2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Ovulasyon testinin yaninda gelen laboquick canim insallah ya hemen belirdi cizgi hala inanamiyorum gercekmi diye mgulum
o zaman gerçek o gerçek laboquickin sadece erken gebeliği yanıltıcı deniyor, seninki normal testi hem ama erken gebelikde doğru bence çünkü negatifti adet oldum zaten :)

o rüyayı çok net hatırlıyorum tatlım hatırlarsan bende 8. denemeyi bekleyelim demiştim :)

İnsallah sendende guzel haberler aliriz gulum kanda belli olmadan kendimi hamilelik moduna soktum yaa heyecandan gozume uyku girmiyor
kız tabi hamişsin sen bu kadar net bi çizgiye hemde tadını keffini çıkar canım benim heyacan tavan yapmıştır ben bile burdan heyecanlandım ya

o rüyayı çok net hatırlıyorum tatlım hatırlarsan bende 8. denemeyi bekleyelim demiştim :)
Evet gulum demistin 2 aydir hsg cekilmeye gidecektim hep engel cikti gidemedim bayramdan 2 gun once kontrole gittim dr cok yogun diye muayene olamadan geri donmustum o gun vok aglamistim hsg icin sira alamadim diye

4 aydır gün aşırı birliktelik var ma tutturamadik daha gene adet oldum.

Evet gulum demistin 2 aydir hsg cekilmeye gidecektim hep engel cikti gidemedim bayramdan 2 gun once kontrole gittim dr cok yogun diye muayene olamadan geri donmustum o gun vok aglamistim hsg icin sira alamadim diye
evet bak herşeyde varmış bi hayır derler çok net yaşamışsın bebişin istememiş kanalında yabancı cisim valla iyi ki gitmemişsin sen bak :)

evet dikkat ediyorum, diğer ikisinde bu kadar dikkat etmemiştim inşallah bebiştir. bakalım 4 gün gitti kaldı 6 gün haftasonu hala olmamışsam test yapacam. şimdilik beklemeye devam.

hafta sonunuda atlat öyle yap ıstersen ınsallah guzel haberler verırısn

kız tabi hamişsin sen bu kadar net bi çizgiye hemde tadını keffini çıkar canım benim heyacan tavan yapmıştır ben bile burdan heyecanlandım ya
Gulum benim insallah aralik ayi hepimizin ayi olsun bol bol hamisler olsun insallah evet cok heyecanliyim hala inanamiyorum ki

en ıyısı canım kafamız rahat edıyor sımdıye kadar bosuna stres yapıp kendımızı yormusuuz :)

evet bak herşeyde varmış bi hayır derler çok net yaşamışsın bebişin istememiş kanalında yabancı cisim valla iyi ki gitmemişsin sen bak :)
Evet bende birakmistim artik esime marta kadar deneyelim olmazsa cektirelim hsg demistim bu ay cekilirsin dedi esim gerek kalmadi rabbim tum isteyenlere yasatsin insallah gulum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…