- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
bende bu ay gün aşırı deniyorum :)Canim biz gunasiri calistik cogunlukla misyoner pozisyonda yaptik ayagimi falan fikmedim oyle yattim
o zaman gerçek o gerçek laboquickin sadece erken gebeliği yanıltıcı deniyor, seninki normal testi hemOvulasyon testinin yaninda gelen laboquick canim insallah ya hemen belirdi cizgi hala inanamiyorum gercekmi diye mgulum
Bende 2 gun kacirdimbende bu ay gün aşırı deniyorum :)
o rüyayı çok net hatırlıyorum tatlım hatırlarsan bende 8. denemeyi bekleyelim demiştim :)Canim ben 2 ay once bir ruya gormustum doguma gidiyordum dr kacinci denemede hamile kaldin diye sordu esimde 8. Deneme dedi bende niye 8 dedin diye sordum esim agzimdan oyle cikti dedi bu ayda 8. Denememdi adetten 1 hafta once sancilarim basladi dun gecti sag kasigimda hafof aci hissettim adetten 2 gun oncede migdem bulandi ben uduttum diye aldirmadim dunde ruyamda gelinlik giyip esimle evleniyordum 2 gundur kendimi garip hissediyordum dun ovulasyon tedti yaptim t cizgisi aninda koyulasti c cizgisinden koyuydu ha bide benom akintim herzamankinden farkliydi tek belirtim akintim oldu
evet bata kadar gün aşırı :)Bende 2 gun kacirdimama dunden itibaren bende tum ay gun asiri yapalim diyoum
kız tabi hamişsin sen bu kadar net bi çizgiye hemdeİnsallah sendende guzel haberler aliriz gulum kanda belli olmadan kendimi hamilelik moduna soktum yaa heyecandan gozume uyku girmiyor
Evet gulum demistin 2 aydir hsg cekilmeye gidecektim hep engel cikti gidemedim bayramdan 2 gun once kontrole gittim dr cok yogun diye muayene olamadan geri donmustum o gun vok aglamistim hsg icin sira alamadim diyeo rüyayı çok net hatırlıyorum tatlım hatırlarsan bende 8. denemeyi bekleyelim demiştim :)
batlar da aynıymışBende 2 gun kacirdimama dunden itibaren bende tum ay gun asiri yapalim diyoum
evet bak herşeyde varmış bi hayır derler çok net yaşamışsın bebişin istememiş kanalında yabancı cisim valla iyi ki gitmemişsin sen bak :)Evet gulum demistin 2 aydir hsg cekilmeye gidecektim hep engel cikti gidemedim bayramdan 2 gun once kontrole gittim dr cok yogun diye muayene olamadan geri donmustum o gun vok aglamistim hsg icin sira alamadim diye
evet dikkat ediyorum, diğer ikisinde bu kadar dikkat etmemiştim inşallah bebiştir. bakalım 4 gün gitti kaldı 6 gün haftasonu hala olmamışsam test yapacam. şimdilik beklemeye devam.
Gulum benim insallah aralik ayi hepimizin ayi olsun bol bol hamisler olsun insallah evet cok heyecanliyim hala inanamiyorum kikız tabi hamişsin sen bu kadar net bi çizgiye hemdetadını keffini çıkar canım benim heyacan tavan yapmıştır ben bile burdan heyecanlandım ya
Belkıde canım gecen aylardayaptıgım hıcbırseyı bu ay yapmıyorum ne esmenasıl soylerım planı ne belırtı arama hıcbırsey yok oyle dunyadan bır haber vakıt gecırmeye calısıyorum canım :)Bu ay bende öyleyim saldim cayıra
Gulum benim insallah aralik ayi hepimizin ayi olsun bol bol hamisler olsun insallah evet cok heyecanliyim hala inanamiyorum ki
Evet bende birakmistim artik esime marta kadar deneyelim olmazsa cektirelim hsg demistim bu ay cekilirsin dedi esim gerek kalmadi rabbim tum isteyenlere yasatsin insallah gulumevet bak herşeyde varmış bi hayır derler çok net yaşamışsın bebişin istememiş kanalında yabancı cisim valla iyi ki gitmemişsin sen bak :)
Evet canim evde varmis testim ben bitti saniyordum pozitif ciktiCanımm sen testmmı yaptınnn
Gunaydin kizlarrrrrr evde testim varmis yaptim galiba ben hamileyimEki Görüntüle 1322318
ohh senin yılbaşı hediyen paket oldu annesiGulum benim insallah aralik ayi hepimizin ayi olsun bol bol hamisler olsun insallah evet cok heyecanliyim hala inanamiyorum ki
Evet canim evde varmis testim ben bitti saniyordum pozitif cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?