2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Güldürür inşaAllah kuzum...belirtilerin çok güzel bebiş olacak inşaAllah elisam :)

benim belirtilerim nasıl esmam bugün iştahım yok dedim ama yine yedim götürdüm h sonu iyiydim de yine geldi açlık oyunları fasulyem ne yapıyor göz kapakları oluşuyormuş hanii şu gece kapanmayıp gündüz kapanacak annesini uyudu diye kandırıp kırpıştıracak göz kapaklarıı

rahimle ilgili sadece bolca kan var dedi...valla kendi de dedi gebelik yüzünden olmuş olabilir bu 21 mm lik ŞEY...
Ayy inş canım bebiştir.kan yerlesmede olması normal malum vucut o raya kan pompalıyor bolca.gebelik olmasaydı direk derdi bence.rahim incelmiş regli habercisi derdi bence.hadı bakalım yarın senden güzel bir haber alalım yavrus gelmiş olsun

amin inş. canım.. ya artık zaman geçtikçe insanın isteği de artıyorr canım ya eşime de bakıyorum o da nasıl istiyor etrafta bi kaç bebek bi kaç hamile var onlara imrendiğini farkediyorum

Anladım canım benım hayırlısı olsun kuzum zamanı var demekkı en uygun zamanda gelecektır benım esımde ıstıyor ama kısmet ne zamansa o zaman olur ama bakıyorum konusurken bazen esımde heveslenıyor hecalanıyor olacak canım Allah'ın ıznıyle

Aynen cnm bende yarım bıraktım kaçkere devlette fazla ilgilenmiyorlar. Özelde de değiştirdim hatta şimdi de değiştireceğim evlenmeden önce gittiğim bi doktor vardı onu buldum kısmetse bu ay da olmazsa yolcuyuz artık :)

Ewt cnm zaman yok eve 5 gibi gidiyorum sonra 45 dk yürüyüp geliyorum sürekli yapmayı bende sevmiyorum ama göbeklen dim yahu

bende öyleyimde eve 5 45 gibi varıyorum 6 45 e kadar yürüsem 7 buçukta anca duştan çıkarım e ne zaman yemek olacak yiyeceğiz de toparlayıp oturucam böyle erken görünüyor ama gerçekten vaakit olmuyor

geçen tv de gördüm canan karatay diyor ki şeker yüklemesi yaptırmayın hamilelikte çocuğa zarar diye ısrarla söyledi anlamadım bu işi

karatay ın acıklamasını ben de duydum ama yaptırmakta fayda var bence, sonucta şeker varsa ve bizde bilmediğimiz için önlemini almazsak Allah korusun bebiş etkilenir..ben normalde şeker hastasıyım 2 kat dikkat gerekior

anlarız şu kan sonucu çıkınca canım benim...ne uyuz bi vücudum var yahu

bende öyleyimde eve 5 45 gibi varıyorum 6 45 e kadar yürüsem 7 buçukta anca duştan çıkarım e ne zaman yemek olacak yiyeceğiz de toparlayıp oturucam böyle erken görünüyor ama gerçekten vaakit olmuyor

Doğru cnm benimki uyuduğu için sorun yok :) ne zaman yaparsam kaldırıyorum

evet bilemiyorum bu işler karışık bir çok kişi yaptırıyor yani oluruna bırakalım da bazı şeylerde işte böyle insanı tedirgin ediyor

hehe deli yaa... senin de belirtiler var baya ama ne desem ki , adet günün bile belli değil hatuuun , gittin geciktirici aldın
Oyyy teyzesiii , fasulyeyi takip ediyoor... canımsın yaa ivett kirpikleri babasına benzesiiiin diye dua ediyorum

evet canım nasip kısmet Allah doğru olan zamanı bizden daha iyi biliyodur... :) hakkımız da hayırlısı... zaten bu düşüncelere sığınıyoruzz içimizi ferahlatıyoruz Allah büyükk :)

anlarız şu kan sonucu çıkınca canım benim...ne uyuz bi vücudum var yahu
Hakkatten yaa ne yumurtan durdugu yerde duruyor ne zaman çatlayacagı belli olmuyor,ne kistler rahat duruyor,nasıl rahim bu bacım :) bebiş kesin oynak bişi olur senin.sen aylarca cinsiyetini bile öğrenemezsin kesin:) her işin ters karısık ya onuda göstermez kerata sırf seni deli etmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…