2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

allahim ne hayirli aya girdik insallah buayda cok haberler aliriz mj ni okuyunca cok duygulandim cok guzel bir duygu rabbim tekrar tekrar yasatsin bu duyguyu

Evet ya ikimizinde ruyalarina girmis ben geliyorum diye

Ne guzel canım kendım pozıtıfı gormus gıbı sevındım canımmmm sen ruyanda gelınlık gordun hayırlı haber almaya ısaretmıs sanırım bende kurbaga gordum yatak odamdan zıplayarak cıkıyordu kurbaganın anlamıda guzelmıs hayırlı habere ısaretmıs ınsallah benımde bebısım gelmıstrv :)

Kızlar yarın bat günüm. Daha günüm geçmemesine rağmen midem çok bulanıyo. Gözümden yaş gelene kadar öğürüyorum afedersiniz. Midemimi üşüttüm acaba. Daha günüm geçmedi sonuçta. Mide bulantısı gibi bi belirti ćok erken dimi?

allahim ne hayirli aya girdik insallah buayda cok haberler aliriz mj ni okuyunca cok duygulandim cok guzel bir duygu rabbim tekrar tekrar yasatsin bu duyguyu
Amin canim rabbim herkese yasatsin bu duyguyu hala gercekmi acaba diye dusunuyorum yerimden kimildiyamadim sabaha kadar uyuyamadim heyecandan

canım senın yerlesme kanaması gıbı akıntında gelmıstı yanlıs hatırlamıyorsam wusltta mıden bulandı demıstı sende bır test yap ıstersen canım sankı pozıtıf olacak gıbıme gelıyor

bu aralik cok bereketli olacak ins ALLAH kasimda az hamis cikti ama bak aralik gelir gelmez ilk hamisimiz cikdi ins ALLAH boylede devam eder hepiniz arkasindan gelirsiniz bol hamisli ay diliyorum hepinize yeni yil hediyenniz olur ins ALLAH
bu arada hepinize gunaydinnnnnnn

Evet canim gelinlik mujdeli habermis kurbagada oyleymis insallah senin mucixende gobusune yerlesiyordur onceki gunde esim iki tanr balik tutmus ruyasinda rengarenkti diyor biz ruyalardan gidiyotuz

İnşallah öyledir canım ama ben kendime bi söz vermiştim. Sabredip beklicem diye. Çıkmazsa şimdi kötü olurum. Biraz daha sabredeyim. Ama inşallah senin dediğin gibidir...

aynen canım öyle yap banyonu yapar ayatrsın ama fıtılı en azından sabah yok canım bıraz ılerlesın spremcıkler yada yarın aksama koy canım

3 gündür kullanıyorum umarım temizlemiştir de bugünkü çalışma işe yarar sabah koyamam ama yarın akşam devam ederim en azından dediğin gibi ilerlesinler :)

Evet canim gelinlik mujdeli habermis kurbagada oyleymis insallah senin mucixende gobusune yerlesiyordur onceki gunde esim iki tanr balik tutmus ruyasinda rengarenkti diyor biz ruyalardan gidiyotuz

Evet canım ayyy ınsalah bılıyormusun canım hıc umudum yoktu ama sen bana umut oldun heyecan oldun ınsallah bebegım benımledır valla ne guzel esınde ruyasında goruyormuss kesınlıkle sız ruyaardan gıdıyrsunuz benım esım gorsede hatırlamaz

İnşallah öyledir canım ama ben kendime bi söz vermiştim. Sabredip beklicem diye. Çıkmazsa şimdi kötü olurum. Biraz daha sabredeyim. Ama inşallah senin dediğin gibidir...

tamam canım kendıne soz vermıssın bekle canım en ıyısını yapmıssın ınsallah canım ınsallah

3 gündür kullanıyorum umarım temizlemiştir de bugünkü çalışma işe yarar sabah koyamam ama yarın akşam devam ederim en azından dediğin gibi ilerlesinler :)

muhtemelen faydası olmustur dıye dusunuyorum canım ınsallah faydası olacak canım evet en mantıklıs yarın aksam koyman :)

Canim benimde 2 gun once migdem bulanmisti ogurdum ama cikaramadim herhalde usuttum dedim benim batim bugundu test yapsana varsa cikar kuzum

İlac dusurmustur canim umudunu kaybetme canim benimde sancim basladigunda adet olacagim diye bekledim benimde umudum yokty dune kadar dun cok garibtim icimden ovulasyon yapmak geldi yaptim aninda kopkoyu belirdi cuzgi
Artik hicbir belirtiye takilmiycam benimde bu ay degisik seyler vardi ama olmadi yine.hayirlisi artik.

Evet esimde cok gormezdi aslinda ben cok gorurdum hergun esime anlatirdim esimde bi kacgundur ruyalar gormeye baslamis bugunde hic ruya gormedim diyorum esime uyudunmuda goreceksin diyor

Canım dün akşam o kadar çok hikaye okuduk ki kk'da okuduklarımıza inanamadık tamamen vazgeçtim martta direk tüpe gitmekten eşimin spermi sıfır çıkmadı sonuçta 200 bin ve artabilir beslenme ve desteklediğimiz ilaçlarla vitaminlerle şuan içebileceği en iyi ilacı içiyo zaten proxeed plus. Ben inanıyorum sperm sayısı ve hareketlilik azsada o da artacak 2015 sonuna kadar doğal yolla kalabilirmiyim 1 sene daha beklicez elimizden geleni yapıcaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…