- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Anladım canım hiç duymamıştım bu yöntemi: ) her biri bizlere vesile olsun inşallahcanım annem söyledi bana :) eskiden kadınlar hamile kalamayınca ilaç felan çok olmadığı için kaynar suya biraz vicks atıyolarmış ve buharına oturuyolarmış, buhar geçene kadar oturulup sonrası ilişkiye girilecek. Adet bittikten sonra yapılacakmış benim reglim 9Aralık onu bekliyorum ondan sonra deneyeceğim :)
Hayırlı olsun kuzum inş tutunacak benimde bat 12aralık birlikte beklicez canım: )slm kızlar bn trasferimi oldm geldim 2 bebişim göbüşümde artık çok heycanlı inş sıkı sıkı tutunurlr bana13 aralıkta beli olcak @Mogami yeni bat olarak yazabilirsn şimdi dinnlenyrm hiç iş yapmıym
kuşum biraz uğraşacaksınız ama inanıyorum sonu güzel olacak...ailelere bakmayın onlar en küçük şeyi bile büyütür...sende bana katıldın yani desene biz senle 2015 yazında başlarız herhalde tekrar çalışmalara
hayırlı olsn canım cok sevındım :):):)kızlaarr 14.83 çıktı sonucum adetime 3 gün var dua edin bana noluurr
hakkınızda hayırlısı olsun lovelycim inşallah en kolay yoldan bebişine kavusursun Allahım hepimize yardım etsınKuzum şöyle bir plan izlemeyi düşünüyoruz. Yarın ben hormon testi vereceğim, perşembe günü kendi doktorumda randevum var. Eşimde bu sefer devlette tekrarlıcak. Sonuçları ona götüreceğim o bir incelesin. Cts günü kendi doktorum tüp bebek bölümünden bir doktora yönlendirdi beni onunda adı kk'da çok geçiyor bu konuda. Kendisi ve ekibinin çok başarılı olduğu söyleniyor. Cts oturup nasıl bir yol izleyelim konuşalım diyoruz. Tüm testleri, tahlilleri de kendisi görsün eğer ilaçlarla düzeleceğine inanıyorsa (ki biz inanıyoruz) marta kadar yani biz barselonadan dönene kadar eşim ilacını, keçiboynuzunu kullanmaya devam etsin dönünce bir daha spermiogram verir eğer hala normal yollarla kalamayacağımız sonucunu alırsak mart nisan gibi doğru tüp bebek diyoruz.
canım ya bnm umudum yokta işte ne biliyim kan testinden snra pek umutlanamıorum çevremden niye test yapmıosun diye kızıolar niye yapayım ki umut yok heves yok o heyecan kalmadı
gerçi nadir de olsa uzun bir süre kanda çıkmayanlar da oluyo eğer hamileysem yüzde doksan geç döllenmedir
gelişmelerden haberdar ederim elbette. Ya hiç böyle olmazdı herseyden ziyade çok şaşkınım yani. Neden olamıorum neden hiç ağrım yok diye kendime sorup duruyorum bi yerim de ağrımıyo. Acayip şaşkınım anlatamam yani.
Amin... kacinci deneme klomen mi kullandin ben de ikinci kere klomen kullandim igne yapmadi gecen ay kendi catladi bu ay da bakcaz artik.. belki olmustur test yaptin mi umitsizlige kapilma hemenHerkese merhaba..Ben de çatlatma iğnesi vuruldum ve regl olmak üzereyim, sancım başladı..Moralim dip..Başım ağrıdan çatlamak üzere..Rabb'im hayırlısnı versin..Her şeyin en iyisini o bilir elbet..İnsanız işte yine de engel olamıyorsun duygularına..Allah iyiliklerle imtihan etsin ve isteyen herkese sağlıklı, uzun ömürlü, hayırlı evlatlar nasip etsin..Dilerim bu imtihandan alnımızın akıyla tez vakitte çıkarız..
ne yapacağımı şaşırdım canım ya 4. gün kırmızıların gelmesi gerek aslında ama yoklar ilk gebeliğimide 6 haftalıkken öğrenmiştim zaten geç öğrenince daha az stres oluyorum sanırım. progestron evde var coraspirinde var 2 gün daha olursa ben başlayacağım zaten doktorum öyle demişti. yaptırdığım testlerin bir kısmı çıktı şimdilik her şeyim normal doktor bir test için bu normalse diğerleride normal çıkar dedi. genetikte bu ayın sonunda çıkacaz bakalım inşallah dediğin gibidir canım dualarını eksit etme lütfenben olsam kan testi yaptırırdım eğer gebelik varsa belki doktorun progestan vs verir bu sefer riske atma hem eğer aynısı olursa allah korusun ona göre çözüm bulunur hayırlısı inşallah hamişsindir canım :)
evet dikkat ediyorum, diğer ikisinde bu kadar dikkat etmemiştim inşallah bebiştir. bakalım 4 gün gitti kaldı 6 gün haftasonu hala olmamışsam test yapacam. şimdilik beklemeye devam.Hayırlısıyla ınsallah bebegın saglıklı bır sekılde gelmıstır bencede test yapma 10 gun bekle canım ama kendınede dıkkat et bu sırada
Evet klomen kullandım canım..İlk kez vuruldum..Bugün test yaptım negatif..Kan tahliine gerek duymadım,enerjim düştü.Aslında adet günüm henüz geçmedi normalde bugün yarın olmam gerekiyor bazen hava artlarından 2 3 gün gecikiyor zaten ama olsaydı çıkardı..Heveslenmek istemiyorum çünkü sonu hüsran olunca kötü oluyorum..Bu heveslenmemiş halimse Allah bilir ne olur o zaman..Amin... kacinci deneme klomen mi kullandin ben de ikinci kere klomen kullandim igne yapmadi gecen ay kendi catladi bu ay da bakcaz artik.. belki olmustur test yaptin mi umitsizlige kapilma hemen
Heveslenmemek elimizde degil hatta suan 1kadin1erkkegi izliyorum dogum yapacak ben heyecanlandim ta burdan ☺ kacinci denemn peki sen yine de bekle derim olur ya gec olusmustur falanEvet klomen kullandım canım..İlk kez vuruldum..Bugün test yaptım negatif..Kan tahliine gerek duymadım,enerjim düştü.Aslında adet günüm henüz geçmedi normalde bugün yarın olmam gerekiyor bazen hava artlarından 2 3 gün gecikiyor zaten ama olsaydı çıkardı..Heveslenmek istemiyorum çünkü sonu hüsran olunca kötü oluyorum..Bu heveslenmemiş halimse Allah bilir ne olur o zaman..
Heveslenmemek elimizde degil hatta suan 1kadin1erkkegi izliyorum dogum yapacak ben heyecanlandim ta burdan ☺ kacinci denemn peki sen yine de bekle derim olur ya gec olusmustur falan[/QUO
:) Tahmin edebiliyorum..Benim ilk denemem daha ama 2 yıldır doğal yolla deniyoruz..Nasip olmadı..Hastalanmayı bekliyorum ki doktorumu arayayım hemen diye..iğne vurulalı bugün 15 gün oldu..Eli kulağındadır..
Anladim canm iki yil uzun bi sure hsg cektirdin mi benm dr um bu ay hsg onerdi de
Heveslenmemek elimizde degil hatta suan 1kadin1erkkegi izliyorum dogum yapacak ben heyecanlandim ta burdan ☺ kacinci denemn peki sen yine de bekle derim olur ya gec olusmustur falan
Canm ben kararsizim daha bir yil olmadigi icin ama bi yandan da olsun o da icim rahat etsin diyorum.netten arastirdim özelde 400 500 u buluyo ankarada. . Hatta anestezili 750 bile duydum. Bilmiyorum para falan neyse de islem zor geliyo napsam bilmiyorumAy sendemi canim ya benimde bu ay tutmazsa hsg yapilacak ama dokt anestezili dedi fiyati ne acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?