2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Gunaydınnn canım cok ama cok sevındım tebrık ederım canımmmm ayyy gune super baslıyoruzzzz acılıs guzel oldu ınsallah aralık ayı bol hamıslı olacak :)
Cok tesekkur ederim elisam cok heyecanliyim icim kipir kipir geceden beri uyuyamadim insallah aralik ayi bol hamisli olacak insallah sendende guzel haberler alacagiz

Cok tesekkur ederim elisam cok heyecanliyim icim kipir kipir geceden beri uyuyamadim insallah aralik ayi bol hamisli olacak insallah sendende guzel haberler alacagiz

inşallah canım benım ınan o kadar duygulandım sevındımkı canımmm ben bıle burda heyecanlandım tabıkıheyecanlanırsın amın ınsallah guzel haber vermek banada nasıp olur

canım hep dua ediyorum allahım hayırlısını versin o zaman dediğin gibi yap progestana başla rabbim bebişini nasip etmiştir inşallah hep beraber sevniriz :)

inşallah canım benım ınan o kadar duygulandım sevındımkı canımmm ben bıle burda heyecanlandım tabıkıheyecanlanırsın amın ınsallah guzel haber vermek banada nasıp olur
İnsallah canim seninde guzel haberlerini alacagiz nedense bu ay cok rahattim bebek dusunmeye pek vaktim olmadi kv kolunu kirdi oraya gidip geldim gunduz ayri aksam ayri misafir 2 hafta oyle gecti 3. Haftada cenazemiz oldu esimin akrabasi 1 hafta sabah gidip aksam geldim ordada kosturdum gecen haftada kaynim ameliyat oldu dizinden yine gelen giden misafirlerle ilgilendim 1 ay oyle gecti

ne guzel canım bunların karsılıgındada sana bebıs geldı kuzum cok ama cok sevındımm ya bende bu ay cok fazla odaklanıp dusunmedım canım ınsallah benım bebısımde gelır senınkı gıbı mutlu bır haber alırıım

Evet canim evde varmis testim ben bitti saniyordum pozitif cikti

OFİSE GİRDİM ŞU PCYİ AÇIYIM DA WUSLT I SORAYIM DEDİM VE NE GÖREYİM WUSSLLLTTT HAYIRLI UĞURLU OLSUN RABBİM UZUNNNN ÖMÜRLÜ SAĞLIKLI BİR BEBİŞ NASİP ETSİN GÖZÜMÜZ AYDIIII DEDİM Dİ Mİ YAŞLI BAKTIN SABIRLA RABBİM TÜM SABRININ MÜKAFATINI GÖSTERDİ ŞİMDİ 1 AY YE İÇ YAT SONRA O HALA OLMADI MI DİYEN KENDİNİ BİLMEZLERE OLDU OLDU ÇOK ŞÜKÜR İŞTE BURDA DERSİN AYYY O KENAFİR GÖZLÜLERE 4.AYDAN SONRA SÖYLE :)

İnsallah canim ya sende guzel haberler verirsin kv kolunu kirdi diy e sevinecegim neredeyse onun sayesinde bebek fazla dusunemedim arada laf sokmalar haric

Eveett çok sevindim çok:) aralık ayı bereketli geçecek durduk durduk son ayı bulduk valla çok sevinçliyim umutlar geri geldi :)

Aynen canım acılısı guzel yaptık ınsallah devamıda boyle olacak valla son ayda patlama yapacagız sanırımm masallah hamıslerle dolsun tassın lıstemız bende o kadar sevındım heyecanla doldum anlatamam hıc heyecanım yoktu bana cok ıyı geldı :)

İnsallah canim ya sende guzel haberler verirsin kv kolunu kirdi diy e sevinecegim neredeyse onun sayesinde bebek fazla dusunemedim arada laf sokmalar haric

var her işte bir hayır diye boşuna demiyorlar canım demekkı cok sukur bın sukur amın canım ınsallah bızlerede nasıp olur

aynen çok çok iyi oldu bugün kaçıncı günün ? ben dün ov testi aldım 4lü yaptım t c kadar koyu değildi ama sanki koyulaşacak silik değildi çünkü :):) bugün çalışacağız inşallah 21.günüm :)

Cok tesekkur ederim kaygilim kv kolunu kirdi diye sevinecegim neredeyse her ser gibi gorunen sey hayir olabiliyormus bizzat yasadim evet kimseye soylemeyecegim kv yede dun kaynim bana evlatlik alsana dedi niye dedim dogurmassin hazir cocuk iste diye takildi bende alirim olmazsa neden olmasin dedim esimin dayisi evlatlik alacakmis cocuklari olmamis konu ordan acildi

benım bugun 24. gunum canım hımm dedım ben sana senın daha yum olmadı dıye ıyı calıs kuzum ıyı calıs 2 hafta boyunca :)

Canım benim hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Çookk sevindim gözlerim doldu. Bu arada için rahatlasın diye söylüyorum. İş yerinden bi arkadaşım deli gibi ağrı çekti. Hatta karnı o kadar ağrıyoduki peteklere dayıyodu. Adet olacam diyip duruyordu. Günüde geçti. Israr edip test yaptırdım. O kadar silik çıktıki 2. Çizgi. Emin olamadık gittik kan verdik. 2.5 haftalık hamile çıkmıştı. Çok mutlu olmuştuk...
Tesekkur ederim canim rabbim sanada nasip etsin hayir aglamiyorum soklardayim 3bucuk gibi testi yaptim hemen esimi kaldirdim testi gosterdim esim bu t cizgisi c den acik ayni koyulukta degil pozitif degildir diyor bariz belli 2. Cizgi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…