anladım kuzum tel problem o vakitTatlım şimdi baktım... bilgisayardan yazınca düzgün oluyor ama telefondan yazınca pembe kutucugu yok etmesen de alıntı yapmıyor maalesef
İnşallah canım inşallah sasırman normal kuzum ben bıle ınanmam pozıtıfı gorsem
Esim simdi aradi yarini bekle carsambada olmazsan persemde kendi dr una gideriz diyor
hmm anladım tatlım benim... belki düşündüğün gibi olmaz canım.. sonuçta tek yaşıyorsa onun da vardır kendince düzeni..
sürekli size gelmez belki de :) konuşun eşinle inşaAllah
bu arada bu foruma ne oluyor yine yaaaaa
Yauvvv gülüm, hemen karaları bağlamışsın.. üstelik bir sürü de şey düşünmüşsün.. hem sen herkes sevsin , damak tadına uysun die , gözüne güzel gelsin die kendini o kadar kasmana gerek yok ki.. normalde ne yapıyorsan o zaten.. ekstra bişey istemesi düşüncesizlik olur ki zaten çalışan bir hatunsun.. Bence şimdiden bu kadar karamsar düşünme.. hele biraz daha zaman geçsin, kesinleşsin bişeylerYok kızlar ben gidemem gidersem hep kayınpeder olacak tüm özgürlüğümüz gidecek otur çay yapıyım gel yemek ye iş saatleri belli değil 7 de gelecekler ben duşta olucam diyelim ya da 8 de gelecekler ben kocamla özel bir şey yapamıcam kalıp kalmayacağını soramam ona öyle şey sorulmaz ama başıma gelecekelri biliyorum beraber yeme içme demek benim tümüyle çabalamam demek offf ne olacak gitmesem kocam engelsin diyecek gitsem babasına yemek yetiştirmeye tükeneceğim her şeyi beğenmez onu geçtim hep ev temiz olacak ayıp olmasın diye hep özenle yemek vs
İnşallah canım inşallah sasırman normal kuzum ben bıle ınanmam pozıtıfı gorsemEsim simdi aradi yarini bekle carsambada olmazsan persemde kendi dr una gideriz diyor
Aaaa bak bu olmadı de esıne benım kuluptekı arkadaslarıma karsı sorumlulugum var bu kadar bekletemem onları deyok canım saka bır yana ıcınızden nasıl gelıyorsa oyle yapın canım yeterkı hayırlı guzel sonuclarla donun
pööööööööööööfffffffff bu eşler niye böyle yaaaaEsim aradi simdi bekleyelim diyor persembe dr una gideriz kan testi yaptiririz diyor
Yauvvv gülüm, hemen karaları bağlamışsın.. üstelik bir sürü de şey düşünmüşsün.. hem sen herkes sevsin , damak tadına uysun die , gözüne güzel gelsin die kendini o kadar kasmana gerek yok ki.. normalde ne yapıyorsan o zaten.. ekstra bişey istemesi düşüncesizlik olur ki zaten çalışan bir hatunsun.. Bence şimdiden bu kadar karamsar düşünme.. hele biraz daha zaman geçsin, kesinleşsin bişeyler
Oyyy canım benım cok tesekkur ederım amın hıcbırımızın gulen yuzu solmasın canım benım hıc aklıma gelmıyordukı esım söyledı bende sasırdım esımın böyle dusunmesıne ama kısmet bekleyıp gorecegız bu ay 6 ayımız canım bıraz daha beklerız zaten ınsallah bebegımgelmıstırde bosuna stres yapıyoruzdur canım ya :)
:) kısmet cnm herşey inşallah tutunmuştur cnm benim o kadar çok istiyorum hem senin hem de forum da isteyen herkesin bi an önce bebeğini kucağına almasını allah kabul eder inşallah dualarımızı
Aaaa bak bu olmadı de esıne benım kuluptekı arkadaslarıma karsı sorumlulugum var bu kadar bekletemem onları deyok canım saka bır yana ıcınızden nasıl gelıyorsa oyle yapın canım yeterkı hayırlı guzel sonuclarla donun
Yarin ben cikabilirsem gider alirim test esime soylemem insallah canim pozitifi gorurum dua et bana canim
biz seninle hep aynı şeyleri yazıyoruz valla bazen korkuyorum bu bağdan :):):)yoksa biz kardeş miyiz elisam :):):)
Yarin ben cikabilirsem gider alirim test esime soylemem insallah canim pozitifi gorurum dua et bana canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?