Kızlar beni de aranıza alır mısınıııızzzbenim bat 9 aralık. Gecikirsem ( ki inş gecikirim :) ) ve sabredebilirsem size ben de katılmak istiyorum ayın 16sında :)
tabi canımmm sende bize katılabilirsin... :) inş. sende gecikirsin bizde gecikirzz beraber sabredip beraber 16sı sabahı yaparız testimiziiKızlar beni de aranıza alır mısınıııızzzbenim bat 9 aralık. Gecikirsem ( ki inş gecikirim :) ) ve sabredebilirsem size ben de katılmak istiyorum ayın 16sında :)
canım hosgeldın ben 17 aylık evlıyım hıc korunmadım olmadı oncelerı sebepsız yumurtam kıst oluyordu 2 ay ılac kullandım olmadı bu ay kendılıgınden yumurta buyudu olurmu bılmem hayırlısı Allahtan..vıks ben bu ara okadar cok duyuyorumkı bende aksam kasıklarımıa ve belıme surdum ınanılmaz bır hava değişimi vardı :) bakalım ıse yarayacakmı annen nasıl anlattı acaba
Canm bu vicks isi benm de aklima yatti ben de yapsam diyoru ama tereddutlerim var sen nasil surdun iicne surdun mu şeyinin?
benimde bat 17si sizden güzel haberler geldikten sonra bende güzel haberler veririm inşallah :)tabi canımmm sende bize katılabilirsin... :) inş. sende gecikirsin bizde gecikirzz beraber sabredip beraber 16sı sabahı yaparız testimizii
benimde bat 17si sizden güzel haberler geldikten sonra bende güzel haberler veririm inşallah :)
inş. canım istersen sende bize katıl.. :) senin için biraz erken olacak ama katılablirsin erken öğrenebilirsin belki bebişin olursa :)benimde bat 17si sizden güzel haberler geldikten sonra bende güzel haberler veririm inşallah :)
merhaba kızlar, benim adetim bu ayda geçti. belim ağrıyor ara ara, adet günüme yakın kasık ağrılarım falanda vardı. gögüslerimde ağrıyor ve sanki aynaya baktığımda damarlarım belirginleşti gibi belli oluyorlar artık ama genede 10 gün geçmeden ne test yapacam ne de doktora gidecem geçen ay kimyasal gebelik yaşamıştım korkuyorum o yüzden ama bakalım hayırlısı diyorum bu ay sadece.
Canım ben öyle kullanmadım yani sürenler varmış ama bana yakar gibi geliyo zararlı da olabilir bilmiyorum pek fikrim yokcanım hosgeldın ben 17 aylık evlıyım hıc korunmadım olmadı oncelerı sebepsız yumurtam kıst oluyordu 2 ay ılac kullandım olmadı bu ay kendılıgınden yumurta buyudu olurmu bılmem hayırlısı Allahtan..vıks ben bu ara okadar cok duyuyorumkı bende aksam kasıklarımıa ve belıme surdum ınanılmaz bır hava değişimi vardı :) bakalım ıse yarayacakmı annen nasıl anlattı acaba
Canm bu vicks isi benm de aklima yatti ben de yapsam diyoru ama tereddutlerim var sen nasil surdun iicne surdun mu şeyinin?
Ya ben alinti yapamiyorum sinir oldum ya hep telden giriyorum bugun ne olmus bu siteye
inş hepimizin sonucu güzel olurrrtabi canımmm sende bize katılabilirsin... :) inş. sende gecikirsin bizde gecikirzz beraber sabredip beraber 16sı sabahı yaparız testimizii
inş. tatlım uğurlu olur Aralık ayı umarım :)inş hepimizin sonucu güzel olurrr
Bugun degısıklık yapmıslar canım
Evet ya duzelir insallah 3 aydir telden giriyordum sorun olmuyordu bugun boyle oldu
hoşbuldummmm :) :) inşallah canımTabıkı canım seve seve ınsallah guzel haberler verebılırız hep beraber :) hosgeldın canım :)
inşallah canımm hepimizden güzel haberler gelir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?