2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Çok sağol canım verdiğin bilgiler için annemlerin zamanında sanırım uyuşturmuyorlarmış o işlem sırasında çok canı yanmış onun. O yüzden o dondur dedi ama problem eşimdeymiş spermiogram sonucunu alınca anladık. Yine de o tedavisini olurken bende tedavimi olacağım allahın izniyle aşacağız.​
Lovelycim galiba doktor esin için ilaç vermiş proxeed plus. Bu ilacı benim eşim Varikosel den ameliyat olduktan sonra verdi 3 ay kullanacaksın dedi. Biz de keçi boynuzu pekmezi yle birlikte kullandık sonraki ay hamile kaldım. Tabi bunların hepsi vesile ama Allah in izniyle ise yarıyor. Gebeliğin devamı gelmedi o ayrı. Sonra biz tekrar başladık ikisine yine hamilelik oldu o da düştü. Bizim dusukler benden kaynaklanan bir şeydir sonuçlarını alcaz daha. Yani doktor doğru bir ilaç vermiş bizde şu anda 3 ay kullanmaya devam ediyoruz. Keçi boynuzu da her yerden almayın soğuk press olması önemli. Biz saracoglunun sitesinden alıyoruz güvenilir de. Bilgin olsun diye söyledim. Çok uzun yazdım yahu

inş. kuzum ayın 16sında sabah ilk idrarla yaparız testimiizii sabahın erken saatlerinde güzel haberleri verebiliriz inş. birbirimize canım :)

evet canım aynen öyle yaparız ben 7 de uyanıyorum ınsallah guzel haberler vermek nasıp olur Allah'ım duysun bızı canım :)

evet canım aynen öyle yaparız ben 7 de uyanıyorum ınsallah guzel haberler vermek nasıp olur Allah'ım duysun bızı canım :)
bende uyanırım o saatlerde eşim işe giderken yaparım testi :) inşş kuzumm ya güel şeyler hissediyorum bu ay umarım hislerim beni yanıltmazzz :)

KIZLAR O ZAMAN BEN ÇALIŞMALARA BAŞLIYORUM DÜN 20.GÜNDÜ İLİŞKİ OLDU AMA 5 GÜNLÜK SPERMLER ARTIK CANLILARIYLA BUGÜN OLSUN SONRA İKİ GÜNDE BİR OLSUN ZATEN OV TESTİ ALICAM EN KOYUYU YAKALARIM UMARIM:) HADİ HAYIRLISI 21 23 25 27 ŞEKLİNDE ÇALIŞMA OLSUN GERİSİ KISMET:)

SİZE BİR ŞEY DANIŞACAĞIM EŞİM BABASIYLA ÇALIŞIYOR İŞ FIRSATLARI VAR TEKİRDAĞDA VE OLURSA 2 AYA GİDERİZ DİYOR BANADA BEN BURANIN STRESLERİNDEN YORULDUM ORDA BİR İŞ YAPACAĞIZ BABAM BENİM İÇİN UĞRAŞIYOR BENDE GİDİP ONUNLA ÇALIŞMALIYIIM BELKİ ÖNÜMÜZ AÇILIR FARKLI İŞLER KURARIZ İYİ OLUR GİDELİM DİYOR SENDE BENİMLE GELİRSİN DİYOR SENDE ORADA İŞ BULURSUN SÜRKELİ AİLELERMİZİN OLDUĞU YERDE ÇALIŞAMAYIZ HEP ENGEL OLUYORSUN AMA ÇALIŞMAM LAZIM DİYOR SEVİYORSAN GELİRSİN DİYOR... TAMAM İŞİMİ BIRAKIP ORALARA GİDİP İŞ BULUP ÇALIŞIYIM AMA BU ARADA HAMİLE KALIRSAM ORDADA İŞ BULAMAM VE MADDİ OLARAK EŞİMDE İŞE BAŞLAYACAK NASIL GEÇİNİRİZ YANİ EŞİME BÖYLE DEDİĞİMDE Bİ ŞEYİN GARANTİSİ YOK Kİ HAYATTA DİYOR SİZCE BEBEK İŞİNİ ERTELEMELİ MİYİM? KAYGILI KAYGILARDA​
Kaygılıcım bence çok plan yapma çocuğu da erteleme çünkü ha deyince olmuyor sende görüyorsun yaşıyorsun ayrıca rizki yla gelir bebek. Sen plan yapıyorsun ama Rabbimin de bir planı oluyor.

aynen canım bencede öyle yao zaten ovda alacaksınbence koyuyu yakalayacaksın canım :) hadı gazan mubarek olsn

hehhh şimdi olduuuu çalışma günleriini onaylıyorum kuzum inş. bu çalışma planıylaa bebişin gelir sanaaa :)

ayy düşününce bile mutlu oluyorum :) Allahım duyar sesimizi dualarımızz kabul olur inşşş :)

amın canım ınsallah bende öyle canım gozlerımı kapatıp hayal ettıgımde o kadar mutlu oluyorumkı hafıfledıgımı hıssedıyorum sankı bu muhtesem duyguyu yasamayı Allah'ım bızlerede nasıp etsın:)

i

inş nasip olur tatlım.. :) geri sayıma başlıyoruz bugünden itibaren kaldı 15 günn... :)

Benim doğum günümde hediyeler geliyo inşallah. Oohh benden de mutlusu olmaz herhalde sizden güzel haberler alınca... Hadi hayırlısı...

ınsallah Allah kısmet ederse 16 aralık 07:30 sıralarında mutluluktan ucuyor olacagız umarım yanıltmaz canım benım​

Ayyyy canım benim inşallah senıde mutlu edebılırızzzzzzzzz hayırlısıyla

Çocuk içlerinde en önemlisi sanırım eşimi bırakmaya niyetim yok o zaman işimizi yoluna koyucaz bi şekilde hayırlısı rabbimden her şey karıştı allahım bu sıkıntılarımın hepsini bi çözüme kavuşturur inşallah :)

canım hosgeldın ben 17 aylık evlıyım hıc korunmadım olmadı oncelerı sebepsız yumurtam kıst oluyordu 2 ay ılac kullandım olmadı bu ay kendılıgınden yumurta buyudu olurmu bılmem hayırlısı Allahtan..vıks ben bu ara okadar cok duyuyorumkı bende aksam kasıklarımıa ve belıme surdum ınanılmaz bır hava değişimi vardı :) bakalım ıse yarayacakmı annen nasıl anlattı acaba​
Canm bu vicks isi benm de aklima yatti ben de yapsam diyoru ama tereddutlerim var sen nasil surdun iicne surdun mu şeyinin?

inş. kuzum ayın 16sında sabah ilk idrarla yaparız testimiizii sabahın erken saatlerinde güzel haberleri verebiliriz inş. birbirimize canım :)
Kızlar beni de aranıza alır mısınıııızzz benim bat 9 aralık. Gecikirsem ( ki inş gecikirim :) ) ve sabredebilirsem size ben de katılmak istiyorum ayın 16sında :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…