hehe deli yaa... senin de belirtiler var baya ama ne desem ki , adet günün bile belli değil hatuuun , gittin geciktirici aldın
Oyyy teyzesiii , fasulyeyi takip ediyoor... canımsın yaaivett kirpikleri babasına benzesiiiin diye dua ediyorum
evet canım nasip kısmet Allah doğru olan zamanı bizden daha iyi biliyodur... :) hakkımız da hayırlısı... zaten bu düşüncelere sığınıyoruzz içimizi ferahlatıyoruz Allah büyükk :)
Cnm benim ki eczacı kalfası nöbetleri oluyor o yüzden ben de fotoğrafçıyım geç gidiyorum bazen erken yemek yapınca kaldırıyorum öyle yani
aa ne güzel sizinn sevdim bu işi iyi bakalımm :)) yürüyüş yap üstüne ziyafet çek ohhh
Kızlaaarrrrrr formasyonu kazandımmmmm, artık resmen öğretmenimmmmm
Mogişşşşş senin adın Ayşe idi yanlış hatırlamıyosam. Tarihte kazanan 2 Ayşe görünüyo listede. Biri sen ol lütfennn.
Mogişşşşş senin adın Ayşe idi yanlış hatırlamıyosam. Tarihte kazanan 2 Ayşe görünüyo listede. Biri sen ol lütfennn.
Hayırlı olsun cnm tebrikler çok sevindim
Tebrık ederım öğretmenımmmm basarıların devamını dılerımmmmmmmmmmmm:)
BENDEEEEEEEEEEEEEEEEEE...ADIM DAMLA KUZUMKızlaaarrrrrr formasyonu kazandımmmmm, artık resmen öğretmenimmmmm
Nesfit yiyorum cnm ya
Ama eşim götürüyor valla pizza börek
Ama hırs yaptım hamile kalırsam daha da şişersem kilolardan kurtulamam önlemimi alayım da ben
KIZLAR FORMASYON OLDUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Bende bulantıs olmayınca korkuyorum ama bazılarında hiç olmuyormus rahat olmak lazım ben olamıyorum ama sen ol baribenimki başlamadı erken daha galiba aslında kötü bi durum da bu bulantı olmayınca da endişeleniyorum ben
BENDEEEEEEEEEEEEEEEEEE...ADIM DAMLA KUZUM
KIZLAR FORMASYON OLDUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?