inş. kuzum ayın 16sında sabah ilk idrarla yaparız testimiizii sabahın erken saatlerinde güzel haberleri verebiliriz inş. birbirimize canım :)
bende uyanırım o saatlerde eşim işe giderken yaparım testi :) inşş kuzumm ya güel şeyler hissediyorum bu ay umarım hislerim beni yanıltmazzz :)evet canım aynen öyle yaparız ben 7 de uyanıyorum ınsallah guzel haberler vermek nasıp olur Allah'ım duysun bızı canım :)
bende uyanırım o saatlerde eşim işe giderken yaparım testi :) inşş kuzumm ya güel şeyler hissediyorum bu ay umarım hislerim beni yanıltmazzz :)
ayy düşününce bile mutlu oluyorum :) Allahım duyar sesimizi dualarımızz kabul olur inşşş :)ınsallah Allah kısmet ederse 16 aralık 07:30 sıralarında mutluluktan ucuyor olacagız umarım yanıltmaz canım benım
KIZLAR O ZAMAN BEN ÇALIŞMALARA BAŞLIYORUM DÜN 20.GÜNDÜ İLİŞKİ OLDU AMA 5 GÜNLÜK SPERMLER ARTIK CANLILARIYLA BUGÜN OLSUN SONRA İKİ GÜNDE BİR OLSUN ZATEN OV TESTİ ALICAM EN KOYUYU YAKALARIM UMARIM:) HADİ HAYIRLISI 21 23 25 27 ŞEKLİNDE ÇALIŞMA OLSUN GERİSİ KISMET:)
hehhh şimdi olduuuu çalışma günleriini onaylıyorumKIZLAR O ZAMAN BEN ÇALIŞMALARA BAŞLIYORUM DÜN 20.GÜNDÜ İLİŞKİ OLDU AMA 5 GÜNLÜK SPERMLER ARTIK CANLILARIYLA BUGÜN OLSUN SONRA İKİ GÜNDE BİR OLSUN ZATEN OV TESTİ ALICAM EN KOYUYU YAKALARIM UMARIM:) HADİ HAYIRLISI 21 23 25 27 ŞEKLİNDE ÇALIŞMA OLSUN GERİSİ KISMET:)
ayy düşününce bile mutlu oluyorum :) Allahım duyar sesimizi dualarımızz kabul olur inşşş :)
amın canım ınsallah bende öyle canım gozlerımı kapatıp hayal ettıgımde o kadar mutlu oluyorumkı hafıfledıgımı hıssedıyorum sankı bu muhtesem duyguyu yasamayı Allah'ım bızlerede nasıp etsın:)
i
inş nasip olur tatlım.. :) geri sayıma başlıyoruz bugünden itibaren kaldı 15 günn... :)
Benim doğum günümde hediyeler geliyo inşallah. Oohh benden de mutlusu olmaz herhalde sizden güzel haberler alınca... Hadi hayırlısı...
ınsallah Allah kısmet ederse 16 aralık 07:30 sıralarında mutluluktan ucuyor olacagız umarım yanıltmaz canım benım
SİZE BİR ŞEY DANIŞACAĞIM EŞİM BABASIYLA ÇALIŞIYOR İŞ FIRSATLARI VAR TEKİRDAĞDA VE OLURSA 2 AYA GİDERİZ DİYOR BANADA BEN BURANIN STRESLERİNDEN YORULDUM ORDA BİR İŞ YAPACAĞIZ BABAM BENİM İÇİN UĞRAŞIYOR BENDE GİDİP ONUNLA ÇALIŞMALIYIIM BELKİ ÖNÜMÜZ AÇILIR FARKLI İŞLER KURARIZ İYİ OLUR GİDELİM DİYOR SENDE BENİMLE GELİRSİN DİYOR SENDE ORADA İŞ BULURSUN SÜRKELİ AİLELERMİZİN OLDUĞU YERDE ÇALIŞAMAYIZ HEP ENGEL OLUYORSUN AMA ÇALIŞMAM LAZIM DİYOR SEVİYORSAN GELİRSİN DİYOR... TAMAM İŞİMİ BIRAKIP ORALARA GİDİP İŞ BULUP ÇALIŞIYIM AMA BU ARADA HAMİLE KALIRSAM ORDADA İŞ BULAMAM VE MADDİ OLARAK EŞİMDE İŞE BAŞLAYACAK NASIL GEÇİNİRİZ YANİ EŞİME BÖYLE DEDİĞİMDE Bİ ŞEYİN GARANTİSİ YOK Kİ HAYATTA DİYOR SİZCE BEBEK İŞİNİ ERTELEMELİ MİYİM? KAYGILI KAYGILARDAKaygılıcım bence çok plan yapma çocuğu da erteleme çünkü ha deyince olmuyor sende görüyorsun yaşıyorsun ayrıca rizki yla gelir bebek. Sen plan yapıyorsun ama Rabbimin de bir planı oluyor.
elisa__ inşallah canım hepimiz inşallah... Ya alıntı yapamıyorum bu arada. Bi sıkıntımı var?
Kızlar beni de aranıza alır mısınıııızzzinş. kuzum ayın 16sında sabah ilk idrarla yaparız testimiizii sabahın erken saatlerinde güzel haberleri verebiliriz inş. birbirimize canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?