kalbımızzzz bır sekerımmm ondan bıtanem :)
selam kuzularr nasılsınızz ??
uğursuz ve bereketsiz geçen kasım ayından sonra inş. aralık ayı daha bereketli geçerr ve hamiş sayımız fazla olurr :)
benm bugun 18. günüm.. 12. gun doktora gittiğimde yumurtamın 16 mm oldugunu sölemiştir.. sizce yumurtlama gerçekleşmiş midir?? çalışmalarıbırakmak istiyorum artık yoruldumm
selam kuzularr nasılsınızz ??
uğursuz ve bereketsiz geçen kasım ayından sonra inş. aralık ayı daha bereketli geçerr ve hamiş sayımız fazla olurr :)
benm bugun 18. günüm.. 12. gun doktora gittiğimde yumurtamın 16 mm oldugunu sölemiştir.. sizce yumurtlama gerçekleşmiş midir?? çalışmalarıbırakmak istiyorum artık yoruldumm
Amın canım ınsallah tutunmustur bebegım sagol kuzum benım bende cok ıstıyorum Rabbım hepımızın kucagına bebıslerımızı gondersın tatlım:)
evet kesinlikle bi olaya bakış açımız kesinlikle aynı kelime kelimesineayyy ben oralara gidersem yeni işte buraya giremezsem onun bile derdine kaygılanıyorum
canım benım sağol :) bilgiye ulaşırsın inş.:) bnm 12.günde 16 mm olmuş dr 14. günün önemlı olabileceğini söyledi 18. günde oldugum içinde çalışmalara ara vermek istedim :)ben kaç günde ne kadar gelişir bilemedim valla çünkü cumartesi gittim dr a gelişen yum yoktu acaba bununla ilgili teknikk bilgi bulabilir miyim bi bakıyım :)
canım benım sağol :) bilgiye ulaşırsın inş.:) bnm 12.günde 16 mm olmuş dr 14. günün önemlı olabileceğini söyledi 18. günde oldugum içinde çalışmalara ara vermek istedim :)
canım ya bugünü değerlndirmye çalışayım ozaman bide 20. günü düşüneyim bariCanım ıyyız cok sukur bırakma kuzum calısmalrı bazen gec catlayabılıyor ben 12 14 16 18 20 22 calıstım canım bugun 23 gunm bılıyorum yoruluyorusun bende cok yorudldum ama mecburrr :)
ay inş. kuzum ya bende 13. 14. 15. 16. gün çalışma olmştu inş. faydalı olmuştur :) aslında gün aşırı düşünüyodum ama doğaçlama olduyok yok 14 15 önemli evet çatlamıştır sanırım :)
huuu huuu... miriba fıstıklar....Topiğin fıstıkları
Eki Görüntüle 1321333
canım ya bugünü değerlndirmye çalışayım ozaman bide 20. günü düşüneyim bari
kesınlıkle canım bırbırımıze cok benzıyoruz demekkı yok yok kaygılanma gırersın bır sekılde canım ıllakı pc verırler nette olur kacıncı yuzyılda yasıyoruzzz hıc olmadı akıllı telefon alırsın ordan gırersın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?