Tesekkur ederim canim hala inanamiyorum yatakta oylece yatiyorum hic bisey yapasim gelmiyor isler bana ben ise bakiyorum
Boşver gitsinTesekkur ederim canim hala inanamiyorum yatakta oylece yatiyorum hic bisey yapasim gelmiyor isler bana ben ise bakiyorum
Cok tesekkur ederim canim benimde 1 hafta once sancim vardi dun gecti bugunde sag kasimda yanma hissediyorum o kadar rabbim sizede yasatsin insallahCanım benim hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Çookk sevindim gözlerim doldu. Bu arada için rahatlasın diye söylüyorum. İş yerinden bi arkadaşım deli gibi ağrı çekti. Hatta karnı o kadar ağrıyoduki peteklere dayıyodu. Adet olacam diyip duruyordu. Günüde geçti. Israr edip test yaptırdım. O kadar silik çıktıki 2. Çizgi. Emin olamadık gittik kan verdik. 2.5 haftalık hamile çıkmıştı. Çok mutlu olmuştuk...
Yapasim yok zaten birazdan kv arar kahvaltiya gelmiyormusun diye uzanmam canim sagol nasil aksam olacak bana kan testi yaptiracagim aksamBOSSSSSSS VER SEN PRENSESSINNNNNNNNNNNNN HIC BIRSEY YAPMAAAAAAAAAAAAA TADINIII CIKAR BU ZAMANLAR COK ONEMLIII BIR YERLERE FALAN UZANMA SAKINNNN
Evet ya cok heyecanliyim yaa sen nasilsin bebis nasil ilk dr a ne zaman gittin canim ben haftaya gideyim diyorum kese gorunurmuBoşver gitsinYat sen canım hıc yoktan 3 ay cok dıkkat et kendınede bebısede. ayyy cok heyecanlı yaa
Yapasim yok zaten birazdan kv arar kahvaltiya gelmiyormusun diye uzanmam canim sagol nasil aksam olacak bana kan testi yaptiracagim aksam
Cok tesekkur ederim canim benimde 1 hafta once sancim vardi dun gecti bugunde sag kasimda yanma hissediyorum o kadar rabbim sizede yasatsin insallah
Ayyy battasim benim cok sevindim canim.hayirli ugurlu olsun.Gunaydin kizlarrrrrr evde testim varmis yaptim galiba ben hamileyimEki Görüntüle 1322318
Evet canim beraber yapmistik etkisini diger aylarda gosterir diye okumustum kurun bide esime keci boynuzu pekmezi icirdim bi kac defa bende arada ictim insallah sende arkamdan gelisin kuzumOlur olur canım bızle burda zaman gecer sanırım gecen aydı beraber bal tarcın corek otu yapmıstık o ay hamıle kalamdık ama bu ay sen hamıle kaldın ınsallah bende senın arkandan gelırım bende senın gıbı gun asırı ve mısyoner pozısyonda calıstık
Evet 8 ayda anca gelebildi minnak evet ilk 3 ay onemli dikkat edecegim amin canim benim rabbim herkese yasatsin insallahYerim senin O sancılarını ben. Dikkat et kendine. İlk 3 ay çok önemli biliyorsun. Kolay gelmiyolar onlar bize. Rabbimin mucizesi hediyesi en güzel şey. İyi bak miniğimize. Hadi
bakalım güzel anne adayı Rabbim yardımcın olsun
Evet canim beraber yapmistik etkisini diger aylarda gosterir diye okumustum kurun bide esime keci boynuzu pekmezi icirdim bi kac defa bende arada ictim insallah sende arkamdan gelisin kuzum
Tesekkur ederim canim benim insallah sende yilbasinda guzel haberler vereceksinAyyy battasim benim cok sevindim canim.hayirli ugurlu olsun.
Gunaydin kizlarrrrrr evde testim varmis yaptim galiba ben hamileyimEki Görüntüle 1322318
Cok tesekkur ederim kaygilim kv kolunu kirdi diye sevinecegim neredeyse her ser gibi gorunen sey hayir olabiliyormus bizzat yasadim evet kimseye soylemeyecegim kv yede dun kaynim bana evlatlik alsana dedi niye dedim dogurmassin hazir cocuk iste diye takildi bende alirim olmazsa neden olmasin dedim esimin dayisi evlatlik alacakmis cocuklari olmamis konu ordan acildi
Oo esini iyi beslemissin insallah minik elisalar gelecekınsallah bendede etkısını gosterır canım bu ay bende esımın beslenmesıne dıkkat ettım canım ben normal pekmez verdım cevız bal hurma muz yedırdım bol bol ınsallah arkandan gelebılır canım
bebıs ıyı cok sukur canım cok uslu masallah okadar uslu kı ısrarla hala hıssettırmıyor kendınıEvet ya cok heyecanliyim yaa sen nasilsin bebis nasil ilk dr a ne zaman gittin canim ben haftaya gideyim diyorum kese gorunurmu
Oo esini iyi beslemissin insallah minik elisalar gelecek
benım bugun 24. gunum canım hımm dedım ben sana senın daha yum olmadı dıye ıyı calıs kuzum ıyı calıs 2 hafta boyunca :)
Sagol canim dualarim sizinle rabbim tum isteyenlere hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallahGünün aydın gözün aydın..Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin..Sen şimdi o hissi yaşayarak bizlere içteenn dualar gönder..
Insallah canim.simdi kan vermek icin bekliyorum.bende bu ay cok ustune durmuycam.aralik ayini super actin sirayla boyle devam eder insallah.Tesekkur ederim canim benim insallah sende yilbasinda guzel haberler vereceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?