amin canım rabbim herkesin dileğine isteğine göre versin....o yine benden dirayetli ben yine burda konuşuyorumm merak ediyor ne konuşuyorsun diye böle öle diyorum.. niye kendini üzüyosun diyor...ama sana da anlatınca sen daha çok üzülüyorsun dedim...şükür öle iletişim kopukluğu yok aramızda çok iyi biri çok anlayışlı belki de bazen bu knuda en çok onu üzen benim...artık herşeyi farkediyorummm ki bebeğe dair bişeye rastlasak hemen değiştiriyor...ya da ordan uzaklaştırıyor....yüzündeki ifade çok güzel ama bi çocuk gördüğümüzde çok güzel bakıyor....aslında eşim haklı sorun yok ortada sen böle düşünürsen sanki asıl sorun o zaman çıkyor dedi...valla eşler baştan sonaaa haklılar:)Amınnn canım hayırlııs bakalım kuzum hıc belırtı aramıyorum oylece gunlerın gecmesını beklıyorum canım
evet canım sızın ıcınde zaman gecer hayatınızı duzene koymus olursunuz guvenılır dr gıtmek cok onemlı canım sende gıt bır dene canım cunku dr larada guven yok artık stres buyuk dusman canım herseyı sebebı bası senı uzmek ıstemeyebılır ama senınle paylassın cnım yoksa rahatlayamaz benım esım paylasır anlatır Allah ısyan ettırmesın canım hıcbırımıız eger bırseyler olmuyorsa sızı zorluyorsa daha guzellerı hayırlı olanları karsınıza cıkacaktır buna ınan cunku benhep öyle yapıyorum vardır bundaa bır hayır dıyıp gecıyorum Allah'ım yanınızda olsun guc kuvvet sabır versın canım
Geçmiş olsun canım tekrardan doktorunla konusursun ınsallah gereklı seylerı yapar zatenÇok sağol canım verdiğin bilgiler için annemlerin zamanında sanırım uyuşturmuyorlarmış o işlem sırasında çok canı yanmış onun. O yüzden o dondur dedi ama problem eşimdeymiş spermiogram sonucunu alınca anladık. Yine de o tedavisini olurken bende tedavimi olacağım allahın izniyle aşacağız.
slm kızlar bn trasferimi oldm geldim 2 bebişim göbüşümde artık çok heycanlı inş sıkı sıkı tutunurlr bana13 aralıkta beli olcakMogami yeni bat olarak yazabilirsn şimdi dinnlenyrm hiç iş yapmıym
amin canım rabbim herkesin dileğine isteğine göre versin....o yine benden dirayetli ben yine burda konuşuyorumm merak ediyor ne konuşuyorsun diye böle öle diyorum.. niye kendini üzüyosun diyor...ama sana da anlatınca sen daha çok üzülüyorsun dedim...şükür öle iletişim kopukluğu yok aramızda çok iyi biri çok anlayışlı belki de bazen bu knuda en çok onu üzen benim...artık herşeyi farkediyorummm ki bebeğe dair bişeye rastlasak hemen değiştiriyor...ya da ordan uzaklaştırıyor....yüzündeki ifade çok güzel ama bi çocuk gördüğümüzde çok güzel bakıyor....aslında eşim haklı sorun yok ortada sen böle düşünürsen sanki asıl sorun o zaman çıkyor dedi...valla eşler baştan sonaaa haklılar:)
çok heyecanlı yaaaaaaaaa ay çıldıriciiiiiiiiiiiiiiiiimmslm kızlar bn trasferimi oldm geldim 2 bebişim göbüşümde artık çok heycanlı inş sıkı sıkı tutunurlr bana13 aralıkta beli olcakMogami yeni bat olarak yazabilirsn şimdi dinnlenyrm hiç iş yapmıym
hanife55 nerelerde kızlar ya merak ediyorum. onun bat günü bugündü ne yaptı acaba sesi soluğu çıkmıyo. inşallah güzel haberler getirir...
canım ismimi tesadüfen gördüm merhaba bu arada kızlar
benm adetim 11 gün gecikti canım bn 3 gün filan gecikme yasarım genelde. Ayın en gec 22 sinde adet olmam gerekiyodu olmadım adetim bir hafta geçince idrar ve kan sonucum negatifti kan testim 1.20 çıkmıştı
kan testimin üzerinden 4 gün gecti hala adet olmadım hiç ama hiç ağrım yok yaa. hafif bel ağrm vardı o da geçti
persembe yada cuma yine idrarla bakcam sınav stresimde var idrar testine göre önümüzdeki hafta hastaneye gitcem
kan tahlili yaptırdgm sağlık ocağndaki dr nadiren görülen durum sende de olabilir geç döllenmedir belki. Bir hafta-10 gün snra test yap dedi böyle işde.
Ahhh canım inşallah geç döllenmedir ya merak ettim seni. Sizden güzel haberler gelince çok mutlu oluyorum. Bayağıda gecikmiş. Bidahaki testinde pozitifleri gör inşaaaaalllllaaaaaahhhhh
Kirmizilari gorene kadar umitesmek yokDun adet gunumdu bugün test negatif... Alistim artik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?