2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

amin canım rabbim herkesin dileğine isteğine göre versin....o yine benden dirayetli ben yine burda konuşuyorumm merak ediyor ne konuşuyorsun diye böle öle diyorum.. niye kendini üzüyosun diyor...ama sana da anlatınca sen daha çok üzülüyorsun dedim...şükür öle iletişim kopukluğu yok aramızda çok iyi biri çok anlayışlı belki de bazen bu knuda en çok onu üzen benim...artık herşeyi farkediyorummm ki bebeğe dair bişeye rastlasak hemen değiştiriyor...ya da ordan uzaklaştırıyor....yüzündeki ifade çok güzel ama bi çocuk gördüğümüzde çok güzel bakıyor....aslında eşim haklı sorun yok ortada sen böle düşünürsen sanki asıl sorun o zaman çıkyor dedi...valla eşler baştan sonaaa haklılar:)

kızlaaaar ben birşey sormak istiyorum sizlere. bilgisi olan bana cevap verebilir mi. şimdi benim saçlarım siyah renge boyalı. açma işlemi yapılmadan siyahtan dönmek zor oluyor ya. benim saçım ince telli bende yıpranır diye açma işlemi yaptırmak istemiyorum. saçımı belirli aralıklarla aynı renge boyayarak saçımın rengini siyahtan başka bir renge dönderebilir miyim?? saçımı çok yıpratır mı acaba. böyle yapan var mı aranızda...

Belkıde canım gecen aylardayaptıgım hıcbırseyı bu ay yapmıyorum ne esmenasıl soylerım planı ne belırtı arama hıcbırsey yok oyle dunyadan bır haber vakıt gecırmeye calısıyorum canım :)​
Bu ay bende öyleyim saldim cayıra

slm kızlar bn trasferimi oldm geldim 2 bebişim göbüşümde artık çok heycanlı inş sıkı sıkı tutunurlr bana13 aralıkta beli olcak Mogami yeni bat olarak yazabilirsn şimdi dinnlenyrm hiç iş yapmıym
Bi lavabo bi yemek sana artik guzel habrr verene kadar merak ediyordum seni duygulandim ya

slm kızlar bn trasferimi oldm geldim 2 bebişim göbüşümde artık çok heycanlı inş sıkı sıkı tutunurlr bana13 aralıkta beli olcak Mogami yeni bat olarak yazabilirsn şimdi dinnlenyrm hiç iş yapmıym
Ayyy çok heyecanli canım ya. Inşallah çok sıkı sımsıkı tutunur bebislerin

Geçmiş olsun canım tekrardan doktorunla konusursun ınsallah gereklı seylerı yapar zaten

ABCDEFCD Canımm yaa kendimi unuttum şuan senin mutluluğuna daldım heyecan bastı innnnnnnşallaaaahhhh sıııııımmmmmsıkı tutunurlarrrr... Hadi hayırlısı

canim cok sevindim kendine cok dikkat et insallah iki bebisinde tutunacak hic kalkma yemek bike yapma esin yapsin su iki hafta bebeklerin ve sen onemlisinn ayy cok guzel haber ya opuyorum seni kocaman canim

evet canim erkekler daha guclu birbirnizi anlamaniz cok guzel canim sende stres yapmamaya calis bebisin gelsin canim biliyorum boyle beklemem zie ama guclu olmak zorundayiz

çok heyecanlı yaaaaaaaaa ay çıldıriciiiiiiiiiiiiiiiiimm hemen ekliyorum....sakın haaa g.tünü kaldırmak yok koltuktan kuzum

Arkadaşlar listemiz başlığımızda AKTİF olarak sohbet edenlere açıktır...Bekleriz

KASIM BAT

Bebek isdeyen biri ----> 1 Kasım -------> 37. deneme ------>
Adrenalin85 -----------> 1 Kasım -------> 10. deneme ------>
Wuslt -------------------> 1 Kasım -------> 7. deneme -------->
Elifbade06 -------------> 3 Kasım -------> 8. deneme ------->
Batu7884 --------------> 3 Kasım -------> 3. deneme -------->

Sebebiumut -----------> 4 Kasım -------> 2. deneme --------> HAMİŞ
Ayseygt1453 -----------> 5 Kasım -------> 4. deneme -------->
Elisa --------------------> 6 Kasım -------> 5. deneme -------->
Kaygılı ------------------> 6 Kasım -------> 3. deneme -------->
Golyayla ----------------> 7 Kasım -------> 21. deneme ------->
Blummmm ------------> 7 Kasım -------> 5. deneme --------->
Donence5838 ---------> 11 Kasım ------> 5. deneme --------->
Friendly8584 ---------> 11 Kasım ------> 5. deneme --------->
Cemrem15 -------------> 11 Kasım ------> 2. deneme --------->
Tospaa -----------------> 12 Kasım ------> 5. deneme --------->
Nilgunuk ---------------> 12 Kasım ------> 3. deneme --------->
Yfrks -------------------> 13 Kasım ------> 13. deneme -------->
Deminos ---------------> 14 Kasım ------> 8. deneme --------->
Tubaomur01 ----------> 16 Kasım ------> 4. deneme --------->
Pielorr -----------------> 16 Kasım ------> 6. deneme ---------->
Mgul -------------------> 17 Kasım -------> 3. deneme ---------->
Abcdefcd --------------> 19 Kasım ------> 11. deneme --------->
Secido -----------------> 20 Kasım ------> 15. deneme --------->
Betiboop ---------------> 21 Kasım ------> 6. deneme ---------->
Berlinberlin ----------> 23 Kasım -------> 1. deneme ---------->
Arsinli -----------------> 24 Kasım -------> 7. deneme --------->

Beztebya --------------> 24 Kasım --------> 2. deneme ---------> HAMİŞ
Gulbıke ---------------> 25 Kasım ---------> 5. deneme -------->
Bebek isdeyen biri --> 25 Kasım ---------> 38. deneme ------>
Svai5 ------------------> 26 Kasım ---------> 9. deneme -------->
Nenuya ---------------> 26 Kasım ---------> 50. deneme ------->
Golyayla --------------> 28 Kasım ---------> 21. deneme
Zzzzynpppp ---------> 30 Kasım ---------> 7. deneme
Okosale ---------------> 30 Kasım ---------> 8. deneme -------->

ARALIK BAT

Hanife55 -------------> 1 Aralık -------> 11. deneme
Elifbade06 -----------> 3 Aralık -------> 9. deneme --------> HAMİŞ
Ayseygt1453 ---------> 4 Aralık -------> 5. deneme
Cemrem15 -----------> 4 Aralık -------> 3. deneme
Hanfendi25 ---------> 6 Aralık -------> 5. deneme
Elisa ------------------> 7 Aralık -------> 6. deneme
Blummmm ----------> 8 Aralık -------> 6. deneme
Okulum --------------> 9 Aralık -------> 13. deneme
Rbakyy ---------------> 9 Aralık -------> 4. deneme
Mine_burcu ---------> 10 Aralık ------> 3. deneme
Deminos --------------> 10 Aralık ------> 9. deneme
Pielorr ----------------> 11 Aralık ------> 7. deneme
Friendly8584 --------> 12 Aralık ------> 6. deneme
Abcdefcd -------------> 13 Aralık -------> 12. deneme
Jasmine53 -----------> 14 Aralık ------> 14. deneme
Afrodit26 -------------> 15 Aralık ------> 4. deneme
Kaygılı ----------------> 16 Aralık -------> 4. deneme
Mgul -------------------> 17 Aralık -------> 4. deneme
Secido -----------------> 17 Aralık -------> 16. deneme
Bebeem ---------------> 17 Aralık --------> 9. deneme
Batu7884 -------------> 21 Aralık -------> 4. deneme
Arsinli ----------------> 21 Aralık -------> 8. deneme
Betiboop --------------> 21 Aralık -------> 7. deneme
Tubaomur01 ---------> 21 Aralık -------> 5. deneme
Yfrks ------------------> 22 Aralık -------> 14. deneme
Nenuya ---------------> 23 Aralık -------> 51. deneme
Bebek isdeyen biri --> 28 Aralık -------> 39. deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz alıntı yapabilirsiniz
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen

Kızlar kan ve idrar tahlili sonuçlarımı aldım. Bana iyi geldi özellikle idrar ama kanda 3 değer olması gerekenden ya yüksek ya düşük zaten koyu ile belirtilmiş. Az çok anlayan varsa bakabilir mi? İlki idrar ikinci foto kan.

Eklentiler

• image.webp
    381,9 KB · Görüntüleme: 73
  • image.webp
    580,1 KB · Görüntüleme: 73
hanife55 nerelerde kızlar ya merak ediyorum. onun bat günü bugündü ne yaptı acaba sesi soluğu çıkmıyo. inşallah güzel haberler getirir...

canım ismimi tesadüfen gördüm merhaba bu arada kızlar
benm adetim 11 gün gecikti canım bn 3 gün filan gecikme yasarım genelde. Ayın en gec 22 sinde adet olmam gerekiyodu olmadım adetim bir hafta geçince idrar ve kan sonucum negatifti kan testim 1.20 çıkmıştı
kan testimin üzerinden 4 gün gecti hala adet olmadım hiç ama hiç ağrım yok yaa. hafif bel ağrm vardı o da geçti
persembe yada cuma yine idrarla bakcam sınav stresimde var idrar testine göre önümüzdeki hafta hastaneye gitcem
kan tahlili yaptırdgm sağlık ocağndaki dr nadiren görülen durum sende de olabilir geç döllenmedir belki. Bir hafta-10 gün snra test yap dedi böyle işde.

Ahhh canım inşallah geç döllenmedir ya merak ettim seni. Sizden güzel haberler gelince çok mutlu oluyorum. Bayağıda gecikmiş. Bidahaki testinde pozitifleri gör inşaaaaalllllaaaaaahhhhh

Ahhh canım inşallah geç döllenmedir ya merak ettim seni. Sizden güzel haberler gelince çok mutlu oluyorum. Bayağıda gecikmiş. Bidahaki testinde pozitifleri gör inşaaaaalllllaaaaaahhhhh

canım ya bnm umudum yokta işte ne biliyim kan testinden snra pek umutlanamıorum çevremden niye test yapmıosun diye kızıolar niye yapayım ki umut yok heves yok o heyecan kalmadı
gerçi nadir de olsa uzun bir süre kanda çıkmayanlar da oluyo eğer hamileysem yüzde doksan geç döllenmedir
gelişmelerden haberdar ederim elbette. Ya hiç böyle olmazdı herseyden ziyade çok şaşkınım yani. Neden olamıorum neden hiç ağrım yok diye kendime sorup duruyorum bi yerim de ağrımıyo. Acayip şaşkınım anlatamam yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…