ınsallah tatlım kısmet canım tabkı ınancın olmalı canım sen ozel donemıne yenı gırıyorsun bu gunler onemlı senın ıcın :)
Dogrudur canim bugunde yap bakalim insallah hamis olacaksin aralik ayi ugurlu gelecek benim dogumgunu hediyem olacak minnakim benim dogumgunum 26 aralikcanım ben bu ay geç karar verdiğim için eczaneden certainin ov testini aldım çok iyi olduğunu düşünmüyorum ama yinede güvenmek istiyorum ve epey koyuydu çizgi bugünde bakacağım koyulaşması gerek dünkü doğruysa gerisi kısmet bakalım :)
evet bu hafta ne yaptk yaptık eşime de dedim oda bu aralar son diyor maybe babyden baktıkbu akşam kendime bakmalıyım
Kaygilim badydollari hazir et giy guzel guzelevet bu hafta ne yaptk yaptık eşime de dedim oda bu aralar son diyor maybe babyden baktıkbu akşam kendime bakmalıyım
Dogrudur canim bugunde yap bakalim insallah hamis olacaksin aralik ayi ugurlu gelecek benim dogumgunu hediyem olacak minnakim benim dogumgunum 26 aralik
canim tebrik ederim cok sevindim hamilesin sanirim.. vajiyi yendin ve hamile kaldin darisi bizlere insallah :)Dogrudur canim bugunde yap bakalim insallah hamis olacaksin aralik ayi ugurlu gelecek benim dogumgunu hediyem olacak minnakim benim dogumgunum 26 aralik
Dogrudur canim bugunde yap bakalim insallah hamis olacaksin aralik ayi ugurlu gelecek benim dogumgunu hediyem olacak minnakim benim dogumgunum 26 aralik
Evet gulum demistin 2 aydir hsg cekilmeye gidecektim hep engel cikti gidemedim bayramdan 2 gun once kontrole gittim dr cok yogun diye muayene olamadan geri donmustum o gun vok aglamistim hsg icin sira alamadim diye
onlarda artık ogrendıler herseyııı evet canım bu aksam soyle bır kendınle ılgılennnn sonrası malumm
evet canım beklemedeyım :) aslında doktor 29 kasımda dedı ama ben kusdum yapmadım. o gun gercı yumurta 18 mm di çatlamamıstır heralde kacırmamıssımdır ınsbatlar da aynıymışdün oldu bugün beklicen o vakit :)
ayy ovulasyonmu pozıtıf yoksa gebelık testımı ya heyecan yaptım :)Evet canim evde varmis testim ben bitti saniyordum pozitif cikti
Saat 3 bucukta yaptim testi esim uyuyordu testi elime aldim esimi uyandirdim ne oldu niye uyandirdin ruyamda bebegimiz olmustu eve getirmistim tam seviyordum dedi testime bak dedim yari uykulu bakti bu pozitif degilki ayni koyulukta degil dedi hadi yat uyu dedi bende hafif olmasi yeterli deyince gozler fal tasi gibi acildi aksam hemen kana gideriz dedi cok mutlu olduesın ne yaptı canım duyunca sanırım testı beraber bekledınız :)
oda dünden razı ama bugüne bıraktıkyanına artk fındık ceviz koyuyorum gündüz yesin ::):):) heyecanlıyım çok hayat karmakarışık ama olsun:)
Allah mutlulugunuzu daim etsin canım insallah saglıkla kucagına alırsınSaat 3 bucukta yaptim testi esim uyuyordu testi elime aldim esimi uyandirdim ne oldu niye uyandirdin ruyamda bebegimiz olmustu eve getirmistim tam seviyordum dedi testime bak dedim yari uykulu bakti bu pozitif degilki ayni koyulukta degil dedi hadi yat uyu dedi bende hafif olmasi yeterli deyince gozler fal tasi gibi acildi aksam hemen kana gideriz dedi cok mutlu oldu
Tesekkur ederim canim evet 9 ay once vajiyi yendim insallah sende hamile kalacaksincanim tebrik ederim cok sevindim hamilesin sanirim.. vajiyi yendin ve hamile kaldin darisi bizlere insallah :)
Saat 3 bucukta yaptim testi esim uyuyordu testi elime aldim esimi uyandirdim ne oldu niye uyandirdin ruyamda bebegimiz olmustu eve getirmistim tam seviyordum dedi testime bak dedim yari uykulu bakti bu pozitif degilki ayni koyulukta degil dedi hadi yat uyu dedi bende hafif olmasi yeterli deyince gozler fal tasi gibi acildi aksam hemen kana gideriz dedi cok mutlu oldu
Dun ovulasyon yaptim kopkoyu beliriverdi iki cizgide t daha koyuydu bugunde sabaha karsi gebelik testi yaptim pozitif ciktiayy ovulasyonmu pozıtıf yoksa gebelık testımı ya heyecan yaptım :)
ohhh cok guzel en ıyısını yapmıssın canım yesın tabıkı bugune bıraktıgınız daha ıyı olmus canımmm :) öyle hemen kalkma ama bıraz bekle canım :) aynen canım hayat karman corman ama cok sukur heyecanımızı ayakta tutuyoruz:)
yok bende bugün bi saat durmayı düşünüyorum daha doğrusu şöyle yemekten sonra olsa beklesem baya yatmadan önce duş alsam ve fitilimi alsam olur mu yoksa direk fitil almasam mı hiç diye düşünüyorum
Ayyy masallah ne guzel canım cok sevındımmm canım sızz ruyaalrdan gıdıyorsunuzzzzzzz amaıkınızde ruyanızda ben geldım annecıgım babacıgım demıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?