2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Kızlar beni de aranıza alır mısınıııızzz benim bat 9 aralık. Gecikirsem ( ki inş gecikirim :) ) ve sabredebilirsem size ben de katılmak istiyorum ayın 16sında :)

Tabıkı canım seve seve ınsallah guzel haberler verebılırız hep beraber :) hosgeldın canım :)

Kızlar beni de aranıza alır mısınıııızzz benim bat 9 aralık. Gecikirsem ( ki inş gecikirim :) ) ve sabredebilirsem size ben de katılmak istiyorum ayın 16sında :)
tabi canımmm sende bize katılabilirsin... :) inş. sende gecikirsin bizde gecikirzz beraber sabredip beraber 16sı sabahı yaparız testimizii

merhaba kızlar, benim adetim bu ayda geçti. belim ağrıyor ara ara, adet günüme yakın kasık ağrılarım falanda vardı. gögüslerimde ağrıyor ve sanki aynaya baktığımda damarlarım belirginleşti gibi belli oluyorlar artık ama genede 10 gün geçmeden ne test yapacam ne de doktora gidecem geçen ay kimyasal gebelik yaşamıştım korkuyorum o yüzden ama bakalım hayırlısı diyorum bu ay sadece.

Hayırlısıyla ınsallah bebegın saglıklı bır sekılde gelmıstır bencede test yapma 10 gun bekle canım ama kendınede dıkkat et bu sırada

Canım ben öyle kullanmadım yani sürenler varmış ama bana yakar gibi geliyo zararlı da olabilir bilmiyorum pek fikrim yok ben bu ay regl olursam ondan sonra başlamayı düşünüyorum ama şöyle : kaynar suya vicks atıp buharına oturmak gerekiyor daha sonra fazla geçmeden ilişkiye girilmesi gerekiyor

Bugun degısıklık yapmıslar canım​
Evet ya duzelir insallah 3 aydir telden giriyordum sorun olmuyordu bugun boyle oldu

merhaba kızlar, benim adetim bu ayda geçti. belim ağrıyor ara ara, adet günüme yakın kasık ağrılarım falanda vardı. gögüslerimde ağrıyor ve sanki aynaya baktığımda damarlarım belirginleşti gibi belli oluyorlar artık ama genede 10 gün geçmeden ne test yapacam ne de doktora gidecem geçen ay kimyasal gebelik yaşamıştım korkuyorum o yüzden ama bakalım hayırlısı diyorum bu ay sadece.
ben olsam dayanamazdim hemencik yapardim insallah hamissindir canimbeklemek zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…