Cok tesekkur ederim elisam cok heyecanliyim icim kipir kipir geceden beri uyuyamadim insallah aralik ayi bol hamisli olacak insallah sendende guzel haberler alacagizGunaydınnn canım cok ama cok sevındım tebrık ederım canımmmm ayyy gune super baslıyoruzzzz acılıs guzel oldu ınsallah aralık ayı bol hamıslı olacak :)
Amin canim benimÇok sevındım bıtanem cokkk tebrık ederım Allah saglıcakla kucagına almayı nasıp etsınnnn :)
Cok tesekkur ederim elisam cok heyecanliyim icim kipir kipir geceden beri uyuyamadim insallah aralik ayi bol hamisli olacak insallah sendende guzel haberler alacagiz
ne yapacağımı şaşırdım canım ya 4. gün kırmızıların gelmesi gerek aslında ama yoklar ilk gebeliğimide 6 haftalıkken öğrenmiştim zaten geç öğrenince daha az stres oluyorum sanırım. progestron evde var coraspirinde var 2 gün daha olursa ben başlayacağım zaten doktorum öyle demişti. yaptırdığım testlerin bir kısmı çıktı şimdilik her şeyim normal doktor bir test için bu normalse diğerleride normal çıkar dedi. genetikte bu ayın sonunda çıkacaz bakalım inşallah dediğin gibidir canım dualarını eksit etme lütfen
İnsallah canim seninde guzel haberlerini alacagiz nedense bu ay cok rahattim bebek dusunmeye pek vaktim olmadi kv kolunu kirdi oraya gidip geldim gunduz ayri aksam ayri misafir 2 hafta oyle gecti 3. Haftada cenazemiz oldu esimin akrabasi 1 hafta sabah gidip aksam geldim ordada kosturdum gecen haftada kaynim ameliyat oldu dizinden yine gelen giden misafirlerle ilgilendim 1 ay oyle gectiinşallah canım benım ınan o kadar duygulandım sevındımkı canımmm ben bıle burda heyecanlandım tabıkıheyecanlanırsın amın ınsallah guzel haber vermek banada nasıp olur
İnsallah canim seninde guzel haberlerini alacagiz nedense bu ay cok rahattim bebek dusunmeye pek vaktim olmadi kv kolunu kirdi oraya gidip geldim gunduz ayri aksam ayri misafir 2 hafta oyle gecti 3. Haftada cenazemiz oldu esimin akrabasi 1 hafta sabah gidip aksam geldim ordada kosturdum gecen haftada kaynim ameliyat oldu dizinden yine gelen giden misafirlerle ilgilendim 1 ay oyle gecti
Evet canim evde varmis testim ben bitti saniyordum pozitif cikti
İnsallah canim ya sende guzel haberler verirsin kv kolunu kirdi diy e sevinecegim neredeyse onun sayesinde bebek fazla dusunemedim arada laf sokmalar haricne guzel canım bunların karsılıgındada sana bebıs geldı kuzum cok ama cok sevındımm ya bende bu ay cok fazla odaklanıp dusunmedım canım ınsallah benım bebısımde gelır senınkı gıbı mutlu bır haber alırıım
Eveett çok sevindim çok:) aralık ayı bereketli geçecekdurduk durduk son ayı bulduk valla çok sevinçliyim umutlar geri geldi :)
İnsallah canim ya sende guzel haberler verirsin kv kolunu kirdi diy e sevinecegim neredeyse onun sayesinde bebek fazla dusunemedim arada laf sokmalar haric
Aynen canım acılısı guzel yaptık ınsallah devamıda boyle olacak valla son ayda patlama yapacagız sanırımm masallahhamıslerle dolsun tassın lıstemız bende o kadar sevındım heyecanla doldum anlatamam hıc heyecanım yoktu bana cok ıyı geldı :)
Cok tesekkur ederim kaygilim kv kolunu kirdi diye sevinecegim neredeyse her ser gibi gorunen sey hayir olabiliyormus bizzat yasadim evet kimseye soylemeyecegim kv yede dun kaynim bana evlatlik alsana dedi niye dedim dogurmassin hazir cocuk iste diye takildi bende alirim olmazsa neden olmasin dedim esimin dayisi evlatlik alacakmis cocuklari olmamis konu ordan acildiOFİSE GİRDİM ŞU PCYİ AÇIYIM DA WUSLT I SORAYIM DEDİM VE NE GÖREYİM WUSSLLLTTT HAYIRLI UĞURLU OLSUN RABBİM UZUNNNN ÖMÜRLÜ SAĞLIKLI BİR BEBİŞ NASİP ETSİNGÖZÜMÜZ AYDIIII DEDİM Dİ Mİ YAŞLI BAKTIN SABIRLA RABBİM TÜM SABRININ MÜKAFATINI GÖSTERDİ ŞİMDİ 1 AY YE İÇ YAT SONRA O HALA OLMADI MI DİYEN KENDİNİ BİLMEZLERE OLDU OLDU ÇOK ŞÜKÜR İŞTE BURDA DERSİN AYYY O KENAFİR GÖZLÜLERE 4.AYDAN SONRA SÖYLE :)
NEEEEEEEEEEEEEE ayyyyy gözü aydın olsunnnn
aynen çok çok iyi oldu bugün kaçıncı günün ? ben dün ov testi aldım 4lü yaptım t c kadar koyu değildi ama sanki koyulaşacak silik değildi çünkü :):) bugün çalışacağız inşallah 21.günüm :)
Tesekkur ederim canim rabbim sanada nasip etsin hayir aglamiyorum soklardayim 3bucuk gibi testi yaptim hemen esimi kaldirdim testi gosterdim esim bu t cizgisi c den acik ayni koyulukta degil pozitif degildir diyor bariz belli 2. Cizgi
canımm gözün aydın cok sevındımİnsallah canim ya sende guzel haberler verirsin kv kolunu kirdi diy e sevinecegim neredeyse onun sayesinde bebek fazla dusunemedim arada laf sokmalar haric
Tesekkur ederim canim hala inanamiyorum yatakta oylece yatiyorum hic bisey yapasim gelmiyor isler bana ben ise bakiyorumNEEEEEEEEEEEEEE ayyyyy gözü aydın olsunnnnSağlıklı ilerlemeler görsün inşallahhh Yubbyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?