hangı fılme gıttın canım bızde dun gıdıp gıtmeme konusunda kararsız kaldık haftaya gıderız dedık :)amın canım ınsallah .) ellerıne saglık canım aman aman hep yerınde olsun canım
Dün sinema yaptim sap basima iyi geldi tavsiye ederim
canım benim ilk gebeliğin mi olacak bilmiyorum ama burda herkesten gebelik şüphesi olarak herşeyi duydum...benim başımdan bi kere geçti ama kürtaj oldumm...ben gebe olduğumu üsütne basa basa eşime die getirdim o inanmadı nerden biliyosun dedi...çünkü duygusal değilim dedim asabi sinirlilik yok üstümde...en net belirgin adet belirtim duygusallıktı benimmfıstıklarrr bua arada bir şey soracam sizlereee.sırtta sivilcelenme gebelik belirtisimidir acep?
Öyleymis arkadadasimda olmustu
hangı fılme gıttın canım bızde dun gıdıp gıtmeme konusunda kararsız kaldık haftaya gıderız dedık :)
Hadi inşallah a gittim bekledigimden guzeldi tavsiye ederim
elisaaa kaçıncı günündesin benimki zorluyorrr kan gelcekk kannn birde ruh halin nasıl sende adetin yaklaştığında nasıl bir hal alıyorsun...İnşallah canım inşalah o zaman gelsın bebıslerımız gobusumuze konsun paylasırız burada:)
canım bugn 23.gunum benım adetım yaklastıgında gergın sınırlı olurum canım hersey bana batar ama suan gayet sakın dunya yıkılsa umrumda degıl sankı oyle kendı halımdeyımelisaaa kaçıncı günündesin benimki zorluyorrr kan gelcekk kannn birde ruh halin nasıl sende adetin yaklaştığında nasıl bir hal alıyorsun...
Tesekkur ederım canım dıkkate alacagım
Romantik komedi diye esin gitmek istemezse salonun cogu erkektidaha cok komedi romantik zaten
umarım hep öyle devam eder canım az kalmış bu haller şimdiye kendini belli ederdi...hadi hayırlısı olsun işallah...şu ev işini taşıma işini halledelim bizde eşiminde aöf sınavlarını atlatalım hem zaman kazanmış oluruz bu sefer özele gitcem canım ya dün misafirlerim vardı arkadaş hamileydi kendisi hastaneyi ve doktooru önerdi kendisi çok memnun işallah bize de bir umut olur....eşime üzülüyorum herşeyi çok takıyor üzülüyor iş stresi o bu stres derken kendine ediyor git gide zayıflıyor bana da belli etmek istemiyor hallerini ama anlıyorum...sanki hayat bize karşı tüm engellerini koymuş bi işe sevinirken hep bir engel çıkıyor...sabır diyorum Allahım isyan ettirme diyorum...canım bugn 23.gunum benım adetım yaklastıgında gergın sınırlı olurum canım hersey bana batar ama suan gayet sakın dunya yıkılsa umrumda degıl sankı oyle kendı halımdeyım
Aynen canım esım daha cok komedye gtmek ıster ama senın söyledıgnı söyleyecegım :)
Senarist erkek oldugundan romantizm cok az olmus oyle de ben benimkine kizdim kendim gittim ama cok eglenirmis gelseymis uzmeseydi beni canım
umarım hep öyle devam eder canım az kalmış bu haller şimdiye kendini belli ederdi...hadi hayırlısı olsun işallah...şu ev işini taşıma işini halledelim bizde eşiminde aöf sınavlarını atlatalım hem zaman kazanmış oluruz bu sefer özele gitcem canım ya dün misafirlerim vardı arkadaş hamileydi kendisi hastaneyi ve doktooru önerdi kendisi çok memnun işallah bize de bir umut olur....eşime üzülüyorum herşeyi çok takıyor üzülüyor iş stresi o bu stres derken kendine ediyor git gide zayıflıyor bana da belli etmek istemiyor hallerini ama anlıyorum...sanki hayat bize karşı tüm engellerini koymuş bi işe sevinirken hep bir engel çıkıyor...sabır diyorum Allahım isyan ettirme diyorum...
Belkıde canım gecen aylardayaptıgım hıcbırseyı bu ay yapmıyorum ne esmenasıl soylerım planı ne belırtı arama hıcbırsey yok oyle dunyadan bır haber vakıt gecırmeye calısıyorum canım :)canım bugn 23.gunum benım adetım yaklastıgında gergın sınırlı olurum canım hersey bana batar ama suan gayet sakın dunya yıkılsa umrumda degıl sankı oyle kendı halımdeyım
Beklemiyorsun ya olmustur belki bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?