Haklisin canim bende belirtilere bu ay takilmadim aslinda akintim daki degisiklik disinda her ay olan belirtiler vardi bende bide migdem bulandi onuda usuttum dedimArtik hicbir belirtiye takilmiycam benimde bu ay degisik seyler vardi ama olmadi yine.hayirlisi artik.
Evet esimde cok gormezdi aslinda ben cok gorurdum hergun esime anlatirdim esimde bi kacgundur ruyalar gormeye baslamis bugunde hic ruya gormedim diyorum esime uyudunmuda goreceksin diyor
Bende korkuyordum yapmaya dun ovulasyonda pozitifi gorunce cesaret geldi bugunde yaptim testKorkuyorum yapmaya. İş yerinden arkadaşlarda çok ısrar ediyor ama cesaretim yok
Aynen esim bikardi artik birgunde ruya gorme diyeBende cok ruya gorurum canım esımde sen ne cok ruya gorursun derr bunlar guzel heyecanlar canım benım
canim belirtiler neydi|?Haklisin canim bende belirtilere bu ay takilmadim aslinda akintim daki degisiklik disinda her ay olan belirtiler vardi bende bide migdem bulandi onuda usuttum dedim
Aynen esim bikardi artik birgunde ruya gorme diye
Canim belirti olarak sadece akintimin degismediydi adetten bi kac gun once afedersin sumuksu bi akinti olurdu bu defa koyu oldu az oldu yani oyle cok olmadi bide 2 gun onc. migdem bulandi ama usuttugum icinde olabilir bilemiyorum bide 2 ay onceki ruyam cikti dunde ruyamda gelinlik giymistimcanim belirtiler neydi|?
aynen canım hatta bu son gordugum ruyayı anlatınca bu nasıl ruya sonu yok dıye dalga gectı benımle :)
Hmm anladim canim ama belirtiyede takilmamak gerekCanim belirti olarak sadece akintimin degismediydi adetten bi kac gun once afedersin sumuksu bi akinti olurdu bu defa koyu oldu az oldu yani oyle cok olmadi bide 2 gun onc. migdem bulandi ama usuttugum icinde olabilir bilemiyorum bide 2 ay onceki ruyam cikti dunde ruyamda gelinlik giymistim
Yok canim az oldu ama koyuydubıtanem akıntın cokmu oldu
Herkesin belirtisi farkli canım insallah bebistendirKızlar yarın bat günüm. Daha günüm geçmemesine rağmen midem çok bulanıyo. Gözümden yaş gelene kadar öğürüyorum afedersiniz. Midemimi üşüttüm acaba. Daha günüm geçmedi sonuçta. Mide bulantısı gibi bi belirti ćok erken dimi?
Evet kayisi hayir olsun insallah canim evet belirtiye takmamak lazim herkeste farkli oluyor hic belirti yasamayanlarda varHmm anladim canim ama belirtiyede takilmamak gerek
cok sevindim ya kendimmis gibi sevindim
bende dun ruyamdaa sizde ismi ne bilmiyorum hani saftali gibi olur ya sari rengte bizde kayisi ismi onu gordum hepsi yesildi yetismemisdi ama ben bir agacdan topluyodum boyle sapsari yumusacikti
ama telde baktim iyi bisey soylemedi hayirlisi olsun ben yinede hayra yordum
Ben daha once 1 hafta hastaneye taşındım mide bulantisindan sonra ogrendimki hamileyimdir canım belli olmuyor vallaKızlar yarın bat günüm. Daha günüm geçmemesine rağmen midem çok bulanıyo. Gözümden yaş gelene kadar öğürüyorum afedersiniz. Midemimi üşüttüm acaba. Daha günüm geçmedi sonuçta. Mide bulantısı gibi bi belirti ćok erken dimi?
Canim tebrik ederimYok canim az oldu ama koyuydu
Yok canim az oldu ama koyuydu
Hayırlı olsunnn canım cok sevindimAnladm canımmm hanı genelde hep akıntı cok olurderler ya bende hep yogun bır akıntı olacakta hamılelık belırtısı olacak sanıyordum canım
30 da yaptıysan kaçmazevet canım beklemedeyım :) aslında doktor 29 kasımda dedı ama ben kusdum yapmadım. o gun gercı yumurta 18 mm di çatlamamıstır heralde kacırmamıssımdır ıns
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?