uzun bir çıkma dönemi olduğu için hemen bebek istedik bakalım Allahtan hayırlısı canım :) evet ben fazla dikkat etmedim ve çok feci oldum doktor da yeni gelin hastalığı dedi :) ama şimdi dikkat ediyorum :)
rahatla tabi canımm gerginlikten stresten uzak durman lazım sen ağustos annesi adayısınn kendimize iyi bakmamız lazım :)
aaa biz de 2009 nisan :) yeni gelinimm eveett çok şükür :) Amin canımm inşalaaahbızde oyle canım 2009 martta gorusmeye basladık 2014 martta evlendık canım :) yenı gelın senııııııııdıkkat et cok sukur ıyıymıssın :) emınım Allah'ım en hayırlı ve dogru zamanda bebeklerımıız bıze gonderecek
evet canım aynen dediklerini yapıyorum ve ayrıetten sıcak su torbası koyuyorum ayaklarımın altına hep soğuyunca tekrar kaynatıp tekrar koyuyorum geçti çok şükür :)genital bölgene sabun sürme doktorun önerdiği kremleri sür bir de beyaz pamuklu ve 80 veya 90 derecede yıkanmış iç çamaşırı giyin :)
bende kıpır kıpırım bugün burada vakit gecirmek iyi geldi ya bayadır müsait olamıyodum :)Oyyy kuzum benım yuzumde tebessum olusturdun cokk sagol agustos annesı adayı bu dusunmek bıle ıcımı kıpır kıpır edıyor ınanmıyorum ınsallah dedıgın gıbı agustos annesı olur canım :)
inşallah yaz çocuğu doğurucaz çıplak çıplak yatırıcam mıncıklıcam oyyyyyyybende kıpır kıpırım bugün burada vakit gecirmek iyi geldi ya bayadır müsait olamıyodum :)
ağustos annişleri olucaz inaşallahhhhh :)
vardır bir hayır canım kayıplarındada... inş. Rabbim kısa zamanda sana acılarını unutturacak minik bebişini verir... 2015 annesi olursun canm sende inş. :)ayyy ya ağustos annesi kulağa çok hoş geliyo :) bende geçen sene ağustos annesi adayıydım olmadısonra 2015 ocak annesi adayı oldum (ikizmiş bide) o da olmadı. rabbim inşallah bana da benim gibi isteyen herkese de nasip et. 2014 olmadı 2015 ağustos annesi olayım :)
evettt cıplak yatarırızzz bitek zıbınlainşallah yaz çocuğu doğurucaz çıplak çıplak yatırıcam mıncıklıcam oyyyyyyy
ınsallah canım hayırlısyla olacak Rabbım duysun :)ayyy ya ağustos annesi kulağa çok hoş geliyo :) bende geçen sene ağustos annesi adayıydım olmadısonra 2015 ocak annesi adayı oldum (ikizmiş bide) o da olmadı. rabbim inşallah bana da benim gibi isteyen herkese de nasip et. 2014 olmadı 2015 ağustos annesi olayım :)
evet canım çok enteresan bencede özellikle ilk rüyanı etkileyici buldum.. hayır olsun inş cnm. bilinç altımız karmaşık baya şu sıralar anlaşılan...KIZLAR SIZE 2 GUNDUR GORDUGUM RUYAYI ANLATMAK ISTIYORUM
1) kayınvalıdem bana 100 tl para verıyor boyle bır dukan gıbı bırdeyız kadınlar var battaıyeı yollukmu öyle seylerın oldugu bır yer al bu parayı harca ıhtıyaclarını karsıla kendıne bırseyler al agdanı falan yaptır dıyor yok kabul edememm dıyorum zorla verıyor sonra esımle benı uygunsuz sekılde gordum ve o sırada kucuk bı kurbaga gordum evımızde yatak odamızdan cıkıyor zıplaya zıplaya banyoya gıdıyor
2) benım merısnde unıvden bır arkadasım var sozlusu askerden geldı böyle ona bır hazırlık yapıyor gıbı kalabalık var evde oturuyoruz arkadasımın babası dıyorkı elını uzat falına baksın dıyor arkadasın sozlusu ıcın sonra ama kahve falına bakıyor ve ben uzaktan dıyorumkı orda gorunenler mezarlık degılmı ve sankı arkadasın sozlusu bebekle ılgılı bırsey dıyor sonra ben marul yıkıyorum ve arkadasa ben 3.5 4 gıbı cıkarım anca gıderım dıyorum
cok degısık geldı bu ruyalar bana kızlar
bende kıpır kıpırım bugün burada vakit gecirmek iyi geldi ya bayadır müsait olamıyodum :)
ağustos annişleri olucaz inaşallahhhhh :)
inşallah canımvardır bir hayır canım kayıplarındada... inş. Rabbim kısa zamanda sana acılarını unutturacak minik bebişini verir... 2015 annesi olursun canm sende inş. :)
evet canım çok enteresan bencede özellikle ilk rüyanı etkileyici buldum.. hayır olsun inş cnm. bilinç altımız karmaşık baya şu sıralar anlaşılan...
çok değişikmiş canım hayırdır inşallahKIZLAR SIZE 2 GUNDUR GORDUGUM RUYAYI ANLATMAK ISTIYORUM
1) kayınvalıdem bana 100 tl para verıyor boyle bır dukan gıbı bırdeyız kadınlar var battaıyeı yollukmu öyle seylerın oldugu bır yer al bu parayı harca ıhtıyaclarını karsıla kendıne bırseyler al agdanı falan yaptır dıyor yok kabul edememm dıyorum zorla verıyor sonra esımle benı uygunsuz sekılde gordum ve o sırada kucuk bı kurbaga gordum evımızde yatak odamızdan cıkıyor zıplaya zıplaya banyoya gıdıyor
2) benım merısnde unıvden bır arkadasım var sozlusu askerden geldı böyle ona bır hazırlık yapıyor gıbı kalabalık var evde oturuyoruz arkadasımın babası dıyorkı elını uzat falına baksın dıyor arkadasın sozlusu ıcın sonra ama kahve falına bakıyor ve ben uzaktan dıyorumkı orda gorunenler mezarlık degılmı ve sankı arkadasın sozlusu bebekle ılgılı bırsey dıyor sonra ben marul yıkıyorum ve arkadasa ben 3.5 4 gıbı cıkarım anca gıderım dıyorum
cok degısık geldı bu ruyalar bana kızlar
evet cnm heyecanıma heyecan kattım amainşallah olacgaz canım ınsallah evet canım uzun zamandır bu kadar uzun bulunmuyordun ıyı oldu valla :)
çok değişikmiş canım hayırdır inşallah
evet cnm heyecanıma heyecan kattım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?