2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Anladım canım hiç duymamıştım bu yöntemi: ) her biri bizlere vesile olsun inşallah

Hayırlı olsun kuzum inş tutunacak benimde bat 12aralık birlikte beklicez canım: )

Hamis haberleri mi var burdaaa :) hanife55 inşallah hamissindir ABCDEFCD senin minnaklarda tutunur inşallah 2015 kucqklarimiz bebis dolar :) bende 3 gündür kasik ağrısı var usuttum mu yoksa bebis kendine yer mi yapıyor bilemiyorum

Kuzum şöyle bir plan izlemeyi düşünüyoruz. Yarın ben hormon testi vereceğim, perşembe günü kendi doktorumda randevum var. Eşimde bu sefer devlette tekrarlıcak. Sonuçları ona götüreceğim o bir incelesin. Cts günü kendi doktorum tüp bebek bölümünden bir doktora yönlendirdi beni onunda adı kk'da çok geçiyor bu konuda. Kendisi ve ekibinin çok başarılı olduğu söyleniyor. Cts oturup nasıl bir yol izleyelim konuşalım diyoruz. Tüm testleri, tahlilleri de kendisi görsün eğer ilaçlarla düzeleceğine inanıyorsa (ki biz inanıyoruz) marta kadar yani biz barselonadan dönene kadar eşim ilacını, keçiboynuzunu kullanmaya devam etsin dönünce bir daha spermiogram verir eğer hala normal yollarla kalamayacağımız sonucunu alırsak mart nisan gibi doğru tüp bebek diyoruz.

hakkınızda hayırlısı olsun lovelycim inşallah en kolay yoldan bebişine kavusursun Allahım hepimize yardım etsın

Hiç ağrının olmaması da bi belirti sanki. Ne bilim bana geç döllenme gibi geliyor. İnşallah öyledir...

canim insallah hamis cikarsin bu kadar bekledin artik kirmizida gelmesin guzel haberini bekliyoruz

Herkese merhaba..Ben de çatlatma iğnesi vuruldum ve regl olmak üzereyim, sancım başladı..Moralim dip..Başım ağrıdan çatlamak üzere..Rabb'im hayırlısnı versin..Her şeyin en iyisini O bilir elbet..İnsanız işte yine de engel olamıyorsun duygularına..Allah iyiliklerle imtihan etsin ve isteyen herkese sağlıklı, uzun ömürlü, hayırlı evlatlar nasip etsin..Dilerim bu imtihandan alnımızın akıyla tez vakitte çıkarız..

Amin... kacinci deneme klomen mi kullandin ben de ikinci kere klomen kullandim igne yapmadi gecen ay kendi catladi bu ay da bakcaz artik.. belki olmustur test yaptin mi umitsizlige kapilma hemen

ne yapacağımı şaşırdım canım ya 4. gün kırmızıların gelmesi gerek aslında ama yoklar ilk gebeliğimide 6 haftalıkken öğrenmiştim zaten geç öğrenince daha az stres oluyorum sanırım. progestron evde var coraspirinde var 2 gün daha olursa ben başlayacağım zaten doktorum öyle demişti. yaptırdığım testlerin bir kısmı çıktı şimdilik her şeyim normal doktor bir test için bu normalse diğerleride normal çıkar dedi. genetikte bu ayın sonunda çıkacaz bakalım inşallah dediğin gibidir canım dualarını eksit etme lütfen

Hayırlısıyla ınsallah bebegın saglıklı bır sekılde gelmıstır bencede test yapma 10 gun bekle canım ama kendınede dıkkat et bu sırada
evet dikkat ediyorum, diğer ikisinde bu kadar dikkat etmemiştim inşallah bebiştir. bakalım 4 gün gitti kaldı 6 gün haftasonu hala olmamışsam test yapacam. şimdilik beklemeye devam.

Amin... kacinci deneme klomen mi kullandin ben de ikinci kere klomen kullandim igne yapmadi gecen ay kendi catladi bu ay da bakcaz artik.. belki olmustur test yaptin mi umitsizlige kapilma hemen
Evet klomen kullandım canım..İlk kez vuruldum..Bugün test yaptım negatif..Kan tahliine gerek duymadım,enerjim düştü.Aslında adet günüm henüz geçmedi normalde bugün yarın olmam gerekiyor bazen hava artlarından 2 3 gün gecikiyor zaten ama olsaydı çıkardı..Heveslenmek istemiyorum çünkü sonu hüsran olunca kötü oluyorum..Bu heveslenmemiş halimse Allah bilir ne olur o zaman..

Heveslenmemek elimizde degil hatta suan 1kadin1erkkegi izliyorum dogum yapacak ben heyecanlandim ta burdan ☺ kacinci denemn peki sen yine de bekle derim olur ya gec olusmustur falan

İncir kürü soğan kürü ne kadar sağlıklı bilmiyorum kii..Herkes bir şey söylüyor..İnsan şaşırıyor bilemiyor ne yapacağını..Ya Evvel adıyla yetişsin Rabb'im..

Heveslenmemek elimizde degil hatta suan 1kadin1erkkegi izliyorum dogum yapacak ben heyecanlandim ta burdan ☺ kacinci denemn peki sen yine de bekle derim olur ya gec olusmustur falan

Cevap verdim fakat göremedim..Benim ilk denemem..Fakat 2 yıldır doğal yol ile olmadı.İnan hasta olmamı bekliyorum ki doktorumu arayayım hemen..O kadar umutsuzum..O kadar enerjim düşük..Yanılmayı elbette çok isterim ama umudum yok işte..Eli kulağında geldi gelecekler..

Ay sendemi canim ya benimde bu ay tutmazsa hsg yapilacak ama dokt anestezili dedi fiyati ne acaba
Canm ben kararsizim daha bir yil olmadigi icin ama bi yandan da olsun o da icim rahat etsin diyorum.netten arastirdim özelde 400 500 u buluyo ankarada. . Hatta anestezili 750 bile duydum. Bilmiyorum para falan neyse de islem zor geliyo napsam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…