Tesekkur ederim canim rabbim sanada nasip etsin hayir aglamiyorum soklardayim 3bucuk gibi testi yaptim hemen esimi kaldirdim testi gosterdim esim bu t cizgisi c den acik ayni koyulukta degil pozitif degildir diyor bariz belli 2. CizgiWuslt hayırlıolsun ggüne mükemmel bi haberle başlattın beni de :) Allah kucağına almayı nasip etsin :) nasılsın şuan aglamiyosundimi
Evet uyuyamadim heyecandan esimde uyuyamadi uyandirdim ruyamda bebegimiz oluyordu eve getirmistim niye uyandirfin dedi testime bak dedim ee bunlar ayni koyulukta degilki diyor ovulasyonla ayni olacak saniyorCanım test fotonu acamafim göremedim ama sen goruyosan orda azda olsa bi çizgi yeter eşinin kafasına vuraydin bitane ne anlarsın diye : )) gecrden beri uyumamissindir dinlenmelisin yeni hamis seni :)
Tesekkur ederim canim cok heyecanliyim aksam gidecegim kana biraz dinleneyim haklisin rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahCanım bariz belli çizgi, silik bile sayılmaz Rabbim korusun meleginle seni inşallah kanda beyanda yuksek çıkacak Yat uzan uyu sen bi hamissiinn
wusltummm çok heyecanlııııııGunaydin kizlarrrrrr evde testim varmis yaptim galiba ben hamileyimEki Görüntüle 1322318
Evet uyuyamadim heyecandan esimde uyuyamadi uyandirdim ruyamda bebegimiz oluyordu eve getirmistim niye uyandirfin dedi testime bak dedim ee bunlar ayni koyulukta degilki diyor ovulasyonla ayni olacak saniyor
bende yum günümdeyim bugün yarın falan :) bet yakaladık bu ayda birbirimizi..Pko lu musun yumurtlamanda problem mi vardi ki ? Valla suan yumos donemindeyim negeyifi cwkmiyim de bu ay da olmazsa dusunurum artik. Batlarimiz ayni mi tam hayrikayamadim listeyi ama
Tesekkur ederim canim ya halen soktayim acabs test ysnilmis olabilirmi kiwusltummm çok heyecanlııııııama ben göremedim testin resmini çok sevindim tatlım benim inş değerlerde süper çıkar
Evet canim ya esim bunlar ayni koyulukts degil pozitif mi ki diyor insallah canim sende tum isteyen arkadaslarimda hamis olsunlar insallahkocalarda kafayı bozdu bizim gibi ay çok güzel maşallah sana dua et bana da yum günüm kociş yok ama pazar öğleden kalanlarlayım
markası neydi wusltum testin bazı testler hatalı olabiliyor ama seninkinde bariz çizgi yani sanmıyorum anne oluyorsun sen :) çok heyecanlı yaaaTesekkur ederim canim ya halen soktayim acabs test ysnilmis olabilirmi ki
inş wusltum ben tam olabilecek günlerdeyken sorayım ilişki sıklığı ve pozisyon nedirEvet canim ya esim bunlar ayni koyulukts degil pozitif mi ki diyor insallah canim sende tum isteyen arkadaslarimda hamis olsunlar insallah
Pko lu musun yumurtlamanda problem mi vardi ki ? Valla suan yumos donemindeyim negeyifi cwkmiyim de bu ay da olmazsa dusunurum artik. Batlarimiz ayni mi tam hayrikayamadim listeyi ama
Canim ben 2 ay once bir ruya gormustum doguma gidiyordum dr kacinci denemede hamile kaldin diye sordu esimde 8. Deneme dedi bende niye 8 dedin diye sordum esim agzimdan oyle cikti dedi bu ayda 8. Denememdi adetten 1 hafta once sancilarim basladi dun gecti sag kasigimda hafof aci hissettim adetten 2 gun oncede migdem bulandi ben uduttum diye aldirmadim dunde ruyamda gelinlik giyip esimle evleniyordum 2 gundur kendimi garip hissediyordum dun ovulasyon tedti yaptim t cizgisi aninda koyulasti c cizgisinden koyuydu ha bide benom akintim herzamankinden farkliydi tek belirtim akintim olduAmin canım. dinlende sonra anlat bize belirtilerini duygularını habersiz koyma bizi :)
Canim biz gunasiri calistik cogunlukla misyoner pozisyonda yaptik ayagimi falan fikmedim oyle yattiminş wusltum ben tam olabilecek günlerdeyken sorayım ilişki sıklığı ve pozisyon nedir
Ovulasyon testinin yaninda gelen laboquick canim insallah ya hemen belirdi cizgi hala inanamiyorum gercekmi diye mgulummarkası neydi wusltum testin bazı testler hatalı olabiliyor ama seninkinde bariz çizgi yani sanmıyorum anne oluyorsun sen :) çok heyecanlı yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?