Evet canim bende inanirim her serde bir hayir vardir kimseye soylemeyecegim kv yede kalp atisini duyana kadarevet mutlaka sabrın sonu selamet oluyor ve şerde hayır var hep öyle düşündüm bende :):) allahım da gördü emeklerini bu vesile tabi ama bazı şeyler bizler için sınav işte :) çok sevindim çok kendine dikkat et artık :) şimdi hizmet zamanı kv de de :)
sende çalışmayı iki günde birle devamettir ama olan olmuştur gibime geliyor inşallah :):) benim dün sol kasıkta ağrım oldu yumurtladım mı acaba dedim :) kısmet artık bugün çalışma olur :)
İnsallah canim bol hamisli olacak bu ay hormon tahlilimi yaptiracaksin canimInsallah canim.simdi kan vermek icin bekliyorum.bende bu ay cok ustune durmuycam.aralik ayini super actin sirayla boyle devam eder insallah.
Valla laboquick den sasmam bu ay surelab aldim degisklik olsun diye rezil bişe ovulasyon testleri bozuk hep.. ablamnkini de bat a iki kala laboquick le ogrendik hem hele predictor early tovbe bidaha alan ne olsun ☺☺o zaman gerçek o gerçek laboquickin sadece erken gebeliği yanıltıcı deniyor, seninki normal testi hemama erken gebelikde doğru bence çünkü negatifti adet oldum zaten :)
Oyy prensesini sevsinler uslu minnak olacak annedini uzmeyecek bende aksam kan testi yaptiririm 2 gin sonra tekrarlarim artis iyi olursa haftaya giderim dr abebıs ıyı cok sukur canım cok uslu masallah okadar uslu kı ısrarla hala hıssettırmıyor kendınıBen 4. haftamda ogrenmıstım hemen kan verdım 2 gun sonra tekrar verdım baktık artıs normal. 5. haftamdada gıttım keseyı gorduk sukur 6. haftadada kalp atısını duyduk ama kısıden kısıye degısıyo yanı.7 ye 8 e gelıp goremeyen duyamayan oluyo doktor hersey normal dıosa sıkıntı yok ne zaman gosterırse artık kendını Bak harekette aynı 17.18.19. haftalarda tekmeden duramayanlar oluyo ama ben 21 deyım hala bıse yok bebısten ne uykucu cıktı
valla canım calısma en son pazar sabah yanı 22. gunumde oldy normalde bugun calısma gunu ama ne olur bılmıyorumbencede olan olmustur canım ınsallah bebegım gelmıstır kaygılım :) sen bence bırkac gun sonra yumurtlayacasın senınkıler buyuyor suan:)
4 testim var ov. dün yaptım baya koyuydu demek olgunlaşıyorlar bugün yarın ve öbürgün yapacağım koyulaşmasını takip edeceğim ben ilişkime iki günde bir devam edeceğim ama ov da koyuyu yakalarsam o zamanda olur ilişki belki :) kısmet nasip
Evet bugun 3.gunum baktiriyim tsh icin ilac aliyordum dustumu merak ettim.insallah hissediyorum bu ay cok iyi olucak.bende yine umit yok gbi.zaten spora basliyorum kafami onunla dagitirim artik.İnsallah canim bol hamisli olacak bu ay hormon tahlilimi yaptiracaksin canim
Insallah artısın guzel olur canım benım sonrada saglıkla gorursun kesecıgıOyy prensesini sevsinler uslu minnak olacak annedini uzmeyecek bende aksam kan testi yaptiririm 2 gin sonra tekrarlarim artis iyi olursa haftaya giderim dr a
Kaygilim koyulasmaya basladiysa yumurtlaman yakindir ayni saatte yap testini4 testim var ov. dün yaptım baya koyuydu demek olgunlaşıyorlar bugün yarın ve öbürgün yapacağım koyulaşmasını takip edeceğim ben ilişkime iki günde bir devam edeceğim ama ov da koyuyu yakalarsam o zamanda olur ilişki belki :) kısmet nasip
Gunaydin kizlarrrrrr evde testim varmis yaptim galiba ben hamileyimEki Görüntüle 1322318
İlac dusurmustur canim umudunu kaybetme canim benimde sancim basladigunda adet olacagim diye bekledim benimde umudum yokty dune kadar dun cok garibtim icimden ovulasyon yapmak geldi yaptim aninda kopkoyu belirdi cuzgiEvet bugun 3.gunum baktiriyim tsh icin ilac aliyordum dustumu merak ettim.insallah hissediyorum bu ay cok iyi olucak.bende yine umit yok gbi.zaten spora basliyorum kafami onunla dagitirim artik.
Amin canim insallahInsallah artısın guzel olur canım benım sonrada saglıkla gorursun kesecıgı
Tesekkur ederim canin darisi basinatebrikler canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Aynen canım bencede öyle devam etmelısın hadı bakalım lısteyı salyalaım bu ay :)
İnşallah elisam inşallah bakalım kısmet ben yine 2 günde bir gitmedim ama inancım var yani bu hafta çalışırsak bi beklentim olur :)
Kaygilim koyulasmaya basladiysa yumurtlaman yakindir ayni saatte yap testini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?