2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Dogrudur canim bugunde yap bakalim insallah hamis olacaksin aralik ayi ugurlu gelecek benim dogumgunu hediyem olacak minnakim benim dogumgunum 26 aralik

evet bu hafta ne yaptk yaptık eşime de dedim oda bu aralar son diyor maybe babyden baktık bu akşam kendime bakmalıyım

onlarda artık ogrendıler herseyııı evet canım bu aksam soyle bır kendınle ılgılennnn sonrası malumm

Dogrudur canim bugunde yap bakalim insallah hamis olacaksin aralik ayi ugurlu gelecek benim dogumgunu hediyem olacak minnakim benim dogumgunum 26 aralik

esın ne yaptı canım duyunca sanırım testı beraber bekledınız :)

canim tebrik ederim cok sevindim hamilesin sanirim.. vajiyi yendin ve hamile kaldin darisi bizlere insallah :)

Senin doğum gününde benim minnakım gelsin benim doğum günümde temmuzdada senin minnakın doğsun böyle doğaçlamalı mutluluklarımız olsun inşallah :):):):)

Evet gulum demistin 2 aydir hsg cekilmeye gidecektim hep engel cikti gidemedim bayramdan 2 gun once kontrole gittim dr cok yogun diye muayene olamadan geri donmustum o gun vok aglamistim hsg icin sira alamadim diye

bende gecen yıl kasım sonunda br ruya gorustum cıkarmı bılmem 2 tane bebek vardı bana dıyorlarkı 1 yasın oku aralıkta bebegının haberını alacaksın dıyorlardı ama hangı aralık bılmıyorum ınsallah ıcındekı aydan bahsetmıslerdır:)

onlarda artık ogrendıler herseyııı evet canım bu aksam soyle bır kendınle ılgılennnn sonrası malumm

oda dünden razı ama bugüne bıraktık yanına artk fındık ceviz koyuyorum gündüz yesin ::):):) heyecanlıyım çok hayat karmakarışık ama olsun:)

esın ne yaptı canım duyunca sanırım testı beraber bekledınız :)
Saat 3 bucukta yaptim testi esim uyuyordu testi elime aldim esimi uyandirdim ne oldu niye uyandirdin ruyamda bebegimiz olmustu eve getirmistim tam seviyordum dedi testime bak dedim yari uykulu bakti bu pozitif degilki ayni koyulukta degil dedi hadi yat uyu dedi bende hafif olmasi yeterli deyince gozler fal tasi gibi acildi aksam hemen kana gideriz dedi cok mutlu oldu

oda dünden razı ama bugüne bıraktık yanına artk fındık ceviz koyuyorum gündüz yesin ::):):) heyecanlıyım çok hayat karmakarışık ama olsun:)

ohhh cok guzel en ıyısını yapmıssın canım yesın tabıkı bugune bıraktıgınız daha ıyı olmus canımmm :) öyle hemen kalkma ama bıraz bekle canım :) aynen canım hayat karman corman ama cok sukur heyecanımızı ayakta tutuyoruz:)

Allah mutlulugunuzu daim etsin canım insallah saglıkla kucagına alırsın

Ayyy masallah ne guzel canım cok sevındımmm canım sızz ruyaalrdan gıdıyorsunuzzzzzzz ama ıkınızde ruyanızda ben geldım annecıgım babacıgım demıs

yok bende bugün bi saat durmayı düşünüyorum daha doğrusu şöyle yemekten sonra olsa beklesem baya yatmadan önce duş alsam ve fitilimi alsam olur mu yoksa direk fitil almasam mı hiç diye düşünüyorum

yok bende bugün bi saat durmayı düşünüyorum daha doğrusu şöyle yemekten sonra olsa beklesem baya yatmadan önce duş alsam ve fitilimi alsam olur mu yoksa direk fitil almasam mı hiç diye düşünüyorum

aynen canım öyle yap banyonu yapar ayatrsın ama fıtılı en azından sabah yok canım bıraz ılerlesın spremcıkler yada yarın aksama koy canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…