıın :)​
Amin canim insallah esime msj attim arasin soyleyeyim test alsin

İnşallah canım inşallah sasırman normal kuzum ben bıle ınanmam pozıtıfı gorsem​
Esim simdi aradi yarini bekle carsambada olmazsan persemde kendi dr una gideriz diyor

W wuslt bebeğim ne zaman yapıcaksın şimdi testi ben çıkıcam ama meraklardayım bana bi zaman söyle de ona göre geleyim

İnşallah canım inşallah sasırman normal kuzum ben bıle ınanmam pozıtıfı gorsem
Esim simdi aradi yarini bekle carsambada olmazsan persemde kendi dr una gideriz diyor

Aaaa bak bu olmadı de esıne benım kuluptekı arkadaslarıma karsı sorumlulugum var bu kadar bekletemem onları de yok canım saka bır yana ıcınızden nasıl gelıyorsa oyle yapın canım yeterkı hayırlı guzel sonuclarla donun

Oyyy canım benım cok tesekkur ederım amın hıcbırımızın gulen yuzu solmasın canım benım hıc aklıma gelmıyordukı esım söyledı bende sasırdım esımın böyle dusunmesıne ama kısmet bekleyıp gorecegız bu ay 6 ayımız canım bıraz daha beklerız zaten ınsallah bebegımgelmıstırde bosuna stres yapıyoruzdur canım ya :)​

:) kısmet cnm herşey inşallah tutunmuştur cnm benim o kadar çok istiyorum hem senin hem de forum da isteyen herkesin bi an önce bebeğini kucağına almasını allah kabul eder inşallah dualarımızı

evet belkide tüm kaygılar gereksiz ama ben işte bi yerde bi sorun oldu mu hemen kaygılıyım :):) foruma ne oluyor ki ? bebişimiz nasılll ne zamandır randevu özlemiştin doktora gidecektiniz ?

Yauvvv gülüm, hemen karaları bağlamışsın.. üstelik bir sürü de şey düşünmüşsün.. hem sen herkes sevsin , damak tadına uysun die , gözüne güzel gelsin die kendini o kadar kasmana gerek yok ki.. normalde ne yapıyorsan o zaten.. ekstra bişey istemesi düşüncesizlik olur ki zaten çalışan bir hatunsun.. Bence şimdiden bu kadar karamsar düşünme.. hele biraz daha zaman geçsin, kesinleşsin bişeyler

W wuslt bebeğim ne zaman yapıcaksın şimdi testi ben çıkıcam ama meraklardayım bana bi zaman söyle de ona göre geleyim​
Esim aradi simdi bekleyelim diyor persembe dr una gideriz kan testi yaptiririz diyor

İnşallah canım inşallah sasırman normal kuzum ben bıle ınanmam pozıtıfı gorsem​

iyide koca bir topic beni bekliyor deseydin eşinde nasıl sabırlı maşallah neyse o zaman siz bilirsiniz wusltım :)

biz seninle hep aynı şeyleri yazıyoruz valla bazen korkuyorum bu bağdan :):):) yoksa biz kardeş miyiz elisam :):):)

Esim aradi simdi bekleyelim diyor persembe dr una gideriz kan testi yaptiririz diyor
pööööööööööööfffffffff bu eşler niye böyle yaaaa tamam kuşum ben çıkıyorum o vakit küstüm işte şakaaaa....ama çok meraktayım haberin olsun

Aaaa bak bu olmadı de esıne benım kuluptekı arkadaslarıma karsı sorumlulugum var bu kadar bekletemem onları de yok canım saka bır yana ıcınızden nasıl gelıyorsa oyle yapın canım yeterkı hayırlı guzel sonuclarla donun​
Yarin ben cikabilirsem gider alirim test esime soylemem insallah canim pozitifi gorurum dua et bana canim

tamam şimdi sadece akşam ve yarın yapacağım ov testini düşünüyorum bir de wuslt ın sonucunu :) sonrasına yavaş yavaş bakacağız :)

Amın canım ınsallah tutunmustur bebegım sagol kuzum benım bende cok ıstıyorum Rabbım hepımızın kucagına bebıslerımızı gondersın tatlım:)

canım bnm inş. bebişin seninledir.. dilerim güzel haberi alırsın bizleerede umut olursunn :) nasıl heyecanlandım bende burda senin içn :) inş. çift çizgiyi göreceksinn :)

pööööööööööööfffffffff bu eşler niye böyle yaaaa tamam kuşum ben çıkıyorum o vakit küstüm işte şakaaaa....ama çok meraktayım haberin olsun​
Bende cok merak ediyorum esim bekleyelim diyor kusme canim yaparsam bi sekilde haber veririm

Dualarımdasın tatlım ınsallah guzel haberlerle geleceksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…