2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Tesekkur ederim canim hala inanamiyorum yatakta oylece yatiyorum hic bisey yapasim gelmiyor isler bana ben ise bakiyorum

BOSSSSSSS VER SEN PRENSESSINNNNNNNNNNNNN HIC BIRSEY YAPMAAAAAAAAAAAAA TADINIII CIKAR BU ZAMANLAR COK ONEMLIII BIR YERLERE FALAN UZANMA SAKINNNN

Tesekkur ederim canim hala inanamiyorum yatakta oylece yatiyorum hic bisey yapasim gelmiyor isler bana ben ise bakiyorum
Boşver gitsin Yat sen canım hıc yoktan 3 ay cok dıkkat et kendınede bebısede. ayyy cok heyecanlı yaa

Cok tesekkur ederim canim benimde 1 hafta once sancim vardi dun gecti bugunde sag kasimda yanma hissediyorum o kadar rabbim sizede yasatsin insallah

Boşver gitsin Yat sen canım hıc yoktan 3 ay cok dıkkat et kendınede bebısede. ayyy cok heyecanlı yaa
Evet ya cok heyecanliyim yaa sen nasilsin bebis nasil ilk dr a ne zaman gittin canim ben haftaya gideyim diyorum kese gorunurmu

Yapasim yok zaten birazdan kv arar kahvaltiya gelmiyormusun diye uzanmam canim sagol nasil aksam olacak bana kan testi yaptiracagim aksam

Olur olur canım bızle burda zaman gecer sanırım gecen aydı beraber bal tarcın corek otu yapmıstık o ay hamıle kalamdık ama bu ay sen hamıle kaldın ınsallah bende senın arkandan gelırım bende senın gıbı gun asırı ve mısyoner pozısyonda calıstık

Yerim senin O sancılarını ben. Dikkat et kendine. İlk 3 ay çok önemli biliyorsun. Kolay gelmiyolar onlar bize. Rabbimin mucizesi hediyesi en güzel şey. İyi bak miniğimize. Hadi
bakalım güzel anne adayı Rabbim yardımcın olsun
Cok tesekkur ederim canim benimde 1 hafta once sancim vardi dun gecti bugunde sag kasimda yanma hissediyorum o kadar rabbim sizede yasatsin insallah

Evet canim beraber yapmistik etkisini diger aylarda gosterir diye okumustum kurun bide esime keci boynuzu pekmezi icirdim bi kac defa bende arada ictim insallah sende arkamdan gelisin kuzum

Evet 8 ayda anca gelebildi minnak evet ilk 3 ay onemli dikkat edecegim amin canim benim rabbim herkese yasatsin insallah

Evet canim beraber yapmistik etkisini diger aylarda gosterir diye okumustum kurun bide esime keci boynuzu pekmezi icirdim bi kac defa bende arada ictim insallah sende arkamdan gelisin kuzum

ınsallah bendede etkısını gosterır canım bu ay bende esımın beslenmesıne dıkkat ettım canım ben normal pekmez verdım cevız bal hurma muz yedırdım bol bol ınsallah arkandan gelebılır canım

evet mutlaka sabrın sonu selamet oluyor ve şerde hayır var hep öyle düşündüm bende :):) allahım da gördü emeklerini bu vesile tabi ama bazı şeyler bizler için sınav işte :) çok sevindim çok kendine dikkat et artık :) şimdi hizmet zamanı kv de de :)

ınsallah bendede etkısını gosterır canım bu ay bende esımın beslenmesıne dıkkat ettım canım ben normal pekmez verdım cevız bal hurma muz yedırdım bol bol ınsallah arkandan gelebılır canım
Oo esini iyi beslemissin insallah minik elisalar gelecek

Evet ya cok heyecanliyim yaa sen nasilsin bebis nasil ilk dr a ne zaman gittin canim ben haftaya gideyim diyorum kese gorunurmu
bebıs ıyı cok sukur canım cok uslu masallah okadar uslu kı ısrarla hala hıssettırmıyor kendını Ben 4. haftamda ogrenmıstım hemen kan verdım 2 gun sonra tekrar verdım baktık artıs normal. 5. haftamdada gıttım keseyı gorduk sukur 6. haftadada kalp atısını duyduk ama kısıden kısıye degısıyo yanı.7 ye 8 e gelıp goremeyen duyamayan oluyo doktor hersey normal dıosa sıkıntı yok ne zaman gosterırse artık kendını Bak harekette aynı 17.18.19. haftalarda tekmeden duramayanlar oluyo ama ben 21 deyım hala bıse yok bebısten ne uykucu cıktı

benım bugun 24. gunum canım hımm dedım ben sana senın daha yum olmadı dıye ıyı calıs kuzum ıyı calıs 2 hafta boyunca :)

sende çalışmayı iki günde birle devamettir ama olan olmuştur gibime geliyor inşallah :):) benim dün sol kasıkta ağrım oldu yumurtladım mı acaba dedim :) kısmet artık bugün çalışma olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…