- 7 Eylül 2014
- 4.932
- 6.768
- 178
- 47
allahim ne hayirli aya girdik insallah buayda cok haberler aliriz mj ni okuyunca cok duygulandim cok guzel bir duygu rabbim tekrar tekrar yasatsin bu duyguyuSaat 3 bucukta yaptim testi esim uyuyordu testi elime aldim esimi uyandirdim ne oldu niye uyandirdin ruyamda bebegimiz olmustu eve getirmistim tam seviyordum dedi testime bak dedim yari uykulu bakti bu pozitif degilki ayni koyulukta degil dedi hadi yat uyu dedi bende hafif olmasi yeterli deyince gozler fal tasi gibi acildi aksam hemen kana gideriz dedi cok mutlu oldu
Evet ya ikimizinde ruyalarina girmis ben geliyorum diye
canim benim tebrik ederim hamismissinGunaydin kizlarrrrrr evde testim varmis yaptim galiba ben hamileyimEki Görüntüle 1322318
Amin canim rabbim herkese yasatsin bu duyguyu hala gercekmi acaba diye dusunuyorum yerimden kimildiyamadim sabaha kadar uyuyamadim heyecandanallahim ne hayirli aya girdik insallah buayda cok haberler aliriz mj ni okuyunca cok duygulandim cok guzel bir duygu rabbim tekrar tekrar yasatsin bu duyguyu
Kızlar yarın bat günüm. Daha günüm geçmemesine rağmen midem çok bulanıyo. Gözümden yaş gelene kadar öğürüyorum afedersiniz. Midemimi üşüttüm acaba. Daha günüm geçmedi sonuçta. Mide bulantısı gibi bi belirti ćok erken dimi?
Evet canim gelinlik mujdeli habermis kurbagada oyleymis insallah senin mucixende gobusune yerlesiyordur onceki gunde esim iki tanr balik tutmus ruyasinda rengarenkti diyor biz ruyalardan gidiyotuzNe guzel canım kendım pozıtıfı gormus gıbı sevındım canımmmmsen ruyanda gelınlık gordun hayırlı haber almaya ısaretmıs sanırım bende kurbaga gordum yatak odamdan zıplayarak cıkıyordu kurbaganın anlamıda guzelmıs hayırlı habere ısaretmıs ınsallah benımde bebısım gelmıstrv :)
canım senın yerlesme kanaması gıbı akıntında gelmıstı yanlıs hatırlamıyorsam wusltta mıden bulandı demıstı sende bır test yap ıstersen canım sankı pozıtıf olacak gıbıme gelıyor
aynen canım öyle yap banyonu yapar ayatrsın ama fıtılı en azından sabah yok canım bıraz ılerlesın spremcıkler yada yarın aksama koy canım
Tesekkur ederim tatlim darisi badina insallah rabbim tum isteyrnlere nasip etsin insallahcanim benim tebrik ederim hamismissincoook sevindim hayirli olsun
ins ALLAH kandada guzel deyerin cikar salikli hamis gecirirsin
i
Evet canim gelinlik mujdeli habermis kurbagada oyleymis insallah senin mucixende gobusune yerlesiyordur onceki gunde esim iki tanr balik tutmus ruyasinda rengarenkti diyor biz ruyalardan gidiyotuz
İnşallah öyledir canım ama ben kendime bi söz vermiştim. Sabredip beklicem diye. Çıkmazsa şimdi kötü olurum. Biraz daha sabredeyim. Ama inşallah senin dediğin gibidir...
3 gündür kullanıyorum umarım temizlemiştir de bugünkü çalışma işe yarar sabah koyamam ama yarın akşam devam ederim en azından dediğin gibi ilerlesinler :)
Canim benimde 2 gun once migdem bulanmisti ogurdum ama cikaramadim herhalde usuttum dedim benim batim bugundu test yapsana varsa cikar kuzumKızlar yarın bat günüm. Daha günüm geçmemesine rağmen midem çok bulanıyo. Gözümden yaş gelene kadar öğürüyorum afedersiniz. Midemimi üşüttüm acaba. Daha günüm geçmedi sonuçta. Mide bulantısı gibi bi belirti ćok erken dimi?
Artik hicbir belirtiye takilmiycam benimde bu ay degisik seyler vardi ama olmadi yine.hayirlisi artik.İlac dusurmustur canim umudunu kaybetme canim benimde sancim basladigunda adet olacagim diye bekledim benimde umudum yokty dune kadar dun cok garibtim icimden ovulasyon yapmak geldi yaptim aninda kopkoyu belirdi cuzgi
Sonuclarin gayet normal canim adetin 3.gunu tahlil yapacakmisin cnm
Evet esimde cok gormezdi aslinda ben cok gorurdum hergun esime anlatirdim esimde bi kacgundur ruyalar gormeye baslamis bugunde hic ruya gormedim diyorum esime uyudunmuda goreceksin diyorEvet canım ayyy ınsalah bılıyormusun canım hıc umudum yoktu ama sen bana umut oldun heyecan oldun ınsallah bebegım benımledır valla ne guzel esınde ruyasında goruyormuss kesınlıkle sız ruyaardan gıdıyrsunuz benım esım gorsede hatırlamaz
Canim benimde 2 gun once migdem bulanmisti ogurdum ama cikaramadim herhalde usuttum dedim benim batim bugundu test yapsana varsa cikar kuzum
güzel bi plan...umarım sperm normal düzeye çıkar kuzum...san sadece içini ferah tut...stres büyük düşman...ama tüpte olsa sorun değil bak abcdef 2 minnoşunu koydurdu göbüşüne...sende aynını yapar bir yerine iki bebiş sahibi olursun...önemli olan mutlu olabilmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?