- 18 Kasım 2014
- 711
- 728
- 128
tabi cnm ben sizinleyim zaten. hızınıza yetişemiyorum tek sorunum buinş. canım istersen sende bize katıl.. :) senin için biraz erken olacak ama katılablirsin erken öğrenebilirsin belki bebişin olursa :)
merhaba kızlar, benim adetim bu ayda geçti. belim ağrıyor ara ara, adet günüme yakın kasık ağrılarım falanda vardı. gögüslerimde ağrıyor ve sanki aynaya baktığımda damarlarım belirginleşti gibi belli oluyorlar artık ama genede 10 gün geçmeden ne test yapacam ne de doktora gidecem geçen ay kimyasal gebelik yaşamıştım korkuyorum o yüzden ama bakalım hayırlısı diyorum bu ay sadece.
cnm kötü günlerini hatırla önümüze bakalım artık :) inşallah güzel günler bizleri bekliyor... bebişin inş en kısa zamanda seninle olur sende güzel haberi verebilirsim bize umarım bu ay :)tabi cnm ben sizinleyim zaten. hızınıza yetişemiyorum tek sorunum bubenim zaten hemen öğrenmem lazım gecikmeyi çok bekleyemem eğer hamiş olursam doktorum duruma göre iğneye başlatıcak. ayın 19unu beklerim en geç inşallah gecikme olursa. daha önce kayıplarım varda neyse o günleri tekrar hatırlamaya gerek yok herşey güzel olacak geçen ay günü kaçırdık sanırım bu ay deneme 2 olacak.
amin hepimiz bebişimizi kucağımıza alalım inşallahcnm kötü günlerini hatırla önümüze bakalım artık :) inşallah güzel günler bizleri bekliyor... bebişin inş en kısa zamanda seninle olur sende güzel haberi verebilirsim bize umarım bu ay :)
ya kızlar bir şey sorıcaktım benim kasığımda ve sağ bacağımda çok acayip ağrı var üşütmekle bi alakası var mıdır
inş. canım :)amin hepimiz bebişimizi kucağımıza alalım inşallah
kuzum ağustos anneleri topiğine baktım da inş. sennle beraber buradan oraya gecebilirizüşütmektende olabılır canım benımde bır ara cok sızlamıstı kendımı sıcak tuttum gectı belırtı arama canım sakın olalım vucudumuzu rahat bıralım ben bu ay hıc belırtı aramıyorum senın kacıncı denemen canım
yok canım belirti aramıyorum zaten bu ay pek fazla umudum yok çok üşüttüm ve aynı zamanda mantar da oldumüşütmektende olabılır canım benımde bır ara cok sızlamıstı kendımı sıcak tuttum gectı belırtı arama canım sakın olalım vucudumuzu rahat bıralım ben bu ay hıc belırtı aramıyorum senın kacıncı denemen canım
canım benım kuzenımde 21 aralıkta kan testıyle hamıle oldugunu kesınlestırdı ve esının dogum gunuydu o gun 14 agustostada dogum yaptı ınsallah bızede nasıp olur canım aynen canım agutos annelerı topıgınede bakarız ama burayıda bırakmayız :) kulaga ne hos gelıyor agustos annelerıkuzum ağustos anneleri topiğine baktım da inş. sennle beraber buradan oraya gecebiliriz:)
yok canım belirti aramıyorum zaten bu ay pek fazla umudum yok çok üşüttüm ve aynı zamanda mantar da oldumama bi umut işte yinede.. 4 aylık evli ve 4. denemem canım :)
evet cnm kulagada çok hoş geliyorr burayıda tabı bırakmayız :) inş. kuzenın gibi olur bebiş kısmıda denk gelir canım :)canım benım kuzenımde 21 aralıkta kan testıyle hamıle oldugunu kesınlestırdı ve esının dogum gunuydu o gun 14 agustostada dogum yaptı ınsallah bızede nasıp olur canım aynen canım agutos annelerı topıgınede bakarız ama burayıda bırakmayız :) kulaga ne hos gelıyor agustos annelerıve benım bu kuzenımle herseyım aynı gıdıyor o 25 martta evlendı ben 29 marta sadece sene var aramıda oda evlendıkten sonra 8 ayında hamıle kaldı benımde 8 ayım ve dunyaalr tatlısı bır kızı var dıyorumkı Rabbım banada denızım gıbı tatlı bır evlat nasıp etsınnn
uzun bir çıkma dönemi olduğu için hemen bebek istedik bakalım Allahtan hayırlısı canım :) evet ben fazla dikkat etmedim ve çok feci oldum doktor da yeni gelin hastalığı dedi :) ama şimdi dikkat ediyorum :)Maşallah daha cok yenısın canım dıkkat et kendıne yenı evlıısn sıcak tut kendını canım corapsız terlıksız gezme gecmıs olsun canım hıc bellı olmaz canım ummadgnda anda cıkar gelır yenı evlıısn ve bugunlerın tadını cıkar sakın stres yapam kendıne bende 9 ayıma gırdım evlılıkte 6 denemen bu ay :)
evet cnm kulagada çok hoş geliyorr burayıda tabı bırakmayız :) inş. kuzenın gibi olur bebiş kısmıda denk gelir canım :)
evet canım hazırlıklarımızdan, bebişlerimizin gelişmelerinden bahsederizz isim bulma aşamasında fikirlerimizi alırızzahhh ahh Rabbım nasıp etsın agustos annelerınde bebıslerımıze yapılan hazırlıklardan konusuruz gelırmı o gunler acaba
ınsallah canım ınsallah buda denk gelır :)
uzun bir çıkma dönemi olduğu için hemen bebek istedik bakalım Allahtan hayırlısı canım :) evet ben fazla dikkat etmedim ve çok feci oldum doktor da yeni gelin hastalığı dedi :) ama şimdi dikkat ediyorum :)
evet canım hazırlıklarımızdan, bebişlerimizin gelişmelerinden bahsederizz isim bulma aşamasında fikirlerimizi alırızzçok güzel düşüncesi bilee
rahatla tabi canımm gerginlikten stresten uzak durman lazım sen ağustos annesi adayısınn kendimize iyi bakmamız lazım :)evet canım benım dusuncesı bıle ınsanı rahatlatıyor gergındım bugun ama bunları dusununce rahatladm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?