Güldürür inşaAllah kuzum...belirtilerin çok güzel bebiş olacak inşaAllah elisam :)
Ayy inş canım bebiştir.kan yerlesmede olması normal malum vucut o raya kan pompalıyor bolca.gebelik olmasaydı direk derdi bence.rahim incelmiş regli habercisi derdi bence.hadı bakalım yarın senden güzel bir haber alalım yavrus gelmiş olsunrahimle ilgili sadece bolca kan var dedi...valla kendi de dedi gebelik yüzünden olmuş olabilir bu 21 mm lik ŞEY...
amin inş. canım.. ya artık zaman geçtikçe insanın isteği de artıyorr canım ya eşime de bakıyorum o da nasıl istiyor etrafta bi kaç bebek bi kaç hamile var onlara imrendiğini farkediyorum
Sonuç!!! Bu nedir yaa.. illaki gel git mi yapıcaz.. adam gibi ilk seferde desen böyle böyle die.. insanı doktordan soğutuyorlar.. Ben sırf gerzek bir doktor yüzünden, adet düzensizliğimle ilgili tedavimi yarıda bırakmıştım..
Hayirlisi olsun kuzum duadasinSonuç tam bi muamma...kan sonucunu bekleyeceğim...lakin 21 mm lik şey NE ???? ay hiçbişey anlamadım canım
Ewt cnm zaman yok eve 5 gibi gidiyorum sonra 45 dk yürüyüp geliyorum sürekli yapmayı bende sevmiyorum ama göbeklen dim yahu
Güldürür inşaAllah kuzum...belirtilerin çok güzel bebiş olacak inşaAllah elisam :)
geçen tv de gördüm canan karatay diyor ki şeker yüklemesi yaptırmayın hamilelikte çocuğa zarar diye ısrarla söyledi anlamadım bu işi
kist olmadıkça her sonuca razıyım kuzum...dilerim en istenen sonuç oluricini ferah tut insallah hamissindir sonucunu sabirsizlikla bekliyorum lovel le husrana ugradik insallah seninle seviniriz
anlarız şu kan sonucu çıkınca canım benim...ne uyuz bi vücudum var yahuAyy inş canım bebiştir.kan yerlesmede olması normal malum vucut o raya kan pompalıyor bolca.gebelik olmasaydı direk derdi bence.rahim incelmiş regli habercisi derdi bence.hadı bakalım yarın senden güzel bir haber alalım yavrus gelmiş olsun
bende öyleyimde eve 5 45 gibi varıyorum 6 45 e kadar yürüsem 7 buçukta anca duştan çıkarım e ne zaman yemek olacak yiyeceğiz de toparlayıp oturucam böyle erken görünüyor ama gerçekten vaakit olmuyor
Allah razı olsun kuzumHayirlisi olsun kuzum duadasin
karatay ın acıklamasını ben de duydum ama yaptırmakta fayda var bence, sonucta şeker varsa ve bizde bilmediğimiz için önlemini almazsak Allah korusun bebiş etkilenir..ben normalde şeker hastasıyım 2 kat dikkat gerekior
Ay tiksinmek de kötü olur ya benim bulantı geçti şükür
Doğru cnm benimki uyuduğu için sorun yok :) ne zaman yaparsam kaldırıyorum
benim belirtilerim nasıl esmam bugün iştahım yok dedim ama yine yedim götürdüm h sonu iyiydim de yine geldi açlık oyunlarıfasulyem ne yapıyor göz kapakları oluşuyormuş hanii şu gece kapanmayıp gündüz kapanacak annesini uyudu diye kandırıp kırpıştıracak göz kapaklarıı
Cnm benim ki eczacı kalfası nöbetleri oluyor o yüzden ben de fotoğrafçıyım geç gidiyorum bazen erken yemek yapınca kaldırıyorum öyle yanieşin mi nasıl yani ?
evet canım nasip kısmet Allah doğru olan zamanı bizden daha iyi biliyodur... :) hakkımız da hayırlısı... zaten bu düşüncelere sığınıyoruzz içimizi ferahlatıyoruz Allah büyükk :)Anladım canım benım hayırlısı olsun kuzum zamanı var demekkı en uygun zamanda gelecektır benım esımde ıstıyor ama kısmet ne zamansa o zaman olur ama bakıyorum konusurken bazen esımde heveslenıyor hecalanıyor olacak canım Allah'ın ıznıyle
Hakkatten yaa ne yumurtan durdugu yerde duruyor ne zaman çatlayacagı belli olmuyor,ne kistler rahat duruyor,nasıl rahim bu bacım :) bebiş kesin oynak bişi olur senin.sen aylarca cinsiyetini bile öğrenemezsin kesin:) her işin ters karısık ya onuda göstermez kerata sırf seni deli etmek içinanlarız şu kan sonucu çıkınca canım benim...ne uyuz bi vücudum var yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?