2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Artik hicbir belirtiye takilmiycam benimde bu ay degisik seyler vardi ama olmadi yine.hayirlisi artik.
Haklisin canim bende belirtilere bu ay takilmadim aslinda akintim daki degisiklik disinda her ay olan belirtiler vardi bende bide migdem bulandi onuda usuttum dedim

Evet esimde cok gormezdi aslinda ben cok gorurdum hergun esime anlatirdim esimde bi kacgundur ruyalar gormeye baslamis bugunde hic ruya gormedim diyorum esime uyudunmuda goreceksin diyor

Bende cok ruya gorurum canım esımde sen ne cok ruya gorursun derr bunlar guzel heyecanlar canım benım

canim belirtiler neydi|?
Canim belirti olarak sadece akintimin degismediydi adetten bi kac gun once afedersin sumuksu bi akinti olurdu bu defa koyu oldu az oldu yani oyle cok olmadi bide 2 gun onc. migdem bulandi ama usuttugum icinde olabilir bilemiyorum bide 2 ay onceki ruyam cikti dunde ruyamda gelinlik giymistim

Hmm anladim canim ama belirtiyede takilmamak gerek
cok sevindim ya kendimmis gibi sevindim
bende dun ruyamdaa sizde ismi ne bilmiyorum hani saftali gibi olur ya sari rengte bizde kayisi ismi onu gordum hepsi yesildi yetismemisdi ama ben bir agacdan topluyodum boyle sapsari yumusacikti
ama telde baktim iyi bisey soylemedi hayirlisi olsun ben yinede hayra yordum

Herkesin belirtisi farkli canım insallah bebistendir

Evet kayisi hayir olsun insallah canim evet belirtiye takmamak lazim herkeste farkli oluyor hic belirti yasamayanlarda var

Ben daha once 1 hafta hastaneye taşındım mide bulantisindan sonra ogrendimki hamileyimdir canım belli olmuyor valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…