ay inş. kuzum ya bende 13. 14. 15. 16. gün çalışma olmştu inş. faydalı olmuştur :) aslında gün aşırı düşünüyodum ama doğaçlama oldu
benimde yaptığım hesaplamalara göre günde 1.25 mm civarı büyümüş benim ki ama garantilemek istedim nede olsa tedirgin oluyoruz kaygılı oluyoruzpielorr 3 günde 5 mm büyüyen okudum diğer başlıklarda şimdi baktımda . perşembe günü doktor ben göremedim çatladı ya da oluşacak dedi cumartesi diğer doktor çok iyi rahim dedi ama mm söylemedi ben bu ay kalabilir miyim dedim neden olmasın dedi gün vermedi ama ctesi 18.günümdü yine de bi şeyler görmesi gerekmez miydi 23.günde çatlamam için
evet sayenizde akıllı telefon alabilirim :):)
ay inş. gelir bebiş bu ay.. cünkü gecen ay ve bu ay çok dikkat ettim çalışmalara ve yoğun ilişki oldu :) BAT ım 11 aralıkta 5-6 gün gecikirse eger test öyle yaparım diyorum sabırlı olmam gerekdesene geliyor bebiş bu ay kısmetse öğreniriz 14 gün sonra :):)
ay inş. gelir bebiş bu ay.. cünkü gecen ay ve bu ay çok dikkat ettim çalışmalara ve yoğun ilişki oldu :) BAT ım 11 aralıkta 5-6 gün gecikirse eger test öyle yaparım diyorum sabırlı olmam gerek
geçen ay çok güzel çalıştım canım 12.14. 16. 18. ve 20. gün :) ve 14. gün olmuş yumurtlamam ama bunca sperm yağmuruna ragmen tutmadıevet canım ondan sonra bırak bende bıraktım canım artık calısmayı:)
ay kuzum bende tam sana aynı teklifte bulunmuştumCanım eger gecıkırse ayın 16 da test yapalım mı :)
geçen ay çok güzel çalıştım canım 12.14. 16. 18. ve 20. gün :) ve 14. gün olmuş yumurtlamam ama bunca sperm yağmuruna ragmen tutmadıinş. bu ay tutaar ya aynı anlarda alırız güzel haberlerimizii :) test günü belirleyelim mi beraber yapalım :)
ay kuzum bende tam sana aynı teklifte bulunmuştumkalp kalbe karşıymışş
ŞİMDİ GÜNÜN SORUSUNU SORUYORUM :):)
16.GÜNDE DR BENDE BİR ŞEY GÖREMEDİĞİNİ SÖYLEDİ OLGUNLAŞMIŞ YA DA OLGUNLAŞMAYA HAZIR AMA BUNDAN SONRA DA YUM OLABİLİR DEDİ . BİR FOLİKÜL BİR GÜNDE 2 MM GELİŞİRMİŞ YANİ BENİMKİNİN GELİŞMEYE BAŞLASA 10 GÜN SÜRER BEN 26.GÜNDE Mİ ÇATLAYACAĞIM EĞER DR YOK ÇATLAMIŞ OLABİLİR DEDİĞİ 16.GÜNDE ÇATLAMIŞ OLSA BENİM 28.GÜNDE ADET OLMAM GEREKİR BU MÜMKÜN DEĞİL GEÇEN AY 40.GÜNDE ADET GÖRDÜM SİZCE YUM OLDU MU OLMADI MI HENÜZ :)
tamam canım yani ayın 16sında test yapıyoruz beraber inşallah gecikmemiz olur da yaparız :)Aynen canım kalp kalbe karsıymıs
senın gecen ayda böyle olmustu bence senın yum olmadı henuz bundan sonra olacak bu haftada dahıl olmak uzere ıyı degerlendır canıım
İçimde tuhaf bir mutluluk var. Eğer hamile olduğumu öğrenirsem bi mektup yazmayı düşünüyorum eşime. Doğmamış bebişten babasına mektup diye. Onu okuyarak öğrensui istiyorum. Videoya çekmek istiyorum o heyecanını. Hayallerimi gerçekleştirebilirim inşallah. Ne garip duygu bunlar ya. Ne hissediyorum biliyomusunuz. Sanki bize her ay için sınav hakkı tanimişlar da bizde i sınava deli gibi hazırlanıyoruz. Ama her ayın sonunda o sınavda heyecan ve stresten kaybediyoruz. Ben artık bu sınavı kazanmak istiyorum kızlar. Heyecanımıda stresimide yenmek istiyorum. Hayat bi sınav değilmi zaten. Sınav içinde sınav yaßıyoruz. Rabbim selamete erdirsin cümlemizi inşallah...
İçimde tuhaf bir mutluluk var. Eğer hamile olduğumu öğrenirsem bi mektup yazmayı düşünüyorum eşime. Doğmamış bebişten babasına mektup diye. Onu okuyarak öğrensui istiyorum. Videoya çekmek istiyorum o heyecanını. Hayallerimi gerçekleştirebilirim inşallah. Ne garip duygu bunlar ya. Ne hissediyorum biliyomusunuz. Sanki bize her ay için sınav hakkı tanimişlar da bizde i sınava deli gibi hazırlanıyoruz. Ama her ayın sonunda o sınavda heyecan ve stresten kaybediyoruz. Ben artık bu sınavı kazanmak istiyorum kızlar. Heyecanımıda stresimide yenmek istiyorum. Hayat bi sınav değilmi zaten. Sınav içinde sınav yaßıyoruz. Rabbim selamete erdirsin cümlemizi inşallah...
tamam canım yani ayın 16sında test yapıyoruz beraber inşallah gecikmemiz olur da yaparız :)
Ama 16.günde oluşmamış yumurtanın gelişmesi 10 günü bulsa 26.günde olması gerek onun üzerine 14 koyalım tam 40.günde adet görüyorum aaa ozaman geçen ayda böyle oldu cumartesi günkü doktor söyleseydi kaç mm var mı neden olmasın dedi ısrarla soramadımya da o zaman biraz küçük küçük vardı tam olgun değildi resmen uçlarda iki ihtimalde :)
bence doktora gittikten hemen sonra yumurtan gelişmeye başlamış olmalı.. gittiğin zamanlar 2-3 mm falansa görememiştir.. yada hiç olmasa bile atıyorum 16. günde yumurtan oluşmaya başlasa 26. gün falan yumurtlama ihtimal,n bana yüksek geliyo... çünkü senin döngün biraz uzun sürüyo sanırım... gecen ayda 40. gün adet oldum diyosun.. dolayısıyla dr.a gittikten sonra yumurtan büyümeye basladı gibi düşünüyorum ben :)ŞİMDİ GÜNÜN SORUSUNU SORUYORUM :):)
16.GÜNDE DR BENDE BİR ŞEY GÖREMEDİĞİNİ SÖYLEDİ OLGUNLAŞMIŞ YA DA OLGUNLAŞMAYA HAZIR AMA BUNDAN SONRA DA YUM OLABİLİR DEDİ . BİR FOLİKÜL BİR GÜNDE 2 MM GELİŞİRMİŞ YANİ BENİMKİNİN GELİŞMEYE BAŞLASA 10 GÜN SÜRER BEN 26.GÜNDE Mİ ÇATLAYACAĞIM EĞER DR YOK ÇATLAMIŞ OLABİLİR DEDİĞİ 16.GÜNDE ÇATLAMIŞ OLSA BENİM 28.GÜNDE ADET OLMAM GEREKİR BU MÜMKÜN DEĞİL GEÇEN AY 40.GÜNDE ADET GÖRDÜM SİZCE YUM OLDU MU OLMADI MI HENÜZ :)
inş. kuzum ayın 16sında sabah ilk idrarla yaparız testimiizii sabahın erken saatlerinde güzel haberleri verebiliriz inş. birbirimize canım :)Tamam canım anlastık ınsallah gecıkıyoruz ve ayın 16 da test yapıyoruz ıcımden 16 geldı canım tek sayıları pek sevmem sayımız cıft olsun cıfter cıfter haber verelım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?