2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

benim belirtilerim yok ben takılıyorum geciktirici aldım ama bence zamanında gelir gelmezsede şüpheye düşmem zaten :) takip ediyorum tabi 4 gr diyo kuş tüyü gibi hafif narin o yesinlerr

evet canım nasip kısmet Allah doğru olan zamanı bizden daha iyi biliyodur... :) hakkımız da hayırlısı... zaten bu düşüncelere sığınıyoruzz içimizi ferahlatıyoruz Allah büyükk :)

Aynen öyle canım Rabbim büyük bizede tatırır annelık duygusunu ınsallah :)

aa ne güzel sizinn sevdim bu işi iyi bakalımm :)) yürüyüş yap üstüne ziyafet çek ohhh

Nesfit yiyorum cnm ya
Ama eşim götürüyor valla pizza börek
Ama hırs yaptım hamile kalırsam daha da şişersem kilolardan kurtulamam önlemimi alayım da ben

vallahi her cümlene katılıyorum kelimesi kelimesine durumum bu...iyi ki kafaya takmıyım dedim hemen takılacak durumlar oluştu...ama günün güzel başladı..doktorun kapısında bi kızla tanıştım o da bende sıkışmayı beklerken bayaa sohbet ettik 10 yıllık evli 32 yaşında ve hiç çocuğu yok türlü tedaviler olmuş...nihayet pozitifi görmüş hiç ummadığı anda ve öğrendik ki 5 haftalıkmış nasıl mutlu oldum...bana bu bile yetti

Kızlaaarrrrrr formasyonu kazandımmmmm, artık resmen öğretmenimmmmm

Mogişşşşş senin adın Ayşe idi yanlış hatırlamıyosam. Tarihte kazanan 2 Ayşe görünüyo listede. Biri sen ol lütfennn.

Hayırlı olsun cnm tebrikler çok sevindim

Mogişşşşş senin adın Ayşe idi yanlış hatırlamıyosam. Tarihte kazanan 2 Ayşe görünüyo listede. Biri sen ol lütfennn.

Tebrık ederım öğretmenımmmm basarıların devamını dılerımmmmmmmmmmmm:)

BENDEEEEEEEEEEEEEEEEEE...ADIM DAMLA KUZUM

Nesfit yiyorum cnm ya
Ama eşim götürüyor valla pizza börek
Ama hırs yaptım hamile kalırsam daha da şişersem kilolardan kurtulamam önlemimi alayım da ben

bende bu sabah süt nesfit öğlen bir tabak sulu yemek ama yanına 4 küçük ince dilim ekmek yedim bu arada yaklaşık 1 senedir burda çalışıyorum gelen ekmekleri hiç yemedim şimdiye kadar hep kuşlara verdim ama işte yok bugün ve geöen haftadan beri yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…