Cevap yazdım canm alintilayamadim okursaan yazdimCevap verdim fakat göremedim..Benim ilk denemem..Fakat 2 yıldır doğal yol ile olmadı.İnan hasta olmamı bekliyorum ki doktorumu arayayım hemen..O kadar umutsuzum..O kadar enerjim düşük..Yanılmayı elbette çok isterim ama umudum yok işte..Eli kulağında geldi gelecekler..
Maşallah canm sevindim hsg cekturmissin made sana sorayim nasil oldu anestezili mi yaptirdin ?Kan tahlillerime bakıldı, hsg çekildim, eşimin testi yapıldı.Doktor sadece yumurtan aşılamaya gerek duymuyorum, sadecebiraz harekete geçirip kendi elimizde tutacaz dei.kölemen sadece 5 gün kullandım..Onun dışında bir problemimiz yok hamd olsun..
Canm ben kararsizim daha bir yil olmadigi icin ama bi yandan da olsun o da icim rahat etsin diyorum.netten arastirdim özelde 400 500 u buluyo ankarada. . Hatta anestezili 750 bile duydum. Bilmiyorum para falan neyse de islem zor geliyo napsam bilmiyorum
Pko lu musun yumurtlamanda problem mi vardi ki ? Valla suan yumos donemindeyim negeyifi cwkmiyim de bu ay da olmazsa dusunurum artik. Batlarimiz ayni mi tam hayrikayamadim listeyi amaBende kararsizim tamam bir yil oldu ama sonucta yumurtalarim 2 aydir gelisip catlamaya basladi biraz daha mi beklesem diuorum
O zaman hoşgeldin aramiza ☺ burda cok guzrl arkadasligimiz katil pisman olmazsin herseyi anlatabilirsin ☺ ben de anestezili düşünüyorum oburu cok zor bana goreEvet anestezili oldum ben..Kısa süren bir işlem, uyandığımda da ağrım olmadı..Ben de hsg ye kadar bu ayda geçsin dur bu ay olur belki diye erteledim şu anda pişmanım..1 ayda 1 aydır..Çevremdekiler bebek sorup duruyor ne tuhaflar ya belki bi sıkıntı var 10 defa sorulmaz ki..Nasıl dolmuşum kızlar :)
Canim baktim nub karsiya bakiyor buna gore yuzde yuz kiz diyebilirim ama bide su var nubu uzun yani erkege donecek nublardan bu fotoya gore kiz :)Allahım ne tatli bu 1991 ablam...
Erkeğe benziyor sanki,pipisi var gibi geldi...doktor ne dedi :)
Ben bekekler dogunca biraktim psikolojim bozuluyo sonraHeveslenmemek elimizde degil hatta suan 1kadin1erkkegi izliyorum dogum yapacak ben heyecanlandim ta burdan ☺ kacinci denemn peki sen yine de bekle derim olur ya gec olusmustur falan
Onlar hiiic susmaz malesefEvet anestezili oldum ben..Kısa süren bir işlem, uyandığımda da ağrım olmadı..Ben de hsg ye kadar bu ayda geçsin dur bu ay olur belki diye erteledim şu anda pişmanım..1 ayda 1 aydır..Çevremdekiler bebek sorup duruyor ne tuhaflar ya belki bi sıkıntı var 10 defa sorulmaz ki..Nasıl dolmuşum kızlar :)
InsaAllah tutunurlar canim ve size yeni yil hediyesi olur:)slm kızlar bn trasferimi oldm geldim 2 bebişim göbüşümde artık çok heycanlı inş sıkı sıkı tutunurlr bana13 aralıkta beli olcakMogami yeni bat olarak yazabilirsn şimdi dinnlenyrm hiç iş yapmıym
Sonuclarin gayet normal canim adetin 3.gunu tahlil yapacakmisin cnmKızlar kan ve idrar tahlili sonuçlarımı aldım. Bana iyi geldi özellikle idrar ama kanda 3 değer olması gerekenden ya yüksek ya düşük zaten koyu ile belirtilmiş. Az çok anlayan varsa bakabilir mi? İlki idrar ikinci foto kan.
güzel bi plan...umarım sperm normal düzeye çıkar kuzum...san sadece içini ferah tut...stres büyük düşman...ama tüpte olsa sorun değil bak abcdef 2 minnoşunu koydurdu göbüşüne...sende aynını yapar bir yerine iki bebiş sahibi olursun...önemli olan mutlu olabilmekKuzum şöyle bir plan izlemeyi düşünüyoruz. Yarın ben hormon testi vereceğim, perşembe günü kendi doktorumda randevum var. Eşimde bu sefer devlette tekrarlıcak. Sonuçları ona götüreceğim o bir incelesin. Cts günü kendi doktorum tüp bebek bölümünden bir doktora yönlendirdi beni onunda adı kk'da çok geçiyor bu konuda. Kendisi ve ekibinin çok başarılı olduğu söyleniyor. Cts oturup nasıl bir yol izleyelim konuşalım diyoruz. Tüm testleri, tahlilleri de kendisi görsün eğer ilaçlarla düzeleceğine inanıyorsa (ki biz inanıyoruz) marta kadar yani biz barselonadan dönene kadar eşim ilacını, keçiboynuzunu kullanmaya devam etsin dönünce bir daha spermiogram verir eğer hala normal yollarla kalamayacağımız sonucunu alırsak mart nisan gibi doğru tüp bebek diyoruz.
Evet bu ay cok değişti yumurtlama gunün ileriye attı artık kısmet ins guzel haberler alirizdemek sende 22 23 te çatlıyorsun bende geçen ay 23 te koyuyu gördüm bugün 20.günüm ov testi alıp beş gün yapmayı düşünüyorum :) bakalım kısmet :)
Mogamicigim ben bayadir giremiyordum. Malum dkh biraktim ve hormonlarim tersyuz oldu beklenen adet tarihimden iki hafta evvel adet gordum, sanirim bu ay hic yumurtlamadim :) yeni batim 11 aralik canim 2. Deneme.güzel bi plan...umarım sperm normal düzeye çıkar kuzum...san sadece içini ferah tut...stres büyük düşman...ama tüpte olsa sorun değil bak abcdef 2 minnoşunu koydurdu göbüşüne...sende aynını yapar bir yerine iki bebiş sahibi olursun...önemli olan mutlu olabilmek
Canim benim evde testim varmis yaptim pozitif cikti kanada aksam esim isten gelince gidecegiz soklardayimpööööööööööööfffffffff bu eşler niye böyle yaaaatamam kuşum ben çıkıyorum o vakit küstüm işte şakaaaa....ama çok meraktayım haberin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?